- 10 Temmuz 2024
- 14
- 13
-
- Konu Sahibi sorusormakistiyorum
Bu aralar psikolojik şiddet uyguluyor sürekli laf sokuyor bağırıyor çağırıyor ama daha önce 3-4 kere fiziksel şiddet uyguladı ama korkumuzdan bişey yapamadıkAnnene zarar veriyor zaten?
Tekrar şiddet görürse darp raporu uzaklaştırma alın
Hayır çalışmıyorumAllah yardım etsin, sen çalışıyor musun, sizi bulamayacağı bir yerden ev tutma imkanınız var mı, hem kaçıp hem boşanabilir aynı zamanda uzaklaştırma da aldırabilirsiniz belki
Korkmayın bunların gücü kendinden güçsüzlere yeter karşısında bi polis görse altına eder ş..z. Mutlaka polis çağırın şikayetçi olun sonra da dava açar annenBu aralar psikolojik şiddet uyguluyor sürekli laf sokuyor bağırıyor çağırıyor ama daha önce 3-4 kere fiziksel şiddet uyguladı ama korkumuzdan bişey yapamadık
Umarım güzel bir iş sahibi olursun, maddi imkan olmadan kaçmak biraz zor gibi akrabalarda falan kalsanız da bulur siziHayır çalışmıyorum
Eğer bir daha şiddet uygulamaya çalışırsa polis çağırıcamKorkmayın bunların gücü kendinden güçsüzlere yeter karşısında bi polis görse altına eder ş..z. Mutlaka polis çağırın şikayetçi olun sonra da dava açar annen
Kaç yaşındasınız? Annenizin ve sizin ekonomik özgürlüğünüz var mı? Bir şeyleri geride bırakmak için bunlar gerekli yada anaanneniz dedenizin tutumu nasıl olur boşanmayaEğer bir daha şiddet uygulamaya çalışırsa polis çağırıcam
Annem ev hanımı bende liseyi daha yeni bitirdim çalışmıyorum dedem bilmiyor şiddet uyguladığınıKaç yaşındasınız? Annenizin ve sizin ekonomik özgürlüğünüz var mı? Bir şeyleri geride bırakmak için bunlar gerekli yada anaanneniz dedenizin tutumu nasıl olur boşanmaya
Bu arada 18 e girmek uzereyimKaç yaşındasınız? Annenizin ve sizin ekonomik özgürlüğünüz var mı? Bir şeyleri geride bırakmak için bunlar gerekli yada anaanneniz dedenizin tutumu nasıl olur boşanmaya
Deden bilirse birşeyler değişir miAnnem ev hanımı bende liseyi daha yeni bitirdim çalışmıyorum dedem bilmiyor şiddet uyguladığını
İşte dedeme ve dayıma bişey yapar diye korkuyoruz çünkü annemi tehtit ediyoDeden bilirse birşeyler değişir mi
Gözünün önünde arama ama olur mu? Odana geç isimsiz ihbar yap adresinizi ver. Kimin ihbar ettiğini bilmesin komşu vs herkes olabilir sonuçtaEğer bir daha şiddet uygulamaya çalışırsa polis çağırıcam
Çok korkuyorumGözünün önünde arama ama olur mu? Odana geç isimsiz ihbar yap adresinizi ver. Kimin ihbar ettiğini bilmesin komşu vs herkes olabilir sonuçta
Iyı annenizi kurban edin. Sonra basınız taşlara mı vurursunuz yoksa yıne umrunuzda mı olmaz anacıgınızın ölmüş olması , bılmemBu aralar psikolojik şiddet uyguluyor sürekli laf sokuyor bağırıyor çağırıyor ama daha önce 3-4 kere fiziksel şiddet uyguladı ama korkumuzdan bişey yapamadık
Korkma, annene destek ol dediğim gibi gizlice ara içerdenÇok korkuyorum
Ne diyorsun sen ya benim yaşadıklarımı bilmeden böyle yersiz bir yorum nasıl yapabiliyorsunIyı annenizi kurban edin. Sonra basınız taşlara mı vurursunuz yoksa yıne umrunuzda mı olmaz anacıgınızın ölmüş olması , bılmem
Sakin olmaya çalış, ne kadar soğukkanlı kalabilirsen o kadar yardım edebilirsin annene, babannen falan var mı babanla bir konuşup sakince uyarsaÇok korkuyorum
Babaannem babamı savunurSakin olmaya çalış, ne kadar soğukkanlı kalabilirsen o kadar yardım edebilirsin annene, babannen falan var mı babanla bir konuşup sakince uyarsa