Babam çok sinirli

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer

Babam yıllardır çok sinirli. Ben küçükken bu kadar dikkatimi çekmiyordu ama özelilkle son yıllarda sürekli çatacak birilerini arıyor. Sürekli bağırarak konuşuyor. Neşesiz, huysuz, herkesi kendinden soğutuyor. Mantıksız sebeplerle karşı tarafın kalbini kırıyor. Şimdi gülüyorsa, yarım saat sonra bağırıp çağırıyor, illa birine çatıyor. Hayat o kadar zor ki onunla, o kadar yıpratıyor ki bizleri.. Doktoru bundan birkaç yıl önce, antidepresan olarak cipralex vermişti ona, ama kullanmıyor ilacını. O kadar bunalttı ki bizleri, çorbasına koymayı düşünüyorum antidepresan ilacını artık? Başka napabilirim? Hayatımızın tadını kaçırıyor her gün.. Ne yapacağım, ne yapmalıyım?

Vallahi oncelikle Allah sabir versin size.Evdeki huzur en buyuk zenginliktir...

Meseleye gelince bu sinir olayini seker hastaligi da yapabilir.Bir dahiliye uzmanina goturmeyi ikna eden babanizi. ''bu evi yasanilir kilalim baba,hadi sende bize destek ol ve bir adim at.doktora gidelim''gibi bir cumle kurarak goturebilirsiniz.
Seker hastaligi teshisi konulursa zaten ilac ve diyet ile duzene giren seker,sinirleri de yatistiracaktir.

Yapacaginiz ilk sey hemen,hic vakit kaybetmeden bir dahiliye doktoruna gidip sekerden suphelendiginizi soylenip,gerekli tetkikleri yaptirmanizdir.
Bu arada seker ihmale gelmez,tabi evinizin huzuru da ihmale gelmez.
Umarim guzel haberlerinizi aliriz buradan.Saglicakla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…