babam evleniyor

emecım yas dönemi bitince çoluğunun çocuğunun hakkınıda yedirmede hakkaniyetli bir lşeklde evlenebilirlerki babalarda annelerde..işlerine gelmiyor işte bazılarının..

Ben diğer karina çok üzüldümgelinlik ddüğün onun da hakki. Bu dünyaya bir kez geliyor gidin bence. Burada saçma olan tek şey üzerinden az zaman geçmiş olduğu halde babanizin böyle bi teklifte bulunmuş olmasi

birebir gördüm ananeme dediği şunu topla şunu götür şunu getirleri 2. karısı dedeme diyordu.

Öncelikle başın sağolsun.
Baban oldu olacak kırkı çıkmadan evlenseymiş, her şeyi jet hızına bağlamış.
"Vah gidene" diye boşuna dememişler, çok çabuk unutulmuş, çok kızdım babana.
Bir de başka kadın yokmuş gibi annenin akrabası...
Allah ıslah etsin.

Bence tek sorun aradan az zaman geçmesi değil.
Sanırım detayı atladın, adam ölen karısının amca kızıyla evlenecek...

birebir gördüm ananeme dediği şunu topla şunu götür şunu getirleri 2. karısı dedeme diyordu.
bunlarda temizliği birlikte yapıyor..kadının ağzı bozuk birde..insanın garibine gidiyor babam bize çok otoriterdi insan nasıl böyle yüzde yüz değişebilir akıl almıyor..

bu erkekler boyle işte..kadın olsa öyle hemen ölü topragı soğumadan evlenmez.evlense de en az 3 sene bekler (saygıdan )

babanızdan tiksindim suan kusura bakmayın.bıde sız yemek yaptıgınız halde bogazımdan sıcak yemek gecmedı demesi zaten ne denli nankör oldugunu gosterır.ben şahsen asla gorusmezdım.asla !

karıştırırmı babası..allah kimseye göstermesin..kızkardeşim bir fincan dahi alamadı evden..anne ve baba aynı olmuyor maalsef..tabii istisnalar vardır..

ya konu karıstı..yorumlarını sonra yapsan valla bsy anlamadım..

az zaman geçmesi annenın üzerinden kötü olmuş ama evlenmeyip napacak erkekler kendilerine bakamıyorlar ki

Ne yapabilirsinki baban sonucta got biraz goruk evine don

öncelikle başın sağolsun kuzum..babana da yuhhh diyorum kusura bakma sakın...bu ne ya nasıl bir vicdan ..nasıl bir sevgi anlayışı pesss..daha öleli 5 ay olmuş ölmesini mi bekliyormuş annenizin babanız acaba ...ya da o kadın nasıl kabul etmiş bunu ..allah anacığına rahmet eylesin..babana da akıl versin..çok sinirlendim çokkkkk

ben anlayamadım şimdi? düğün oldu mu?
konu sahibi düğüne gitti mi gitmedi mi?

ben anlayamadım şimdi? düğün oldu mu?
konu sahibi düğüne gitti mi gitmedi mi?
evet kızlar ben düğüne giitim köye.gelin çıkarma falan nhiç birisinde bulunmadım.dayımların evinde oturdum bana bir defa görünün nede olsa babanız dediler.salona gittiğimde düğün bitmiş herkes çıkıyordu.bizi tanıyanlar utanmadan hayırlı olsun dedi kimsenin yüzüne bakmadım.biz dayımlarda otururken teyzemle benim aramda tartışma oldu.babam amcamın lüks diye arabasını gelin arabası yaptırmış kamera hazır gelin arabasının arkasında yazı"TELAŞIMA BAKMAYIN SEN BENİM İLK YAĞMURUMSUN"Yazıyor eşim teyzem ve kızı görmüş eşim bana sinirlenmeyim diye söylemedi.dayımlardan içeri girince eşim sus dedi teyzem yinede bana"SEN BU SAATTEN SONRA BİR ŞEY YAPAMAZSIN GİT GELİN ARABASINA BAK ELİNDE NİKAH ŞEKERİ BANA NİSPET GÖSTERDİ.EŞİM TEYZEM" BİRBİRİNE GİRDİ.BEN BAĞIRIP ÇAĞIRDIM İÇERİDE düğün sahibinden biri varmış.salona gidip geline yukarıda kıyamet koptu olanları anlatmış.ben salona hiç gitmedim 5 dakika görünüp arabaya bindik.eve geldik.biz hemen köyden çıktıktan sonra gelini arabaya bindirip kornalar eşliğinde konvoy olmuşlar iyiki görmedim.konvoyun başını halam kocası amcalarım yengelerim gelin gezdirmişler.bunları görmedim

babanın akşam sizi oturmaya çağırdığını yazmıştın gittinizmi?

Ben olsam bir müddet iletişimi keserim babamla gerçekten. Ne annenizin ölüsüne saygısı var ne sizin acınıza. Bu ne yaaa 18lik delikanlılar gibi eşinin ölümünden 6ay sonra hemde rahmetlinin kuzeniyle davullu zurnalı evleniyor. hiç olgun değilmiş babanız.. daha fazla yazıp sizi üzmek istemem. yoksa söyleyecek çok söz var.

Başın sağ olsun... benim de annem vefat etti. O yüzden bu yazdıklarına daha üzüldümve de anlıyorum az da olsa seni. benim babamın da 2. evliliği annemin ölümünden 2 yıl sonra evlenmesine rağmen çok üzüldüm ne kadar kısa sürede unutuyor dedim...çok ağlamıştım...burada yazdığı gibi 2. kadın kıymetli oldu o da babam yaşlarda ve hiç evlenmemiş ve çocuğu da yok kadının.Anneme yapılmayan ne varsa yaptı bir dediğini iki etmedi. Eskiden evde bir şey bozulsa babam anneme bağırır çöağırırdı evde az bir dağınıklık olsa kıyameti koparırdı ama şimdi balım gülüm eteğinden ayrılmıyor her yere beraber gidiyor lar...annem görmedi bunları...
Ben olsa o düğüne ASLA gitmezdim anneniz vefat etmiş daha beş ay geçmiş hem de karısınn akrabasıyla çalgılı çengili düğün öyle mi mezarında yapsaydı bari kınayı...
Gitmeyin bence...babanıza da söyleyin istediğini düşünsün
O kadında ne kadar geniş miş yakıştırmış kendine böyle bir şeyi...
Merak ettim hç yapma etme diyen yok mu babanıza yakışıyor mu diyen yok mu...bir aile büyüğü..anneniz tarafı nasıl razı geldi de izin verdiler bu evliliğe...

herkes babamın karşısında iyi oldu hatırmış bunun adı elden birşey gelmezmiş.ölüm olmuş.ama babam arkasını döndüğü zaman şerefsiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…