babam evleniyor

Bizim bi akrabada karisi öldu bi ay veya iki ay gecti hemen birini buldu evlendi. Karisi cok eziyet cekti ama simdi ki elini sicak sudan soguk suya sokmuyo adamin gozunde cok degerli ama yillarca ilk karisi o adamin derdini sikintisini çekti. Erkekler cok nankor gerçekten . dugune gidip gitmemen hakkinda bisey diyemem sen en dogru karari verirsn eminim allah sabir versin..

Annemin sözü "Bir adamın eşi vefat ettiği zaman mezara koyarken etrafa bakarmış hemen evlenecek biri var mı" diye :)
Üzücü durum gerçekten ama babanız da şöyle düşünüyor sanırım; Anneniz vefat etti o ev ona bomboş geliyordur,düzenli yemek yapan,çamaşır yıkayan,temizlik yapan yok... Siz ne kadar gidip yardım ederseniz edin o ev anne düzeni gibi olmayacaktır.
Ki babanız için en kötü an yastığa başını tek koymaktır. Çevremde var bunu yaşayan ondan pay biçerek yazıyorum bunları. O zaman ya da bu zaman evlenecek. Babanız tekrar yuva kurma peşinde. Biraz ona da hak verin derim hayat öyle de böyle de devam ediyor. Yas diyorsunuz ama insan birinin yasını tuttukça o yas daha çok yara açıyor kapanmak da bilmiyor, ben sanmıyorum annenizi sildiğini onun yeri ayrıdır.

her zaman ikinci evlilikler değerli olur..baban nankörmüş..

valla aşırı hızlı gelişmiş ve rahmetli annenin akrabasıyla..pes diyorum..ama bu saatten sonra yapçak birşey yok.gidip görün en azından ama eğlenme yüzünden ne düşündüğün belli olsun..yani ben olsam böyle yapardım..

5..6 ay daha beklese başka kocaya kaçar kadın diye korkmuştur:)

Yanlis okumadiysam annenizle babanizda akrabaymis dimi? Babanizda nasil bi migde var allah askina, ilk önce halasinin kiziyla evlenmis simdi rahmetli esinin amcasinin kiziyla evleniyor.... Allah akil fikir versin... Anneniz Kalp krizinden ölmüs, tekrardan basiniz sagolsun, daha önce bi saglik sorunu varmiydi? Hani ani kalp krizi olabiliyor ama benim aklima nedense süphe düstü, acaba bukadar cabuk evlenmelerinin sebebi daha önceden beri biseyler yasadiklarimi? Annenizde bunu ögrendimi acaba? Ayyy offff eger öyleyse zaten hic mutlu olamazlar.... Allah size sabir versin, bundan sonra dahada zor olacak, Allah yardimciniz olsun...

annen sağken baban bu ikinci evliliğini yapacak hatunu beğeniyordu gibi geliyor bana...zaten kadın bekarmış ..eee annende rahmetli olunca gün doğdu babana..baksana kadın kendini kabul etsin diye acındırmış..sıcak yemek boğazımdan geçmedi demiş..ben olsam o düğüne falan gitmezdim...baban kendi çıkarı için düğünde sizi istiyor...çocuklarım seninle evlenmeme destek oluyor seni istiyorlar dedirtecek..

ayrıca kardeşim ben o evden gitmem diyoır perdesine varan kadar alın terim diyor hakkımı yedirmem diyor
bence onların yanında durması iyi değil..annesine davrandığından daha iyi davrandıkça kardeşinin ağrına gider..

Evlenmek babanın hakkı daha genc. Ama bu kadar cabuk ve dugunlu ve akrabayla. Cok ayıp etmis. Gitmeyin dugune sakın. Cok acı gercekten.

Geçmiş sayfalarda rastlayamadım ama babanız evlenmediyse napın edin bu işe engel olun. Kadın şimdiye kadar hiç evlenmediyse muhakkak çocuk ister ve 2 de çocuk yaparlar. Babanızdan kalan miras epey bölünür sizlere hiçbir şey kalmaz, saygı falan duymayın muhakkak engel olun evliliğe.,

Bu arada; babanızla, annenizin amcasının kızının arasında bir şeyler olmuş olmalı, yoksa bu kadar utanmazlık olmaz bence yani kusura bakmayın ama hiç utanma arlanma yokmuş ikisinde de.

ah bu erkekler neden böyle aceleci..demekki anneni sevmemiş..hemen arayışa geçmiş..çok üzücü bir durum..

Bu ne ya.
Bu işin öncesi muhakkak vardır.Ne terbiyesizlik,ne kansızlık ya...
Silerse silsin bırakın.
Kanım dondu yemin ederim.

Babaniz annenizin kuzeniyle evlenecek oylemi bu nasil bir terbiyesizlik Ben olsam hop kalkar hop otururdum vallahi boyle bir sacmalik olamaz babaniz anormal bence anneniz vefat edeli bes ay olmus Allah rahmet eylesin bu arada .. bu ne acele peki o kadina ne demeli boyle amca kizimi olur cirkeflikten baska birsey degil al birini vur otekine sinirlerim zipladi su an..

insanın inansı gelmiyor ama artık bütün herşey aklımdan geçiyor

synen böylede demiş kızlar seni seviyor demiş babam onu arıyor bizle de konuşturmak istemişti tabi konuşmadım

canım artık çok geç bitti herşey düğün oldu bilke

bu evliliğe teyzen ön ayak olmuş olabilir mi,yani amca kızıyla evliliğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…