• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor...

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
merhaba yine ben
ama bu defa hiç olmadığı kdr dertliyim
20 yaşındayım sevglimi babmla bi kaç ay evvel tanıştrdım .. en heyecanlı en güzel zamanlarmdayım hayatımın sevglim ankarada çalışıyor iyi bir geliri var .. üniv mezunu ..
babam bana ygs yi kazanır ankaraya gidersem evliliğime müsaade edecegini söyledi artk sözlüyüm ve sözlüm de bana okumam konusunda her daim tam destek çıkıyor hamd olsun
(hem okuyup hem evli bir bayan olacağım .. sebebi çok burda açıklayamam biliyorum büyük ablalarım hepiniz bana kızacaksınız önce okulunu bitir sonra evlen diye ama yapacak bişeyim yok )

annem eşine her zaman güler yüzlü her lafına susan saygılı bir insan . güneydoğu kadınının fedakarlığı sadakati tamamen onda bulunuyor .
evli ablama her daim eşine saygılı ol güler yüzlü ol diyen bir kadın ..
halalarımın bir sürü hakaretine sessiz kalmış sırf eşi üzülmesin diye her zaman tasarruf eden parmağında sadece incecik bir alyansı olan çok kıyafet almayı dahi uygun bulmayan bir kadın ..

20 yaşındayım ve artk biliyorum ki babam annemle 2 - 3 günde bir birlkte oluyor ( aldatmasının sebebi bu da olamaz diye söylüyorum )
babamla annem 50 li yaşlarda ve annem hala genç güzel bakımlı bi kadın

Ama tüm buna ragmen babam yıllardır biriyle konusuyordu ilk başta hep üstünü kapadım annem üzülmesin diye çünkü tansiyn ve şeker hastası

artk tak etti .. babamın MESAJLARINI OKUDUM ..
keşke olmasaydı ama yaptm .. hayatım kraliçem canm bebegm kelimeleri havada uçuşuyor .. ben şu genç yaşımda dahi öyle laubali konuşmalar yapmıyorum sevgilimle

Babam o kadına sni her yerinden öpüyorum demiş .
babam o kadına aldığı kocaman bir zümrüt yüzüğü kadını parmağına takıp kadının elinin fotoğrafını çekmiş . benm anneciğim 30 yıllık incecik bir alyansla gezerken biz dışarda yemek yiyip para harcamaya dahi kıyamazken ...

bu kadın babamın torunları olduğunu ve 6 çocuk sahibi olduğunu biliyor. bunların hepsini araştırdım .
kadın hiç evlenmemiş bi kadın . 45 li yaşlarda

anneme anlattım çok zor ama anlattm iki üç gün boyu tansiyonu çok yükseldi . ve dayanamadı sonra babamla konuştu babam ise her zmnki ikna edici konuşmalarıyla kandırdı ..

önce çok sinirle 10 yıldır var bu iş şimdi mi anladın sus yat uyu dedi
annem aglayınca da

yok öyle bişey size hiç yapar mıyım ben dedi
sadece messjlaştım ama söz veriyorum bi daha olmaz hem imam nikahlım olsa sık sık yanına gitmez miyim kadın şehirdışında dedi.

o kadının bi suçu yok ben konuşuyorum soruyorum sürekli dedi

sonra annem elini yüzünü yıkamaya gidince babam bna KIZIM çok net söylüyorum sana O... OL GEREKİRSE AMA ORTALIĞI KARIŞTIRAN İNSAN OLMA DEDİ.. BUNU YAPMA VE BU YAPTIKLARINI GÖRÜŞECEZ SENLE DEDİ ... . BEN DE HERKESİ SALAK MI SANIYOSUN SEN DEDİM ANNEM ZTN ÇOĞU ŞEYİN FARKINDAYDI DEDİM ELİM AYAĞIM TİTREDİ SİNİRDEN VE ODADAN ÇIKTIM ...

işte böyle annemi ikna etti bi daha yapmam dedi ama bakıyorum hala surekli whatsaapta..
sabaha doğru duşunu da aldı . annemi yine koynuna aldı biliyorum yani kim bilir belki o kadını hayal ederek sevişti annmle ... Sabah zavallı annem mutluydu çünkü o kdr saf ki yine kandı ona gönlü rahat etti tansiyonu düzelince de ben bişey demedim artk .. kanma şu adama diyecektim ama üzülmesine dayanamadım

şimdi babamı her gördüğümde beddua ediyorum .. evet ediyorum tiksiniyorum ondan ..

bazen erkenden evlenmek istiyorum ..
ölüp gitse diyorum bi an evvel ...
bu huzursuzluktan kurtulmak için bi an evvel kendi hayatımı kurmak istiyorum ..

bütün bunları yazıp ferahlamak istedim ve bana verecegnz öneriniz varsa çok muhtacım ...

