- 19 Ağustos 2014
- 387
- 235
- 53
- Konu Sahibi tubaturem06
bu yaşadıklarını 9-10 yaşlarımda yaşadım bende.. aynı senin babanın telefonunu kontrol ettiğin gibi ablam kontrol ediyordu babamınkini. anneme söylemeye çekindi hep en sonunda tak etti söyledi. babam düşman oldu hepimize, seninki gibi ikna etmeye çalışmadı bile. anneme o... dedi o kadın için. annem defalarca evi terk etmeye çalıştı gözünü karartıp ama küçüktüm kapıda durdum engel oldum annemin ayaklarına sarılıp gitme dedim. yıllar böyle geçti annem küçük kızının hatrı için katlandı ve bir zaman sonra babamla araları düzeldi. şimdi 21 yaşındayım ve annemin sabrına hayranım. sonuç şu: babam 57 yaşında ve aldatma vs kalmadı artık telefonu ortalıkta durur. bizi el üstünde tutmaya çalışır hep. ha unuttuk mu yaptıklarını hayır ama nedense kıyamadık da ailemize.. şimdi annemi birçok yönden mutlu ediyor ama annem hep der ki 55imden sonra mutlu olsam ne olacak gençliğim gitti..
kısacası ne yaşadığını bire bir tahmin edebiliyorum aynılarını yaşadım. hala da olanları düşündükçe tüylerim ürperir. Allah yardımcın olsun kardeşim...
kısacası ne yaşadığını bire bir tahmin edebiliyorum aynılarını yaşadım. hala da olanları düşündükçe tüylerim ürperir. Allah yardımcın olsun kardeşim...