her zaman ikinci evlilikler değerli olur..baban nankörmüş..bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
5..6 ay daha beklese başka kocaya kaçar kadın diye korkmuştur:)Bu sülaledeki herkes mi garip yoksa aralarında bilinmeyen bir ilişki mi var?
5 ay olmuş hadi baba istedi de o kuzen ve ailesi nasıl kabul etti?
Sırf keyiflerinden yalnızlık zor geliyor acındırması da ne kadar itici. Yatakta bir kadın olsun, evin işleri yapılsın tek dertleri bu...
Ben olsam babama çok büyük öfke duyar ve gitmezdim. Kendisi yaşamıyorsa bile çocuklarının yaslarını tutmalarına izin vermeliydi. Kadın kaçmıyor 5-6 ay daha bekleyebilir daha usulünce hareket edebilirdi.
annen sağken baban bu ikinci evliliğini yapacak hatunu beğeniyordu gibi geliyor bana...zaten kadın bekarmış ..eee annende rahmetli olunca gün doğdu babana..baksana kadın kendini kabul etsin diye acındırmış..sıcak yemek boğazımdan geçmedi demiş..ben olsam o düğüne falan gitmezdim...baban kendi çıkarı için düğünde sizi istiyor...çocuklarım seninle evlenmeme destek oluyor seni istiyorlar dedirtecek..bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
bence onların yanında durması iyi değil..annesine davrandığından daha iyi davrandıkça kardeşinin ağrına gider..ayrıca kardeşim ben o evden gitmem diyoır perdesine varan kadar alın terim diyor hakkımı yedirmem diyor
tenezzül etmiş genç kızın anne yadigarına..o kadın da taktı mı? aldı mı? pesss.. yok ikisinde de aşırı bir rahatlık hali var korkutucu..
insanın inansı gelmiyor ama artık bütün herşey aklımdan geçiyorYanlis okumadiysam annenizle babanizda akrabaymis dimi? Babanizda nasil bi migde var allah askina, ilk önce halasinin kiziyla evlenmis simdi rahmetli esinin amcasinin kiziyla evleniyor.... Allah akil fikir versin... Anneniz Kalp krizinden ölmüs, tekrardan basiniz sagolsun, daha önce bi saglik sorunu varmiydi? Hani ani kalp krizi olabiliyor ama benim aklima nedense süphe düstü, acaba bukadar cabuk evlenmelerinin sebebi daha önceden beri biseyler yasadiklarimi? Annenizde bunu ögrendimi acaba? Ayyy offff eger öyleyse zaten hic mutlu olamazlar.... Allah size sabir versin, bundan sonra dahada zor olacak, Allah yardimciniz olsun...
synen böylede demiş kızlar seni seviyor demiş babam onu arıyor bizle de konuşturmak istemişti tabi konuşmadımannen sağken baban bu ikinci evliliğini yapacak hatunu beğeniyordu gibi geliyor bana...zaten kadın bekarmış ..eee annende rahmetli olunca gün doğdu babana..baksana kadın kendini kabul etsin diye acındırmış..sıcak yemek boğazımdan geçmedi demiş..ben olsam o düğüne falan gitmezdim...baban kendi çıkarı için düğünde sizi istiyor...çocuklarım seninle evlenmeme destek oluyor seni istiyorlar dedirtecek..
canım artık çok geç bitti herşey düğün oldu bilkeGeçmiş sayfalarda rastlayamadım ama babanız evlenmediyse napın edin bu işe engel olun. Kadın şimdiye kadar hiç evlenmediyse muhakkak çocuk ister ve 2 de çocuk yaparlar. Babanızdan kalan miras epey bölünür sizlere hiçbir şey kalmaz, saygı falan duymayın muhakkak engel olun evliliğe.,
Bu arada; babanızla, annenizin amcasının kızının arasında bir şeyler olmuş olmalı, yoksa bu kadar utanmazlık olmaz bence yani kusura bakmayın ama hiç utanma arlanma yokmuş ikisinde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?