Aynen babanızda abinizde olsa kendinizi ezdirmryin lütfen. Abiniz babanıza bakmak ona düşüyorsa kiralasın bir ev baksın orada.Galiba anlamları katicam yoksa dediğiniz gibi biraz zor cikicaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen babanızda abinizde olsa kendinizi ezdirmryin lütfen. Abiniz babanıza bakmak ona düşüyorsa kiralasın bir ev baksın orada.Galiba anlamları katicam yoksa dediğiniz gibi biraz zor cikicaklar
Evet Allah razı olsun onlardan. Hep destekcim oldular daha hala bile sen çık de biz cikartiriz diyolar ama arada babam olduğu için kıyamıyorumBabanın oğlu olacak abini şutla gitsin şeytanlık peşinde .bu ne acele avına bile saygı duymamislar .yalnız annenin önceki evliliğinden olan ablalarinida tebrik etmek lazım gerçekten insanlarmis
Evet Allah razı olsun onlardan. Hep destekcim oldular daha hala bile sen çık de biz cikartiriz diyolar ama arada babam olduğu için kıyamıyorum
Eşyaları yenileyen abim kızlar babam değil. Annemin eşyalarını satıp üstüne para katıp yeni eşyalar aldılar.Eşyaları bu kadar acele yenilemelerinden giciklandim kusura bakma aklıma hemen evlenecegi geldi
Evet hicc hemde70 yaşında adam hala inşaatlarda nasıl çalışır günah ya. Abiniz bedava evde oturuyor kurnaz bari çalışsında evin yükünü alsın adamı çalıştırmasın. Abin hiç iyi niyetli değil
Evet dogru anladinizBen anlamadım.
Annenizin ilk eşinden olan kızları birleştiler ev aldılar. Bu evde de şimdi annenizin şimdiki eşinin ilk eşinden oğlu mu oturacak?
Evet çok haklısınız. Hatayı baştan yaptım onların o eve geçmesini kabul ederek babam huzurlu olsun yeter dedim ama ortada ben ezildim.Ama olmaz ki öyle. Hoş değil yani.
Eeee ablalarınız ne diyor bu duruma ?Evet çok haklısınız. Hatayı baştan yaptım onların o eve geçmesini kabul ederek babam huzurlu olsun yeter dedim ama ortada ben ezildim.
İlk başlarda kabul ettiler baban mağdur olmasın madem ona yakışıyor baksınlar otursunlar dediler. Ama Allah gecinden versin babana bişey olursa ev senin dediler ama şuan böyle yapınca sen eğer çıkmalarını istersen söyleyelim çıksınlar diyolarEeee ablalarınız ne diyor bu duruma ?