Babam evde çıplak dolaşıyoo !?!

Ya ciplak degil sonucta beyaz don varmis cok rahatsiz oluyorsa desin babasina baba uzerine birsey giyenmi diye sonucta kizi demesinde ne sakincasi var ki
boxer diyor.. beyaz kilot bile olsa o da normal bişi degıl kı :KK53:
işte o kısmı konu sahıbıne söyleyeceksın, biz de babasına kendı söylesın dıyoruz

iyi de guzel arkadasım sen baban sonucta normal demıssın kız seyını bı kere gördum bıle demıs Allah aşkına bunun neresı normal ve bu durumda kımsenın senınle aynı fıkırde olmasını bekleme gercekten bu çok anormal bı durum bu
Canim benim ben sadece bu konuda degil diger konularda da hep bi ayri konusuyorum neden bilmiyorum cok aksi birisiyim galiba

Canim benim ben sadece bu konuda degil diger konularda da hep bi ayri konusuyorum neden bilmiyorum cok aksi birisiyim galiba
dıger konularını bılmıyorum ben ama zaten kımseyle aynı fıkırde olmak zorunda degılsın çok sda önemseme ama bu durum edepsizlik

Dua edin donsuz dolasmiyor :KK53:
Şaka bir yana 18 senedir niye uyarmadiniz simdi mi rahatsiz olmaya basladiniz? Ben babam donla dolassa direk soylerim baba hayirdir bu ne hal diye, lafi dondurup çevirmeye gerek yok ki insanin en yakini annesi babasi, tak diye soyle gitsin.

Dua edin donsuz dolasmiyor :KK53:
Şaka bir yana 18 senedir niye uyarmadiniz simdi mi rahatsiz olmaya basladiniz? Ben babam donla dolassa direk soylerim baba hayirdir bu ne hal diye, lafi dondurup çevirmeye gerek yok ki insanin en yakini annesi babasi, tak diye soyle gitsin.

öyleside vardı geçen burda:mad:
annenize söyleyin bari o uyarsın kızlar rahatsız oluyor desin..

Valla Samire tmv Samire tmv senin yorumların gercekten apayrı :KK14:

70 yaşındakiyle 45 yaşındaki adam bir olurmu sapasağlam taş gibi adam ve utanmaz üstelik kizindan utanmiyosa da Allah tan damı utanmasi arlanmasi yok :KK12:
Ya ne bileyim babam gibi sandim onun donlari dizinin altina kadar oyle hayal ettim oyle dolassaydi babam rahatsız olmam diye düşünmüştüm

Gecmis olsun neyin var ya niye ben boyleyim bende bilmiyorum hep bi muhalefet icindeyim

yoo muhalefet olarak görme kendi bakışını kendi fikrini belirtiyorsun sonuçta..
diğer fikirleri de okuyup kendine göre sonuçlarını çıkarırsın belki yanlış bakıyorsundur olaylara.. ya da dersin ki yok ben doğru düşünüyorum..

Back
X