Annenin her zaman yanında ol.Sana diyeceğim tek şey bu ve lütfen anneni bu entrikadan kurtar..Hak etmiyor o güzel insan.
üzülecek yine tansiyonu yükselecek .. kıyamıyourm amakeriz yerine konmasına da dayanamıyorum

Babandan ben bile tiksindim şurda olsa sıkar dım boğazını o derece evden uzaklasayim diye yanlış birsey yapma ablacigim okulunu oku gerekirse tek eve çık yağmurdan kaçarken doluya tutulma

Babandan ben bile tiksindim şurda olsa sıkar dım boğazını o derece evden uzaklasayim diye yanlış birsey yapma ablacigim okulunu oku gerekirse tek eve çık yağmurdan kaçarken doluya tutulma

tek eve çıkmama ve onlardan uzakta okumama musade etmiyorlar bu yüzden ilk ünivimi bırakıp onların yanına geldim ..
burda yeniden hazırlanıyorum ..

babanızın yaptığı tam bir vicdansızlık malesef böyle kadınlara böyle erkekler denkj geliyo
anlamadım etki tepki meselesi mi çözemedim

50lili yaşlarda 2-3 günde 1 mi
biz ölek o zaman...:KK53:

siz konunun yalnzca o kısmına takılacak kadar ilginç bir insansınız lütfen rahatsz etmeyin beni ben adam akıllı öneri istiyorum

bunu söylememin sebebi aralarında herhangi bir problm de yok cnsl yönden .. babamn annemi aldatmasına sebep degl bu ! o yüzden yazdm

Bence anneniz bu saatten sonra yapacak birşey yok diye düşündüğünden kanmayı , babana inanmayı seçmiş . Hasta aynı zaman da diyorsun .
Senin artık yapacak bir şeyin yok , annene biraz hayatını yaşamasını söyleyip teşvik etmekten başka.
Planlarını gerçekleştirmeye odaklan . Sen tek başına ayakta duracak hale geldiğinde daha farklı davranırsın .

siz konunun yalnzca o kısmına takılacak kadar ilginç bir insansınız lütfen rahatsz etmeyin beni ben adam akıllı öneri istiyorum

bunu söylememin sebebi aralarında herhangi bir problm de yok cnsl yönden .. babamn annemi aldatmasına sebep degl bu ! o yüzden yazdm
konu içindde bahsettiğiniz şey benim ilgincime gitti yazdım neden rahatsız oldunuz anlamadım.....
bunu ben iddia etmedim ki siz söylediniz

Bence anneniz bu saatten sonra yapacak birşey yok diye düşündüğünden kanmayı , babana inanmayı seçmiş . Hasta aynı zaman da diyorsun .
Senin artık yapacak bir şeyin yok , annene biraz hayatını yaşamasını söyleyip teşvik etmekten başka.
Planlarını gerçekleştirmeye odaklan . Sen tek başına ayakta duracak hale geldiğinde daha farklı davranırsın .

öyle dedim zaten .. umursama biraz rahatına bak dedim .. ama bilemiyorum ben ne yapacagm .. .

benim sana verebileceğim tavsiye şu ki. hayatın daha başındasın babanla annenle ilgili ne denebilir bu saatten sonra orası mechul ama madem yeni bi hayat kurmaya karar verdin bundan sonra yoluna bak ve SAKIN ama SAKIN eşin olacak insana bunlardan bahsetme. kimsenin iç yüzünü gerçekten göremezsin. onunla paylaşmak isteyebilirsin ama sakın yapma.bu senin içinde sır olarak kalsın.ileri de senin baban da yapıyordu zaten ne var bunda diyebilir sana. o asla yapmaz deme.neler görüyoruz duyuyoruz. sen okulunu okumana hayatını kurmana bak ne ortalığı bulandırma senin canın yanar. ileride de güçlü bir bayan olup annen yaşlandığında da destekçisi olursun. şuan tem bi geçiş dönemindesin sakin kal okuluna kendi hayatına bak ve kimseye bundan bahsetme.canım allah yardımcın olsun sen güçlü bi kızsın;)

Adam demeye bin sahit ister... Baba demeye bin sahit ister... Insan demeye bin sahit ister....:KK64:

Madem baska bi kadin ilgini cekiyor, karindan daha degerli bosan be adam. Onun koynundan bi baskasinin koynuna girmenin ne alemi var...bir de cocuguna o.... ol ama ara bozucu olma demis nalet baba...

Böylelerini baglican sonra vurucan kirbaci, belki beyinlerine oksijen gider :KK14:

Back
X