- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
- Konu Sahibi tubaturem06
-
üzülecek yine tansiyonu yükselecek .. kıyamıyourm amakeriz yerine konmasına da dayanamıyorumAnnenin her zaman yanında ol.Sana diyeceğim tek şey bu ve lütfen anneni bu entrikadan kurtar..Hak etmiyor o güzel insan.
benm de aynen içimden o geliyor küfretmek bağırmak hattaSadece tükürmek geldi içimden babanıza...
Allah yardımcınız olsun. SEVGİLER!
ve bana gülümseyip hiç bir şey yok gibi gunaydn hanmefendi dedi bu sabah ..Buna ne baba ne de insan denir. O... ol gerekirse ne demek insan müsvettesi.
Babandan ben bile tiksindim şurda olsa sıkar dım boğazını o derece evden uzaklasayim diye yanlış birsey yapma ablacigim okulunu oku gerekirse tek eve çık yağmurdan kaçarken doluya tutulma
50lili yaşlarda 2-3 günde 1 mi
biz ölek o zaman...
konu içindde bahsettiğiniz şey benim ilgincime gitti yazdım neden rahatsız oldunuz anlamadım.....siz konunun yalnzca o kısmına takılacak kadar ilginç bir insansınız lütfen rahatsz etmeyin beni ben adam akıllı öneri istiyorum
bunu söylememin sebebi aralarında herhangi bir problm de yok cnsl yönden .. babamn annemi aldatmasına sebep degl bu ! o yüzden yazdm
Bence anneniz bu saatten sonra yapacak birşey yok diye düşündüğünden kanmayı , babana inanmayı seçmiş . Hasta aynı zaman da diyorsun .
Senin artık yapacak bir şeyin yok , annene biraz hayatını yaşamasını söyleyip teşvik etmekten başka.
Planlarını gerçekleştirmeye odaklan . Sen tek başına ayakta duracak hale geldiğinde daha farklı davranırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?