- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.122
- 498
- Konu Sahibi busrapapatya33
-
unv durumun felan varsa gıtYazmıştımm 19
Yok, ben zaten onlarla değil kendi odamda oturuyorum. Öyle yanımda bacağını ayırarak oturmuyor.Yalnız değilmişim demek kii. Peki o altındakıne ragmen düşüncesizde oturup kalkıyormuydu ? Açık saçıkk
bu bi hastalikmis psikoljik bi hastalikBen bi arkadaşımın evine gittim bi kere Annesi odadan çıktı hoşgeldin deyip odaya kaçtı geri Kadının altta boxer gibi bi şort üstte hiçbişey yoktu Ben mal gibi kaldımbozuntuya vermedim Sonra tişört giyip geldi kadın ben de uygunsuz bi vakitte geldim sandım Sonra biz arkadaşımla odada dersle uğraşırken kadını koridorda gezerken görüyodum kapıdan çıkarmış tişörtü çıplak gezmeye devam arkadaşım utandı Ya annem öyle rahat biraz dedi meğer hep öyle geziyomuş
8 ay sonra sınava gırıcem inşallahunv durumun felan varsa gıt
Henuz değil. 8 ay sonra gırecegım sınavaYok, ben zaten onlarla değil kendi odamda oturuyorum. Öyle yanımda bacağını ayırarak oturmuyor.
Üniversite okumuyor musun?
Don veya baksır farketmez ki. İç çamaşırı bu. Bırakalım içte kalsın. Benım bahsettiğim şu beyaz olan. Don veya baksır neyse işteedon la boxerin ne farki var merak etttim
hangisi daha kisa:)
Teker tekerr yargılamayın diyeee. Malum insanlar bayılırlar eleştirmeye. Ben hatalarımın farkındayım arkadsında da duruyorum. Zaten yenı bı hesapta acamadım. Gecmısım kaldı burada. Barii sileyim dedim. Gördükce moralım bozuluyor çunkugeçmiste açtigin butun konulari neden sildin
merakdan sordum, don benim bildigim butun bacagi kapsar:)Don veya baksır farketmez ki. İç çamaşırı bu. Bırakalım içte kalsın. Benım bahsettiğim şu beyaz olan. Don veya baksır neyse iştee
anladimTeker tekerr yargılamayın diyeee. Malum insanlar bayılırlar eleştirmeye. Ben hatalarımın farkındayım arkadsında da duruyorum. Zaten yenı bı hesapta acamadım. Gecmısım kaldı burada. Barii sileyim dedim. Gördükce moralım bozuluyor çunku
bunlara takılıp moralını bozma stres yapma derslerıne odaklan yok say yanı8 ay sonra sınava gırıcem inşallah
Konuları silmek yasak burda.Bu aralar moda oldu,herkes yazıp yazıp siliyor.Madem sileceksin neden açıyorsun konu?Teker tekerr yargılamayın diyeee. Malum insanlar bayılırlar eleştirmeye. Ben hatalarımın farkındayım arkadsında da duruyorum. Zaten yenı bı hesapta acamadım. Gecmısım kaldı burada. Barii sileyim dedim. Gördükce moralım bozuluyor çunku
merakdan sordum, don benim bildigim butun bacagi kapsar:)
sen su arada bulusup hamile kalma riski yasadigin sevgilinle evlenmeyi dusunluyonmu
senin demenle duzelmez baban
evlen kurtul
Kimseyle evlenmeyı düşünmuyorum oldu mu. Konuyu da kapatalım mumkunse. Çunku ben hatalarımdan ders çıkarıp bıdaha hıc acmamak uzere kapattımmerakdan sordum, don benim bildigim butun bacagi kapsar:)
sen su arada bulusup hamile kalma riski yasadigin sevgilinle evlenmeyi dusunluyonmu
senin demenle duzelmez baban
evlen kurtul
Eskilerr moralımı bozuyordu. Ve insanlara da dedikodu çıkıyor. Madem öyle o zaman kımse gecmışım hakkında konusmasın rica ediyorumKonuları silmek yasak burda.Bu aralar moda oldu,herkes yazıp yazıp siliyor.Madem sileceksin neden açıyorsun konu?
Pekii tesekkurlerr :))bunlara takılıp moralını bozma stres yapma derslerıne odaklan yok say yanı
Tamam üzülüyor olabilirsin,haklısın ama konuları silmek yasak burda ceza alacaksın o yüzden söylüyorum.Yönetimden rica et geri getirsin konularını ya da sen yaz tekrar.Eskilerr moralımı bozuyordu. Ve insanlara da dedikodu çıkıyor. Madem öyle o zaman kımse gecmışım hakkında konusmasın rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?