- Konu Sahibi busrapapatya33
Şort değil eşofman altı alsın bence Ne kadar uzun o kadar iyi mesaj olurbabana hediye olarak bir tane şort al ve getir ver. Artık mesajı alır sanırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şort değil eşofman altı alsın bence Ne kadar uzun o kadar iyi mesaj olurbabana hediye olarak bir tane şort al ve getir ver. Artık mesajı alır sanırım.
Bir öncekı konudan beni bilen bilir. Ben şimdi baska bı konu hakkında konusmak ve danısmak istiyorum. 18 yasındayım yakında 19 olucam. Babam 47 yasında. Ve evde baksırla dolaşıyor. Ben bundan cook rahatsız oluyorum. Sizde de böyle mi Allah aşkınaa ?? Ben onu öyle görmek zorunda mıyım ? Yaz kış böylee. Sırf görmeyım dıye odamdan çıkmıyorum. Sonrada neden odadan cıkmıyorsun dıyor. Çook açık saçık oturuyo. Bacaklarını gere gere yatıyor. Hiç çekinmiyor adam. Bunu benım söylememe gerek varmıı ? İnsaan biraz dıkkat eder. !! Söyleyıp tekrar hatırlatmak İstemıyorum. Ama cook rahatsız oluyorum.![]()
Ne kalçadan boşalması yaa. Bi gördüğüne bin ekleme. Evet doğrudur. Olağan seyler. Gecmısımde yaptıgım hatalar da oldu. Ama konumuz bu değil şuanSurekli hamile miyim diye konu acmissin
Yok sürtündum hamile kalır miyim yok kalcamdan boşaldı hamile kalır miyim . .
Tamam baban bi tuhaf ama sende çok normal sayılmazsin yani..
o zaman baban sana '' odandan cıkmıyorsun'' dedıgı anda nedenını söyleAnnem daha once de söyledi ama aynı halaa
Tamam işte bende o beyaz dondan bahsedıyorum.
Kaba tabirle don Demek istemedim. Baksır oldugunu da kendınız anlarsınız dıye. Şuan onu mu tartışalım. Sonuc yıne aynııBeyaz don boxer değil ufaklık, renkli desenli şortlara boxer deniyor. Seni kandırmışlar![]()
Ya babam oyle dolassa hic rahatsız olmam sonucta o benim babam yaslaninca kim bakacak valla dedem 15 senedir rahatsız heo annemler teyzemler bakar yikar altina bezini bağlar oz babaniz olduguna eminsiniz demi cok kaba falan demissinizdeKaba tabirle don Demek istemedim. Baksır oldugunu da kendınız anlarsınız dıye. Şuan onu mu tartışalım. Sonuc yıne aynıı
O eve girer girmez baslıyo soyunmaya 7/24 öyle.Benim babamda gece boxerla yatar wcye öyle kalkar ama benimde hiç hoşuma gitmezdi bazen gezdiği olurdu evde öyle ben hemen söylersim veya annem bu rahatlık var erkeklerde maalesef
adam elden ayaktan düştükten sonrakı durumlar mecburi, ama şuan saglıgı yerınde .. allah o durumlara düşürmesın elbette ama yaşlanınca altı bezlenecek dıye şuan dal ta..şşk dolanmasını gerektırmezYa babam oyle dolassa hic rahatsız olmam sonucta o benim babam yaslaninca kim bakacak valla dedem 15 senedir rahatsız heo annemler teyzemler bakar yikar altina bezini bağlar oz babaniz olduguna eminsiniz demi cok kaba falan demissinizde
sen cıddı mısın 40 yasında adamın donla dolaşmasıyla 70 yasında adamın bezlenmesı bır mı bunu nasıl normallestırdınYa babam oyle dolassa hic rahatsız olmam sonucta o benim babam yaslaninca kim bakacak valla dedem 15 senedir rahatsız heo annemler teyzemler bakar yikar altina bezini bağlar oz babaniz olduguna eminsiniz demi cok kaba falan demissinizde
Çook guzel bi fikirrrBir demli çayı al ve yanlışlıkla üzerine devir dal d...şş...k yansın bak bakalım bidaha dolaşıyormu...
Ya ciplak degil sonucta beyaz don varmis cok rahatsiz oluyorsa desin babasina baba uzerine birsey giyenmi diye sonucta kizi demesinde ne sakincasi var kiadam elden ayaktan düştükten sonrakı durumlar mecburi, ama şuan saglıgı yerınde .. allah o durumlara düşürmesın elbette ama yaşlanınca altı bezlenecek dıye şuan dal ta..şşk dolanmasını gerektırmez
evde rahatsız olan varsa ona göre giyilir.
benım babam olsaydı ben de çok rahatsız olurdum.
adam gibi şortunu gıysın otursun
Ay tamam ne yazarsiniz yazin aman ben burda hic ayni fikirde olan bir uye bulabilecenmi cok merak ediyorumsen cıddı mısın 40 yasında adamın donla dolaşmasıyla 70 yasında adamın bezlenmesı bır mı bunu nasıl normallestırdın![]()
iyi de guzel arkadasım sen baban sonucta normal demıssın kız seyını bı kere gördum bıle demıs Allah aşkına bunun neresı normal ve bu durumda kımsenın senınle aynı fıkırde olmasını bekleme gercekten bu çok anormal bı durum buAy tamam ne yazarsiniz yazin aman ben burda hic ayni fikirde olan bir uye bulabilecenmi cok merak ediyorum