babam evleniyor

İnanamıyorum yaa nasıl olur böyle bişey az daha beklenemiyo mu ne bu acele ?
Sevgilimin babası öldü ki biz 1 yıldan önce düğün düşünmüyoruz bu halde bir insan eşi dha bu kadar yeni vefat etmişken nasıl davullu zurnalı kına geceli düğün yapar anlayamadım hayret

gittim kızlar herşeye rağmen kardeşim eşim ve ben gittik.telefon susmadı halam yengem babanızın arkasında olun dedi. gittik.köye gittiğimde önce annemin mezarına gittim.sanki karşımdaymış gibi ağlayarak konuştum.anne sen öldün babamda öldü kimsem kalmadı dedim eşim kardeşim kolumda düğün evine uğramadan dayımlara girdik.annemin öz kardeşi bize babamın nikah şekerini gösterdi.gelin arabası süslenmiş kameralar hazır...benim teyzem ölsaydi benim annem çocukları görmesin diye nikah şekerini saklar yakardı.dün söylediğim gibi korna ile gelin arabası annemin mezarının önünden geçti kardeşim fenalaştı.teyzem bize düğün salonuna gidin dedi gittim ayaz soğukla 2 çocukla dışarıda babamı seyrettim.gülüyordu tebrik alıyordu.oraya kadar gittin içeri girmezsen olmaz dediler salona geçip çıkmam bir oldu utandım yerin dibine girdim.dışarı çıkıp babamı seyrettim ve kimseye gidiyoruz demeden çektim geldim evime.

Ne kadar zor ya resmen bi acı daha yüklemiş babanız omzunuza Allah yardımcınız olsun bu hayatta herşey olurmuş diye buna denir işte akla gelmeyen başa gelir. Kardeşiniz nerde kalıcak şimdi babanızla mı?

o kadar iğrenç ki her şey....
bir daha asla görüşmezdim yerinde olsaydım..
ne teyzenle, ne babanla, ne de o yeni kadınla..
böyle bir dünya yok...
eşin ne diyor kardeşinin senle kalmasına ?
bir de sende sorun çıkmasın da..

keşke gitmeseydin.. gerçekten hiçbiriyle görüşme, lazım değil...

annem öldükten sonra beni ikiz çocuğum 3 yaşında onlar sayesinde toplandım meğersem annem 6 ay önce ölmemiş bugün ölmüş gibi şimdi canım acıyor sanki annemi gömdük geldik gibi hissediyorum.mezarlığa gidince en zoru annenin başında dua etmek değil sırtını dönüp çekip gelmek onu orada bırakmak.canım yanıyor kızlar canım çok acıyor çok

başın sağolsun canım.çok zor bir durum yaşadığın.ama iyi yapmışsın gitmekle.erkek milleti hep aynı.malesef.üzme kendini.görevini yapıp gelmişsin.bundan sonra mesafeli olursun.Allah sabır versin

Sabretçeksin ve en sıkıştığın anlarda dua ediceksin malesef ölen yakınlarımız için elimizden başka hiç bişey gelmiyor. Çok şükür ki ahiret var hep bunu düşünüyorum ya hiç göremicek olsaydık işte ozaman ölümün insana verdiği acıyı kaldıramazdık.. Rabbim sabır versin ...

nikah şekerini gelin arabasını korna seslerini duydum.düğün salonuna gitmeyecektim ama yanına gidip 3 şey söylemek için gittim.bir 16 haziran annem öldü iki 21 aralık sen öldün üç bizi öldürdün

anne öldü mü ortada aile diye bir şey kalmıyor...
babalar evlatların başında durmuyor, kendileri kabuklarına çekilip başka başka işlere kalkışıyorlar..
hele bir de teyzedir amcadır akrabalar da ortalığı boş buldu mu, vah ki vah evlatlara...

anacığınız sağ olup babanız gideydi bunlar yaşanmazdı muhtemelen ...

bu da hayatın düzeni mi diyelim ne diyelim bilemedim..
ama gerçekten bir yuvayı kadın ayakta tutuyor.. çekip çeviriyor...
kadınlar çok daha güçlü duruyor hayata karşı..

Allah anneciğinizin mekanını cennet eylesin, sizlere sabırlar versin...
boşverin dünyalık dertleri, herkesin gideceği yer kara toprak...
evlatlarınıza, kardeşinize sahip çıkın..
başınızı sokacak eviniz, sıcak bir yuvanız var..
bunlara şükür...

bebeğim başın saolsun..maalesef dünya böyle yalan annem rahmetli olmadan dünya farklı bir yerdi benim için..ama onu gömünce bu dünyanın yalan ve riya olduğunu anladım sevdiklerin için yaşamak ve güçlü olmak zorundasın..kardeşin gitmesin o eve lütfen onların kırıştırdıklarını gördükçe psikolojisi bozulucak..

ama söyleyemedim...eşim engel oldu bana önüme durdu bırak dedi

Oy oy oy cok uzuldum yaa vay gidene... Bukadar aceleci olmasi ve gidipte amca kizini es olarak secmesi kotu bir durum.hadi gecer uzerinden bikac yil aci unutulmaz tabiki ama hafifler.yanliz kalmak istemez hak veririmde ee ewde ona nefes olacak islerini yapacak bi kizi var bu 5 ayda acelecilik nedir yaa. Ayni sey babana olsaydi annen belki hic ewlenmezdi yada bikac yil sonra dusunurdu ewliligi.bosuna dememisler kadini topraga gomerken adamin bi gozu etrafta olur diye

şimdi ne yapıcam akıl verin ne olur.sağ 1 sokakda babamlar sol bir sokak teyzemler kime nasıl davranıcam artık eşimle konuşamıyorum beni böyle zavallı görsün istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum artık eşim akraba değil kimseye eyvallahı yok köyde teyzeme bile çıkıştı sen kızlara destek olmak yerine gaz veriyorsun kışkırtıyorsun bile dedi.babmın evlenmesi bunlara falan bana laf düşmez dedi.ama özlem kötü olursa hasta olursa kimseyi tanımam teyzemin kocası bile teyzeme kızdı kızları rahat bırak başka işinmi yok dedi.

urfalı mısınız canım?

yahu teyzenden sana ne sen kocaman kızssın 30 yaşındasın nerdeyse..onu ilgilendirmez..haddini bildir haddini aşarsa..cahi insan onlar o haliyle kızkardeşine ve kendine bunu yaptıracakmısın..2 çocuğun ve kızkardeşini kim kollayacak

Ben hala şu eğlence kısmında kaldım. Nasıl aklı alıyor bunu yapmaya ?

urfalı mısınız canım?
birde babanı size bağlayan maddi hiçbir şey yok..kızkardeşin kendi çalışıyor sen babana muhtaç değilsin..ne bekliyorsunki..anne gibi olurmu..kendini düşündü işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…