- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi usuyenprenses
Siz gidin bir avukatla görüşün bu işi ertelemeyin sakın. Allah korusun.ben gideceğim de ailem engel oluyor yapmayacak olsa bile öfkelenir yapar diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz gidin bir avukatla görüşün bu işi ertelemeyin sakın. Allah korusun.ben gideceğim de ailem engel oluyor yapmayacak olsa bile öfkelenir yapar diye
Annen saf degil canim isine oyle geliyor. Bile bile hala evden ayrilmiyorsa onu bekleme, sen git hayatini kur
yok bu sefer kesin geleceğim dediAnnen saf degil canim isine oyle geliyor. Bile bile hala evden ayrilmiyorsa onu bekleme, sen git hayatini kur
ses aldık ama görüntü alamadık. öldüreceğim dediği seste varSizi tehdit ederken ses ve alabiliyorsanız görüntü kaydı alın. İşinize yarar
Ses kaydi delil sayilmiyor diye biliyorum videoya cekin ya da ogrenin ne delil sayiliyorsa onu bulun. Delilsiz ceza almaz. Ses kayitlari da nolur nolmaz dursun ama ben bir ise yaramiyor diye biliyorum.ses kaydı var video yok video mu almak lazım ya zaten 2 ev 2 arsa var sadece birini istiyoruz hayır diyor
Allah kahretsin bu mahlukatlara bunu söyleyebilme cesaretini veren adalet(!) sistemini!!annem ve bana iki kurşun sıkacakmış ve sonra içeride yatıp çıkacakmış.
sanırım içeri girip hemen çıkarım diye düşünüyorAllah kahretsin bu mahlukatlara bunu söyleyebilme cesaretini veren adalet(!) sistemini!!
Derhal işinin ehli bir avukatla görüşün. O şekilde hareket edin.
Muhtemelen. Çünkü önündeki örnekler öyle.sanırım içeri girip hemen çıkarım diye düşünüyor
amin inşallah yardımcı olabilen çıkmadı sevgili konusu açsam herkes yazardıMuhtemelen. Çünkü önündeki örnekler öyle.
Allah yardımcınız olsun.![]()
Kurtulmak için evleneceği adamın babası gibi olmayacağını kim garanti edebilir? Ayrıca annesi daha genç 50 yaşında kadınmış. Çalışır da yaşar da, yeter ki konfor alanından çıkmayı gözü yesin.Kac zaman oldu bunu soyleyeli.oyle sarhoş kafayla söylemiş olabilir mi.takintilimidir.nasil kurtulunur bende bilemedim.en guven duyacagin varlıktan kaçmak ne zor.oysa o seni korumaliydi.
bana kurtulmak zor geliyor böyle adamlardan.en iyisi evlenip uzaklara gitmek , yakınlarda rahat vermez gibi.annen de haklı gibi.sen yarın öbür gün evlenirsen beş parasız yalnız kalacak