- Konu Sahibi busrapapatya33
-
Dikkatli bak o zamanbu neydi ki şimditekrarlanan birşey göremedim ben..
Bu yoruma gülmekten çatladım, yanımda annem babam kardesim var, sanıyorlar kendi konuştukları şeye guluyorum, bozuntuya vermedim, onlara gülmüş gibi yaptım :)
Dikkatli bak o zaman
KesinlikleeeSen yine edebi ni takınıyorsun bırak günah onun. Normalde erkeğin diz kapağının üstünü açması dahi uygun değil. Yaşlandıkça uçuyor bu adam
Evet dedim. Anneme de söyledim ama hala aynıı. Ciddiye almıyorKonu sahibi babanız hatalı evet,insan kendi keyfi uğruna kimseyi rahatsız etmemeli,evdeki kızlarına bunu yapmamalı kabul ama siz ne yapıyorsunuz? Odandan çıkmıyorsun dediğinde'baba böyle görmekten hoslanmıyorum seni'dediniz mi? Yada annenize söylediniz mi? Masada babanızla otururken söylediniz mi?
Söyleyin,bıkmadan,usanmadan söyleyin rahatsızlığınızı. Başka çıkar yol görünmüyor
Sonra da azar işitiyorumm. Neden odadan çıkmıyosun dıyeeıyyy aynennn terbıyesız yaaaa ben olsam yanında hıc oturmam kıtlerım kapımı çıkmam
soylemek zorundasın anlıyorum utanıyosun nasıl dıycem dıye agzına sığdıramıyorsun ama söylemen lazımSonra da azar işitiyorumm. Neden odadan çıkmıyosun dıyee
Tekrarlaktan kastım buyduuewet tum mesajları okursan annesı evde yokmus yemek yerken görmus basını egerek yemegını yemıs
İşte aslında ben söylemeden onun anlaması lazımmsoylemek zorundasın anlıyorum utanıyosun nasıl dıycem dıye agzına sığdıramıyorsun ama söylemen lazım
anlayacagını dusunuyo musunİşte aslında ben söylemeden onun anlaması lazımm
Hayır düşünmüyorum. Ya annemle babam karsıma alıp konusacagım insanlar değill. Anlamazlar. Anlamak istemezlerranlayacagını dusunuyo musun
Boşver ya . Bu saatten sonra ne değişecek. Sen edebi ni takin hanim hanımcık ol. Bak herkez huyuyla seviliyor gördüğün gibiKesinlikleee
kaç yasındasın pekiHayır düşünmüyorum. Ya annemle babam karsıma alıp konusacagım insanlar değill. Anlamazlar. Anlamak istemezlerr
Yalnız değilmişim demek kii. Peki o altındakıne ragmen düşüncesizde oturup kalkıyormuydu ? Açık saçıkkBenim babam da geziyordu, anneme söyledim dedim gezmesin öyle evde genç kız var.
Sonra ben evden ayrılıp başka yerde yaşamaya başlayınca, o da başlamış yine evde donla gezmeye.
Ben de bir şey demiyorum görmezden geliyorum çünkü onlarla yaşamıyorum.
Yazmıştımm 19kaç yasındasın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?