Babam evde çıplak dolaşıyoo !?!

Konu sahibi babanız hatalı evet,insan kendi keyfi uğruna kimseyi rahatsız etmemeli,evdeki kızlarına bunu yapmamalı kabul ama siz ne yapıyorsunuz? Odandan çıkmıyorsun dediğinde'baba böyle görmekten hoslanmıyorum seni'dediniz mi? Yada annenize söylediniz mi? Masada babanızla otururken söylediniz mi?
Söyleyin,bıkmadan,usanmadan söyleyin rahatsızlığınızı. Başka çıkar yol görünmüyor

Bu yoruma gülmekten çatladım, yanımda annem babam kardesim var, sanıyorlar kendi konuştukları şeye guluyorum, bozuntuya vermedim, onlara gülmüş gibi yaptım :)

Ben de gül gül öldüm.senin yine iyiymiş benim dayım öyle gezerdi. Bekardi o zamanlar.bende 11 12 yaşlarındayim. Arada kalmaya gelirdi.ay öyle donla çıkardı.babamin anneme kizdigini hatırlıyorum.uyar şunu diye.bir de öbür kuzenlerimin yanında da gezerdi.30 lu yaşlara girdik hala dayımın o görüntülerini konuşur guleriz.neyseki bizler büyümeden evlendi de görmez olduk donla. Tövbe yarabbim! !!

Sen yine edebi ni takınıyorsun bırak günah onun. Normalde erkeğin diz kapağının üstünü açması dahi uygun değil. Yaşlandıkça uçuyor bu adam

Evet dedim. Anneme de söyledim ama hala aynıı. Ciddiye almıyor

Benim babam da geziyordu, anneme söyledim dedim gezmesin öyle evde genç kız var.
Sonra ben evden ayrılıp başka yerde yaşamaya başlayınca, o da başlamış yine evde donla gezmeye.
Ben de bir şey demiyorum görmezden geliyorum çünkü onlarla yaşamıyorum.

Yalnız değilmişim demek kii. Peki o altındakıne ragmen düşüncesizde oturup kalkıyormuydu ? Açık saçıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…