- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Babanın iğrençliğinden çok rahatsızlık duydum. İğrendim.
Annenin "salla baş" olmasından çok rahatsızlık duydum. Öfkelendim.
Senin 20 yaşında bekar birisi olarak babanla annenin özel hayatıyla ilgili bu kadar rahat cümle kurmandan çok rahatsızlık duydum. (bkz. "sabaha doğru duşunu da aldı . annemi yine koynuna aldı biliyorum yani kim bilir belki o kadını hayal ederek sevişti annmle ... Sabah zavallı annem mutluydu çünkü o kdr saf ki yine kandı ona gönlü rahat etti")
Gittikçe aile kavramımız bir acaip olmaya başladı. "Bu nasıl bir aile?" sözünü çok kullanıyorum bu aralar.
O kadar saçma bir hale gelmiş ki ilişkiler, bir tavsiyem bile yok...
Anne nasıl rahata eriyor şu kadar şeyden sonra, kız nasıl sessiz kalıyor, baba nasıl bu kadar keyfine düşkün anlayamıyorum. Ben olsam boşanmaları için elimden geleni yapardım. Gerekirse annemi alır kaçardım ama yine de annemin bu kadar salak yerine konmasına müsaade etmezdim. Ben de mi bir sorun var acaba?
Uslubun cok kotu aralarinda cinsellik var deyip geçebilirdin ama babanin banyo yapmasina kadar yazmissin erkekmisin yoksa?siz konunun yalnzca o kısmına takılacak kadar ilginç bir insansınız lütfen rahatsz etmeyin beni ben adam akıllı öneri istiyorum
bunu söylememin sebebi aralarında herhangi bir problm de yok cnsl yönden .. babamn annemi aldatmasına sebep degl bu ! o yüzden yazdm
tolin o manada demedi bence bu yasımda prensesim aşkitom gibi laflar demiyorum dmek istediBir de demissinki babam o kadina prensesim falan diyo ben bile o kadar lacka olmuyorum demissin neden kendini yuceltip babani gomdunki sevmedim uslubunu
konu sahibi kızmıştı bana ama bi ben değil 16 kişi takılmış bu mevzuya ......Ayyy bende ona takildim.birde bebek Istedigimiz halde..dusunun yani
Allah dogru zamanda nasip eder Insallah sagol kardeskonu sahibi kızmıştı bana ama bi ben değil 16 kişi takılmış bu mevzuya ......
rabbim gönlünüze göre versin.....en kısa zamanda olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?