Geçen de konu açmıştım. Babamda ayak mantarı çıktı, ayaklarinda morluklar ve beyazlıklar var demiştim. Sonuç olarak ayak mantarı demiş cildiye doktoru 4 gün önce ve ilaçlar vermiş. Ama hala bir gelişme yok tabii bir anda iyilesecek diye bir kural yok ama biraz rahatlasa da yeterdi en azından, adamcagiz çok acı çekiyor, eş zamanlı olarak ta bel fıtığı çıktığı için ağrıdan ayağını uzatamiyor, gece oturarak uyuduğu için ayaklar üstüne birde davul gibi şişmiş. Bel fıtığı için fizik tedaviye başlanacak ama ayaklar da bu halde olunca o süreç te bekliyor. Bir kısır döngü içindeyiz. Ayak mantarı yaşayan var mı? Ben bu kadar acı veren bir süreç olduğunu bilmezdim ee tabii yaş ta var Ayak mantarı ile ilgili İstanbul'da onerebileceginiz iyi bir doktor varsa ona da görünelim . Çok yıprandı bu süreçte, çok üzülüyorum elimden de birşey gelmiyor. Doktoruna mi denk gelemedik , çektiği acıdan dolayı biz mi sabırsız davranıyoruz bilemiyorum. Bel fıtığı aynı zamana denk gelmeseydi bu kadar zor olmazdı belki .Bu süreçte bitkisel olarak onu rahatlatabilecegimiz birşey olabilir mi ,bilgisi, deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden
Çok geçmiş olsun.
Şöyle bişey biliyorum ama ne kadar etkilidir bilmem.
Elma sirkesi, karbonat ve ılık su karışımında ayakları bekletmek.
Denemekte fayda var diye yazıyorum.