- Emoji Skoru
- 918
- Puanlar
- 198
tenezzül etmiş genç kızın anne yadigarına..
gittim kızlar herşeye rağmen kardeşim eşim ve ben gittik.telefon susmadı halam yengem babanızın arkasında olun dedi. gittik.köye gittiğimde önce annemin mezarına gittim.sanki karşımdaymış gibi ağlayarak konuştum.anne sen öldün babamda öldü kimsem kalmadı dedim eşim kardeşim kolumda düğün evine uğramadan dayımlara girdik.annemin öz kardeşi bize babamın nikah şekerini gösterdi.gelin arabası süslenmiş kameralar hazır...benim teyzem ölsaydi benim annem çocukları görmesin diye nikah şekerini saklar yakardı.dün söylediğim gibi korna ile gelin arabası annemin mezarının önünden geçti kardeşim fenalaştı.teyzem bize düğün salonuna gidin dedi gittim ayaz soğukla 2 çocukla dışarıda babamı seyrettim.gülüyordu tebrik alıyordu.oraya kadar gittin içeri girmezsen olmaz dediler salona geçip çıkmam bir oldu utandım yerin dibine girdim.dışarı çıkıp babamı seyrettim ve kimseye gidiyoruz demeden çektim geldim evime.
keşke gitmeseydin.. gerçekten hiçbiriyle görüşme, lazım değil...gittim kızlar herşeye rağmen kardeşim eşim ve ben gittik.telefon susmadı halam yengem babanızın arkasında olun dedi. gittik.köye gittiğimde önce annemin mezarına gittim.sanki karşımdaymış gibi ağlayarak konuştum.anne sen öldün babamda öldü kimsem kalmadı dedim eşim kardeşim kolumda düğün evine uğramadan dayımlara girdik.annemin öz kardeşi bize babamın nikah şekerini gösterdi.gelin arabası süslenmiş kameralar hazır...benim teyzem ölsaydi benim annem çocukları görmesin diye nikah şekerini saklar yakardı.dün söylediğim gibi korna ile gelin arabası annemin mezarının önünden geçti kardeşim fenalaştı.teyzem bize düğün salonuna gidin dedi gittim ayaz soğukla 2 çocukla dışarıda babamı seyrettim.gülüyordu tebrik alıyordu.oraya kadar gittin içeri girmezsen olmaz dediler salona geçip çıkmam bir oldu utandım yerin dibine girdim.dışarı çıkıp babamı seyrettim ve kimseye gidiyoruz demeden çektim geldim evime.
başın sağolsun canım.çok zor bir durum yaşadığın.ama iyi yapmışsın gitmekle.erkek milleti hep aynı.malesef.üzme kendini.görevini yapıp gelmişsin.bundan sonra mesafeli olursun.Allah sabır versingittim kızlar herşeye rağmen kardeşim eşim ve ben gittik.telefon susmadı halam yengem babanızın arkasında olun dedi. gittik.köye gittiğimde önce annemin mezarına gittim.sanki karşımdaymış gibi ağlayarak konuştum.anne sen öldün babamda öldü kimsem kalmadı dedim eşim kardeşim kolumda düğün evine uğramadan dayımlara girdik.annemin öz kardeşi bize babamın nikah şekerini gösterdi.gelin arabası süslenmiş kameralar hazır...benim teyzem ölsaydi benim annem çocukları görmesin diye nikah şekerini saklar yakardı.dün söylediğim gibi korna ile gelin arabası annemin mezarının önünden geçti kardeşim fenalaştı.teyzem bize düğün salonuna gidin dedi gittim ayaz soğukla 2 çocukla dışarıda babamı seyrettim.gülüyordu tebrik alıyordu.oraya kadar gittin içeri girmezsen olmaz dediler salona geçip çıkmam bir oldu utandım yerin dibine girdim.dışarı çıkıp babamı seyrettim ve kimseye gidiyoruz demeden çektim geldim evime.
annem öldükten sonra beni ikiz çocuğum 3 yaşında onlar sayesinde toplandım meğersem annem 6 ay önce ölmemiş bugün ölmüş gibi şimdi canım acıyor sanki annemi gömdük geldik gibi hissediyorum.mezarlığa gidince en zoru annenin başında dua etmek değil sırtını dönüp çekip gelmek onu orada bırakmak.canım yanıyor kızlar canım çok acıyor çok
bebeğim başın saolsun..maalesef dünya böyle yalan annem rahmetli olmadan dünya farklı bir yerdi benim için..ama onu gömünce bu dünyanın yalan ve riya olduğunu anladım sevdiklerin için yaşamak ve güçlü olmak zorundasın..kardeşin gitmesin o eve lütfen onların kırıştırdıklarını gördükçe psikolojisi bozulucak..nikah şekerini gelin arabasını korna seslerini duydum.düğün salonuna gitmeyecektim ama yanına gidip 3 şey söylemek için gittim.bir 16 haziran annem öldü iki 21 aralık sen öldün üç bizi öldürdün
ama söyleyemedim...eşim engel oldu bana önüme durdu bırak dedinikah şekerini gelin arabasını korna seslerini duydum.düğün salonuna gitmeyecektim ama yanına gidip 3 şey söylemek için gittim.bir 16 haziran annem öldü iki 21 aralık sen öldün üç bizi öldürdün
Oy oy oy cok uzuldum yaabundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
urfalı mısınız canım?şimdi ne yapıcam akıl verin ne olur.sağ 1 sokakda babamlar sol bir sokak teyzemler kime nasıl davranıcam artık eşimle konuşamıyorum beni böyle zavallı görsün istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum artık eşim akraba değil kimseye eyvallahı yok köyde teyzeme bile çıkıştı sen kızlara destek olmak yerine gaz veriyorsun kışkırtıyorsun bile dedi.babmın evlenmesi bunlara falan bana laf düşmez dedi.ama özlem kötü olursa hasta olursa kimseyi tanımam teyzemin kocası bile teyzeme kızdı kızları rahat bırak başka işinmi yok dedi.
yahu teyzenden sana ne sen kocaman kızssın 30 yaşındasın nerdeyse..onu ilgilendirmez..haddini bildir haddini aşarsa..cahi insan onlar o haliyle kızkardeşine ve kendine bunu yaptıracakmısın..2 çocuğun ve kızkardeşini kim kollayacakşimdi ne yapıcam akıl verin ne olur.sağ 1 sokakda babamlar sol bir sokak teyzemler kime nasıl davranıcam artık eşimle konuşamıyorum beni böyle zavallı görsün istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum artık eşim akraba değil kimseye eyvallahı yok köyde teyzeme bile çıkıştı sen kızlara destek olmak yerine gaz veriyorsun kışkırtıyorsun bile dedi.babmın evlenmesi bunlara falan bana laf düşmez dedi.ama özlem kötü olursa hasta olursa kimseyi tanımam teyzemin kocası bile teyzeme kızdı kızları rahat bırak başka işinmi yok dedi.
birde babanı size bağlayan maddi hiçbir şey yok..kızkardeşin kendi çalışıyor sen babana muhtaç değilsin..ne bekliyorsunki..anne gibi olurmu..kendini düşündü işte..urfalı mısınız canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?