BUNDAN SONRA KİMSENIN BENIM GEÇMİŞİMLE İLGİLİ YORUM YAPMASINI İSTEMIYORUM. Hiçkimse dört dörtlük değil. Bende öyleyim. Gecmişimde hatalarım oldu. Ve bu hatalarımın da arkadasında duruyorum. Her insan hata yapar. Ben sonucu kötüye gitmeden kurtuldum. Çook üzüldüm. Çoook pişman oldum. Ama bu hiçbirşeyi değiştirmedi. Sizin bunları hatırlatmanız da bışeyı değiştirmez. Allah affetsin demekten başka carem yok. Bu konuda da yeminliyim. Tövbe ettim ve bıdaha açmamak üzere kapattım o konuyu. Hatırladıgımda kahroluyorum. Bu hayatta büyük konuşmamak gerek. Çünkü ne zaman bışeyı asla yapmam dersen onu yapıyormussun bunu görmüş oldum. Bu hayatta neyi kınarsanız o basınıza gelmeden ölmezsiniz. Neysee.. Ne tavsiyelerinize nede tesellilerinize ihtiyacım var. Bu benim hayatım ve bu kimseyi ilgilendirmez. Ben kendimi bildikten sonra sizin benim hakkımda ne düşündüğünüz umrumda değil. Önce herkes dönüp bir kendısıne baksın ondan sonra benim gecmısımı kurcalasın. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Bu konuda hiç açılmamak üzere kapansın.