Babam annem ve beni öldüreceğini söylüyor.

zor durum prenses Allah yardımcın olsun
Annenin seninle geleceğini sanmıyorum maalesef

Çok çok üzüldüm allah yardımcınız olsun gerçekten. Şehir değiştirme imkanınız var mı ? Bence mümkün olduğunca uzaklaşın o adamdan. Allah yardım eder siz kurtulun da kadın sığınma evleri bile var

Annen saf degil canim isine oyle geliyor. Bile bile hala evden ayrilmiyorsa onu bekleme, sen git hayatini kur

Katılıyorum. Anneniz şimdiye bin kere boşanmalıyıd, işine gelmemiş. Kendi düzeninizi kurun o aileden kurtulup. Benim annem de aynısını yaptı zamanında da ondan sinirliyim.

Bı ara evin olduğunu söyluyordun, orada oturamazmisiniz.bide rakiplerin vardı evlenmeyi dusunuyordun, evlenip kurtulsanmi acaba

ses kaydı var video yok video mu almak lazım ya zaten 2 ev 2 arsa var sadece birini istiyoruz hayır diyor
Ses kaydi delil sayilmiyor diye biliyorum videoya cekin ya da ogrenin ne delil sayiliyorsa onu bulun. Delilsiz ceza almaz. Ses kayitlari da nolur nolmaz dursun ama ben bir ise yaramiyor diye biliyorum.

Ses kaydı normalde özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği için delil olarak kabul edilmiyor ama çok istisnai durumlarda başka surette delil elde etme imkanı olmadığı durumlarda kabul görebiliyor. Bence tamamen savcıya kalmış, siz yine de şansınızı deneyin.

Kac zaman oldu bunu soyleyeli.oyle sarhoş kafayla söylemiş olabilir mi.takintilimidir.nasil kurtulunur bende bilemedim.en guven duyacagin varlıktan kaçmak ne zor.oysa o seni korumaliydi.
bana kurtulmak zor geliyor böyle adamlardan.en iyisi evlenip uzaklara gitmek , yakınlarda rahat vermez gibi.annen de haklı gibi.sen yarın öbür gün evlenirsen beş parasız yalnız kalacak

Kurtulmak için evleneceği adamın babası gibi olmayacağını kim garanti edebilir? Ayrıca annesi daha genç 50 yaşında kadınmış. Çalışır da yaşar da, yeter ki konfor alanından çıkmayı gözü yesin.

Böyle bir konuda fikir belirtirken de cidden tırsıyorum yanlış bir şey söyleyip sebep olurum diye.
Ben olsam uzaklaştırma aldırmam, daha çok sinirlendirebilir ve çok etkili olduğunu düşinmüyorum. Uzaklaştırma öküzler için, asarım keserim diyenler için değil bence.

Önden kendim kaçar giderim, şehir değiştirir yoluma bakarım. Düzenimi kurup annemi de öyle yanıma alırım istiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…