- 19 Eylül 2024
- 48
- -3
- 28
-
- Konu Sahibi cerenbalkan96
Bıçak alacaktı zor tuttular beni dövmeye geldi onda da tuttularKusura bakma ama baban kafayı yemiş bıçak çekmek ne demek ya?
Kullanıcı adı size mi ait ?Ya söylersem açığa çıkarım ama doğu anadolu tarafı
Hayır ismim başkaKullanıcı adı size mi ait ?
Korkulması gereken kişi burada trabzonlu olan baban. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Doğuluları daha kaba saba diye istemezler de karadenizli insanların da hiç altta kalır yanları yok (not ben de karadeniz geliniyim ve asla karadenizli biriyle evlenmem demiştim gençken)Sadece doğulu diye böyle yaptı. Biz karadenizliymişiz onlar doğuluymuş, bana sormadın dedi. Aklım almıyor ya cidden nasıl yapar ya bu tepki niye
Bence siz konuşmayı bilmiyorsunuz madem öyle bir aileniz var alt yapısını oluşturup öyle söyleseydiniz keşke.Adam beni boğazladı mutfağa bıçak almaya gitti diyorum
O kadar üzülüyorum ki anlatamam çok çaresizimKorkulması gereken kişi burada trabzonlu olan baban. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Doğuluları daha kaba saba diye istemezler de karadenizli insanların da hiç altta kalır yanları yok (not ben de karadeniz geliniyim ve asla karadenizli biriyle evlenmem demiştim gençken)
Benim babam da giresunlu diye eşime önyargılıydı ama eline bıcak alıp bana saldırmadı... Kızına kıymet veren biri de asla böyle birsey yapmaz. Baban tamamen çevresinden göreceği tepkiden korktuğu için 'kızını doğuluya vermiş' dedirtmemek için böyle yüksek tepkiler veriyor başka bişeyden değil..
Bu kadarını beklemiyordum ben kabul eder sandım 28 yaşındayım diye, şok oldumBence siz konuşmayı bilmiyorsunuz madem öyle bir aileniz var alt yapısını oluşturup öyle söyleseydiniz keşke.
Evet çık gel durma orada evlenelim hemen dedisevgilin ne dedi durumu anlatınca? Kaçırcam seni kafalarına girdi mi?
Araya anneni koy anneler daha aklı selim düşünebilir böyle konularda. Varsa ablan abin kardesin vs girsin araya. Önce bi onlarla tanıstır belki babanı bir sekilde yumusatırlar.O kadar üzülüyorum ki anlatamam çok çaresizim
Annem o kadar pasif ki zaten o söylesin istedim söyledi ama işten geldim ve bunlar yaşandı annem de anca ağlıyorAraya anneni koy anneler daha aklı selim düşünebilir böyle konularda. Varsa ablan abin kardesin vs girsin araya. Önce bi onlarla tanıstır belki babanı bir sekilde yumusatırlar.
Sakın öyle birşwy yapmayın. Diğer aile büyükleri araya girsin herşey usulüyle evlenin. Sonra büyük pişman olursunuz ve hatta böyle aileler genelde bu damatlara aşık oluyorlar. İEvet çık gel durma orada evlenelim hemen dedi
Anneler bazen gizliden çıtlatır kendide bilmez gibi yapar. Mesela doğulu ama siz memleketine mi gelin gidiceksiniz? Sevgilinizin işi gücü ne? Bence şuan sessiz kalın biraz soğusun sakın kaçmayın. Doğu kültürü zordur, sevgilinden emin olmadan aileni çiğnemeAnnem biliyordu ama babamın tepki vereceğini bilmidiğimiz için sakladık işler ciddileşince söyleyelim dedik. Annem yeni öğrenmiş gibi yaptı babam ona da tepki vermesin diye
Babanla konuşmayı, kendisini tanıtıp babamın önyargısını yıkmayı düşünmedi mi yani ?Evet çık gel durma orada evlenelim hemen dedi
Babam o kadar inatçı ki kimi araya sokabilirim sizceSakın öyle birşwy yapmayın. Diğer aile büyükleri araya girsin herşey usulüyle evlenin. Sonra büyük pişman olursunuz ve hatta böyle aileler genelde bu damatlara aşık oluyorlar. İ
Tüh ama dayı amca falan varsa onlara bahsedin. Araya girsinler yavaş yavaş bu fikre alışırlarBu kadarını beklemiyordum ben kabul eder sandım 28 yaşındayım diye, şok oldum
Sevgilim doğulu ama istanbulda doğmuş büyümüş şivesi bile yok ailesinin de yok ayırmıyorum türk kürt diye türkler babama bunu dedim olmaz diyor yine de doğuluymuş trabzonluyla evlencekmişim öyle diyorAnneler bazen gizliden çıtlatır kendide bilmez gibi yapar. Mesela doğulu ama siz memleketine mi gelin gidiceksiniz? Sevgilinizin işi gücü ne? Bence şuan sessiz kalın biraz soğusun sakın kaçmayın. Doğu kültürü zordur, sevgilinden emin olmadan aileni çiğneme
Söyledi ama babam bana böyle davranınca ben kabul etmedim zarar verir diyeBabanla konuşmayı, kendisini tanıtıp babamın önyargısını yıkmayı düşünmedi mi yani ?