Babam anneme psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ?

Annenin boşanıp kaçmaya cesareti varsa yapılacak olan bu uzaklaştırma alıp kaçıp kurtulmak, gidecek yeriniz yoksa annenin de bu yaştan sonra iş bulması epey zor, bilemiyorum baban gözünün üstünde kaş var diye saldıran bir tipse hiç bir şey işe yaramaz kaçmaktan başka, ama onun tetikleyen konular varsa annenle konuş haklı da olsa bir süre alttan alsın konuşmasın, erkek gücüyle baş edemezsiniz, üniversiteye falan gidebilirsin başka şehirde anneni de alırsın yanına ama aynı zamanda çalışmanız gerekiyor
Çok zor bir durum Allah yrdım etsin, destek alacağın hiç aile büyüğü yok mu

kuzum
seninle yaşıt kızım var.. düşünüyorum da ne acı yaşadıkların

baban hep mi böyleydi hep mi psikolojik şiddeti vs si vardı?

üni planın var mı?

korkma desem işe yaramayacak ama korkma!
Hep sinirli bir insandı ama bazı sebeplerden dolayı ailecek annemin ailesinin yanına taşınmak zorunda kaldık daha sonra orda sıkıntılar başladı dayımla anlaşamıyor sürekli anneme laf sokuyor ve annemin ailesi bişey yaptığında bizi suçluyor kavga çıkarıyor üni planım yok kazanamam zaten

Ne demek planım yok? Senin tek kurtuluşun meslek sahibi olmak. 18 yaşındasın ne bu salmışlık!

Onların yanında mı şiddet uyguluyor dayın falan sessiz mi kalıyor

Ne diyorsun sen ya benim yaşadıklarımı bilmeden böyle yersiz bir yorum nasıl yapabiliyorsun
Gayet yerli yerinde yorum yapıyorum.
Oy korkarım vay korkarım.
Aman size zarar gelmesin de yeter ki, anneniz babanızın elınde kalsın.

Acıyın biraz kadına ki harekete gecın

Çocuk 18 yaşında, tüm sorumluluğu nasıl üzerine alsın yaşadığı yerde dayısı dedesi de varmış

Bu arada 18 e girmek uzereyim
Güzelim yaşın küçük üni planın yoksa hemen iş hayatına atılman lazım en azından toparlayana kadar. Baban eğer manyak biriyse mutlaka elinizde darp raporu uzaklaştırma gibi belgeler olması gerek, annen nasıl biri? Silik biri mi dişli mi yani çalışır mı kaçmaya gözü yer mi? Hemen ayrıl demesi kolay fakat bence beklemelisiniz güzel bi plan yapmalısınız bu sürede suyuna gidin telinede kades yükle annenle birlikte. Elinizde biraz para olunca ne höt dese basın kadese atın kendinizi yerlere rapor alın. Sonra işi dedelere falan taşıyıp terk edin en kötü kadın sığınma talebi edersiniz 6 ay kalınıyor ortalık durulana kadar

üzgünüm ayakların üzerinde durabilecek bir yaşta ve konumda değilsin. bu sorunu büyüklerinin halletmesi gerekiyor. dedenle bu durumu paylaşmalısınız.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Sene 2024 oldu ama hala şu kadına kalkan eller gereken cezayı alamadı.
Babanın çekineceği bir aile büyüğü yok mu durumu izah etseniz belki çözüm olabilir mi varsa öyle biri.
Bidaha şiddet uygularsa darp raporu alın ve uzaklaştırma alsın dicem ama bazı kendi bilmezler daha saldırganlaşabiliyor fakat başka çare yok.

Neden yok? Annenin kaderini yaşamak, yaşarsan kaçar yolun olmasın diye mi? Biraz ders al sen de bu durumdan, meslek sahibi olmaya bak

Anne , babanın elinde kalmak istemiyorsa yetişkin olarak önce kendi adım atsın. Konu sahibi çocuk daha. Anne kişisi pısıp oturuyorsa kız ne yapacak? Kahramancılık mı oynayacak?

Anne , babanın elinde kalmak istemiyorsa yetişkin olarak önce kendi adım atsın. Konu sahibi çocuk daha. Anne kişisi pısıp oturuyorsa kız ne yapacak? Kahramancılık mı oynayacak?
Bir de çocuğa misyon yüklemişler, o adım atmazsa annesine bir şey olacak gibi, belki de adım atması gereken en son kişi çocuk ortada dede var dayı var ama kimse bir şey yapmadığı için kendi çare aramaya çalışıyor
Ben talihsiz yorumlara oldukça üzüldüm, bu sevgilim beni aldatıyor ama çok seviyorum evleneceğim konusu değil ki

Sen bir şekilde ya üniversiteye git, ya da bir işe gir çalış. Geleceğini garanti altına al. Baban annene fiziksel şiddet uygularsa mutlaka polis çağırın. Konudan dayına dedene vs de bahset.

Iyı annenizi kurban edin. Sonra basınız taşlara mı vurursunuz yoksa yıne umrunuzda mı olmaz anacıgınızın ölmüş olması , bılmem
Lisede bir çocuk.."korkuyoruz" diyor.. anlamlı, başarabileceği bir çarenin peşinde. Nasıl yorum yahu bu, biraz empati rica ediyorum biraz empati..

Ne demek kazanamam..Bunca genç nasıl kazanıyor daha zeki olduğu için mi, çok çalıştıkları için mi..Baştan yenilgiyi sineye çekme. İstersen başaramayacağin birşey yok, azmet yeter ki.. Dünya kaynak var, bilgi çok ulaşılabilir artık. Lisede 7-8 zayıf getirip sonra bir bankada üst düzey yönetici olmuş insan tanıyorum şahsen. Her zaman baştan başlanabilir. Annenin kaderini yaşamamak sadece senin elinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…