- 17 Ocak 2020
- 27.780
- 40.218
-
- Konu Sahibi cerenbalkan96
Sizde Allaha emanet olunTeşekkür ederimo da onay versin her şey usulünce olsun istiyorum asla kaçmak istemiyorum lütfen dua edin Allah a emanet olun
Biraz zaman geçsin babam sakinlesin o zaman söylerim sevgilime deSizde Allaha emanet olun
Kaçmak yerine sızın ıcın herseyı yapan babanızın karsısına sureklı cıkıp kendını ıspatlamaya calisan bı sevgiliniz olsun bence.
Yani sevgilinize dusuyor bıseyler
Iyı aksamlar
Valla böyle oldu ben de şok oldum sürekli soruyorum kendime neden diye ne gerek vardı diye sürekli soruyorumAnlatmadığın bişeyler var gibi geldi ama sırf bunun için kızını öldürmeye kalktıysa babanı önce tedaviye götür. Sakın kaçmak gibi saçma sapan bir iş de yapma . Hadi aileyle kocayla anlaşamadın ki anlaşamazsın çünkü arkanda AİLEN yok seni ezerler hangi milletten olursan ol, ne yapacak nereye döneceksin
kızına bıçak çeken bir babanın çok da iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası :/Dinle ne alaka? Babanız dar görüşlü olduğu için insanları memleketlerine göre sınıflandırmış. Kaçıp kaçmama hususunda ise bence çoğu erkek buna değmez. Yarın öbür gün eşinizle kötü olursunuz, aileniz size sahip çıkar, döner geri gelirsiniz. Bir sürü kadın var sırf ailesi kabul etmediği için ruh hastası adamlara mahkum olan. Bu konu dışında babanız/anneniz iyiyse size karşı tekrar düşünün.
Baban sadece kültür içinse bayaabartmın ama başka varsa bişey diyemem bende doguluyum eşşm trabzonludur gayette anlaşıyoruzSadece doğulu diye böyle yaptı. Biz karadenizliymişiz onlar doğuluymuş, bana sormadın dedi. Aklım almıyor ya cidden nasıl yapar ya bu tepki niye
28 yaşındayım hemşireyim. Trabzonluyum. Sevgilim doğulu diye babam çok sinirlendi. Asla tanışmayı kabul etmiyor. Sevgilimle bir yola girmek istedik. Ama babam memleketini duyunca bile gözü döndü beni boğazladı, bıçak alıp öldürecekti nerdeyse zor tuttu ailem. Ne yapmam gerekiyor? Kaçarak evlenince sonum kötü olur diye korkuyorum ama babam olacak kişinin bu hareketi beni öldürmeye kalkması dine sığar mı ya lütfen bana akıl verin
LÜTFEN GÖREN HERKES DUA ETSİN BİZE
Evet memleketi diyince abarttı her şeyiBaban sadece kültür içinse bayaabartmın ama başka varsa bişey diyemem bende doguluyum eşşm trabzonludur gayette anlaşıyoruz
Olamam babam diye kalbim el vermediDua edelim başkada neden polisi arayıp şikayetçi olmadınız?
Babanız çok vahşiymiş..28 yaşındayım hemşireyim. Trabzonluyum. Sevgilim doğulu diye babam çok sinirlendi. Asla tanışmayı kabul etmiyor. Sevgilimle bir yola girmek istedik. Ama babam memleketini duyunca bile gözü döndü beni boğazladı, bıçak alıp öldürecekti nerdeyse zor tuttu ailem. Ne yapmam gerekiyor? Kaçarak evlenince sonum kötü olur diye korkuyorum ama babam olacak kişinin bu hareketi beni öldürmeye kalkması dine sığar mı ya lütfen bana akıl verin
Olamam babam diye kalbim el vermedi
28 yaşındayım hemşireyim. Trabzonluyum. Sevgilim doğulu diye babam çok sinirlendi. Asla tanışmayı kabul etmiyor. Sevgilimle bir yola girmek istedik. Ama babam memleketini duyunca bile gözü döndü beni boğazladı, bıçak alıp öldürecekti nerdeyse zor tuttu ailem. Ne yapmam gerekiyor? Kaçarak evlenince sonum kötü olur diye korkuyorum ama babam olacak kişinin bu hareketi beni öldürmeye kalkması dine sığar mı ya lütfen bana akıl verin
Sakın öyle bir şey yapmayın.Evet çık gel durma orada evlenelim hemen dedi
Trabzonlular bir tek bu ülkenin vatandaşlarına ırkçılık yapıyor. Örneğin Araplara yapmıyorlar aynı ırkçılıpı. Arapzona giderseniz görürsünüz. Onlar kardeşleri ama doğulular düşman.28 yaşındayım hemşireyim. Trabzonluyum. Sevgilim doğulu diye babam çok sinirlendi. Asla tanışmayı kabul etmiyor. Sevgilimle bir yola girmek istedik. Ama babam memleketini duyunca bile gözü döndü beni boğazladı, bıçak alıp öldürecekti nerdeyse zor tuttu ailem. Ne yapmam gerekiyor? Kaçarak evlenince sonum kötü olur diye korkuyorum ama babam olacak kişinin bu hareketi beni öldürmeye kalkması dine sığar mı ya lütfen bana akıl verin
Doğulu diye sadece bu tepki çok büyük can güvenliğiniz yok28 yaşındayım hemşireyim. Trabzonluyum. Sevgilim doğulu diye babam çok sinirlendi. Asla tanışmayı kabul etmiyor. Sevgilimle bir yola girmek istedik. Ama babam memleketini duyunca bile gözü döndü beni boğazladı, bıçak alıp öldürecekti nerdeyse zor tuttu ailem. Ne yapmam gerekiyor? Kaçarak evlenince sonum kötü olur diye korkuyorum ama babam olacak kişinin bu hareketi beni öldürmeye kalkması dine sığar mı ya lütfen bana akıl verin