Babam evde çıplak dolaşıyoo !?!

Çok rahatsız edici. İster baban olsun ister kral olsun öyle donla gezmek istiyorsa gitsin kendine kimsenin olmadığı bir yer bulsun. Bence babanı bir güzel rezil et zira laftan anlamamış.

Babanın yaptığı hiç hoş birşey değil annenize söyleyin konuşsun babanızla.
Ama birşey dikkatimi çekti ki ailenizden çok şikayetçisin ve sanırım bu ergenlikle alakalı diye düşünüyorum.

Anneniz bir kez daha uyarsin ciddi bir sekilde, olmadi sizde dile getirin rahatsizliginizi.
Hic hos degil hele ki kiz cocugunun yaninda...

Kiyafete dikkat etmek karsidaki insana saygidir.
Bazi anne babalar çocuklarını birey olarak gormediginden saygi da gostermiyor..sanki evdeki esya gibi yokmuşun gibi davranıyor.
Canim rahatsiz olmakta cokkk haklisin eger baban sert tepki verecek biri değilse anneni araya koyma kendin konus
Ilerde seni bu sekilde hatirlamak istemiyorum de.

Ay okuyunca bile midem bulandi yahu . Madem annenden anlamiyor. E utanmasi da yok. Kendin uyar. Cok rahatsiz oluyorum o yuzden odadan cikmiyorum ustune bir sort gecir bari aramizda biraz saygi olsun de. Sonra o utansin sen degil

Konu sahibine ne oldu?
Ayrıca hiç inanmak istemedim bu konuya.
Bi baba bacağını ayırarak donla nasıl oturur düşündürücü

Rahatına çok düşkün ve düşüncesizce saygısızca bir davranış.. sen söylesen desem çok abesk yaaa baba sonuçta

Tüm kardeşler çıkın babanın karşısına söyleyin olmaz öyle

bu kardeşimizin anası bi dert babası ayrı dert allah sabır versin, ben bu konularda çok arsızımdır. o utanmıyosa ben hiç utanmam oha baba g.t.nü görüyoruz bu ne kılık ya der çok ağır rencide ederdim. çok ahlaksızca bir durum, ahlaksızca uyarabilirsiniz.

gecenlerde bi uye esinin anadan uryan h
gezdigini yazmisti ve sonra geldi donlu donsuz konular...
noluyoruz yahu

Ben burada açılan konulara şaşmıyprum artık.sınır yok insanlarda.anne ve baba kelimesi öyle özel ki.tüm anne ve babaların bunu hak etmesini dilerim.eğitim önce ailede başlar diye diye bir hal olduk.saygıyı bilmeyen saygıyı haketmez. söyleyin gitsin.çocuk değil genç değil baba.çocuk için ne acı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…