Babam evde çıplak dolaşıyoo !?!

bu bi hastalikmis psikoljik bi hastalik
ama adini unuttum , burda okumustum hatta

geçmiste açtigin butun konulari neden sildin
Teker tekerr yargılamayın diyeee. Malum insanlar bayılırlar eleştirmeye. Ben hatalarımın farkındayım arkadsında da duruyorum. Zaten yenı bı hesapta acamadım. Gecmısım kaldı burada. Barii sileyim dedim. Gördükce moralım bozuluyor çunku

Don veya baksır farketmez ki. İç çamaşırı bu. Bırakalım içte kalsın. Benım bahsettiğim şu beyaz olan. Don veya baksır neyse iştee
merakdan sordum, don benim bildigim butun bacagi kapsar:)
sen su arada bulusup hamile kalma riski yasadigin sevgilinle evlenmeyi dusunluyonmu
senin demenle duzelmez baban
evlen kurtul

anladim
ama onlari silmek yasakdi
uzakalstirma cezasi alacaksin maaleesef

Konuları silmek yasak burda.Bu aralar moda oldu,herkes yazıp yazıp siliyor.Madem sileceksin neden açıyorsun konu?

sen su arada bulusup hamile kalma riski yasadigin sevgilinle evlenmeyi dusunluyonmu
evlen kurtul
evlen kurtul
Kimseyle evlenmeyı düşünmuyorum oldu mu. Konuyu da kapatalım mumkunse. Çunku ben hatalarımdan ders çıkarıp bıdaha hıc acmamak uzere kapattım

Eskilerr moralımı bozuyordu. Ve insanlara da dedikodu çıkıyor. Madem öyle o zaman kımse gecmışım hakkında konusmasın rica ediyorum
Tamam üzülüyor olabilirsin,haklısın ama konuları silmek yasak burda ceza alacaksın o yüzden söylüyorum.Yönetimden rica et geri getirsin konularını ya da sen yaz tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…