- 19 Şubat 2015
- 215
- 72
- 28
- Konu Sahibi busrapapatya33
İştee o pencereeeyi yapanınnn ....yok basbayığı donmuş boxer olsa aslında o daha tehlikeli ortada penceresi var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İştee o pencereeeyi yapanınnn ....yok basbayığı donmuş boxer olsa aslında o daha tehlikeli ortada penceresi var![]()
Valla soyle düşündüm bende rahatsiz olurdum ben kendim soylerdimyok basbayığı donmuş boxer olsa aslında o daha tehlikeli ortada penceresi var![]()
Abovvvvvviyi de guzel arkadasım sen baban sonucta normal demıs kiz şeyini bile gördüm demiş Allah aşkına bunun neresı normal ve bu durumda kımsenın senınle aynı fıkırde olmasını bekleme gercekten bu çok anormal bı durum bu
KatılıyorummGitsin ciplaklar kampinda takilsinlar sallaya sallaya, milletin goz zevkini bozmaya ne hakki var bu adamlarin![]()
ewet tum mesajları okursan annesı evde yokmus yemek yerken görmus basını egerek yemegını yemısAbovvvvvv![]()
Neyin penceresi var ayolyok basbayığı donmuş boxer olsa aslında o daha tehlikeli ortada penceresi var![]()
Sizin de babaniza karsi da saygili oldugunuz soylenilemezKendisi alışmış rahatlıga. Görgü kuralları edep kuralları hiç bilmezz.
Şu beyaz donunn !!Neyin penceresi var ayol![]()
Aman Allah cezani versin tirbiyepis adamewet tum mesajları okursan annesı evde yokmus yemek yerken görmus basını egerek yemegını yemıs![]()
Babam benı hiçç ama hiç sevmez. Saygı göstermez. Şuan ona agıza alınmayacak seyler söylemedim şahsen. Olanlar bunlarSizin de babaniza karsi da saygili oldugunuz soylenilemez
ıyyy aynennn terbıyesız yaaaa ben olsam yanında hıc oturmam kıtlerım kapımı çıkmamAman Allah cezani versin tirbiyepis adam![]()
Durumu tiye alıcaksın özelde konus. Ciddi bişeyden bahsedıyorum ben burdaa.Aman Allah cezani versin tirbiyepis adam![]()
Bu yoruma gülmekten çatladım, yanımda annem babam kardesim var, sanıyorlar kendi konuştukları şeye guluyorum, bozuntuya vermedim, onlara gülmüş gibi yaptım :)Bir demlik çayı al ve yanlışlıkla üzerine devir dal d...şş...k yansın bak bakalım bidaha dolaşıyormu...
Yoo niye tiye aliyimki diger arkadaşlar zaten aldılar benim mesaj mı tiye alma gibi oldu şimdiDurumu tiye alıcaksın özelde konus. Ciddi bişeyden bahsedıyorum ben burdaa.
Benım yazdıgım seyleri tekrarlamayın. Orda yazmısım zaten. Aklınıza takılan bısey olursa geri dönup okıyuverin.Yoo niye tiye aliyimki diger arkadaşlar zaten aldılar benim mesaj mı tiye alma gibi oldu şimdi
Eveeet. 5 yasındakı kardesım söyluyo bunun yanlış oldugunu. Ama anlamıyo ki utanmıyo da..Kardeşlerinle bu konuyu hiç konuştun mu, onlar sana söyledi mi bu konudaki rahatsızlığını, bunu merak ettim.
Benım yazdıgım seyleri tekrarlamayın. Orda yazmısım zaten. Aklınıza takılan bısey olursa geri dönup okıyuverin.