Babam :( Aglamaktan icim sisti.....

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
Oyle bir derdim varki ask mesk acisiymis aldatilmakmis hepsinin bos oldugunu anladim.. Babam bronsit hastaligina yakalanmisti sigarada cok kullanan biri idi yasadigimiz bazi sıkıntilardan dolayi.. Simdide Koah hastaligi cikti gecen gun ogrendim internetten de tam arastirmadim cunku cesit cesit bilgi var guvenemedik.. Ama doktor sigarayi kesin birakicaksin kokusunu dahi solumicaksin yoksa yatalak olursun nefes dahi alamazsin demis.. 2 gundur de sukur icmiyor birakti ama nefes alamiyor hala az once gene acilden geldik hava almaya goturduk babami birde rengi sapsari cokmus vaziyette.. O kadar cok uzuldum ki birde ben babasiz buyudum 13 yasinda tanidim babami cunku yurtdisindaydi isi icin.. O kadar iyi bi baba ki hakki asla odenmez babamin ama genclik hevesi ile onu kirdigim cok oldu suan oyle pismanim ki.. Ya olurse ya onu kaybedersek diye cok korkuyorum durumu kotu cunku ( beni gelinlikle gormek hep istedigini soylerdi icime nakis nakis acisi isleniyor ya goremezse diye..Babama dua edermisiniz biranevvel ayaga kalksin bu gece gene uyuyamadim aglamaktan.. Ne olur bosverin tum sacma sapan sikintilarinizi ve Anne babanizi sayin sevin.. Yarin onlara sarilmak icin bile belki bulamayabilirsiniz..

Buradaki birçok kişiye ibret olacak acının, Allah yardımcınız olsun
Bol bol akşamları yürüyüşe çıkarın, inşallah iyiye gider durumu..

Geçmiş olsun babanıza birşey olmayacak sizi gelinlikle de görecek üzülmeyin . Çünkü tıp çok ilerledi. Iyi bir tedavi iyi bir bakım birazda morel..

Allah hayırlısıyla şifa versin inşallah, o güzel günleri görmeyi nasip etsin...

Yaklasik iki bucuk ay once kayinpedrimi kaybettik koahtan allahim rahmet eylesin

O 18 sene hastalukla mucadele etmis dk.ilk zamanda sigarayi birak silersin demis o birakmamis bn alti yillik evliyim su dort senede cok kotuydu her sene yatardi hastaneye bi ay son safhadaydi son ilaclari kullaniyodu sigarayida bi bucuk senedir icemiyodu o sigarayi birakamadi ama sigara onu birakdi allahim butun hastalarimiza sifa versin ins

Babaniz sigarayi birakirsa duzelir ins

Sigarayı bırakmış ne güzel işte. Korkmayın koah hastaları çok uzun yıllar yaşıyorlar. Dikkat etsin kendine, sigara içmesin yeter.
Ve bu tür hastalıklara iyi gelen bazı bölgeler var eğer sizi bağlayan bir şey yoksa taşının öyle bir yere. Benim bildiğim bursa güzelyalı, izmir emiralem bir de çanakkale civarında bir yer var yanılmıyorsam. Geçmiş olsun.

Buradaki birçok kişiye ibret olacak acının, Allah yardımcınız olsun
Bol bol akşamları yürüyüşe çıkarın, inşallah iyiye gider durumu..
Allah razi olsun canim.. Aynen bizde oyle yapiyoruz zaten evde duramiyor daraliyor hemen disari cikamiyorsa bile balkona cikariyoruz hemen Insallah canim insallah dua edersen babama sevinirim.

Geçmiş olsun babanıza birşey olmayacak sizi gelinlikle de görecek üzülmeyin . Çünkü tıp çok ilerledi. Iyi bir tedavi iyi bir bakım birazda morel..
Insallah Allah razi olsun canim.. Bizim de tek tesellimiz bu moral olabildiginden fazlasini veriyoruz..

Ciddimisiniz.. Cok uzuldum cok Rabbim insallah yattigi yeri nur eylesin.. Babama cok fazla kizdik o konuda elimizden geleni yapariz yeterki birak diye yalvardik resmen.. Gerci o da artik durumun ciddiyetinin farkinda korktu ve birakti.. Insallah daim olurda su hastaliktan da kurtulur.. Ah sikinti stresmidir sigaraya iten nedir bilmiyorum cok uzgunum cok..

Sigarayla uzaktan yakindan ilgisi yoktur bu hastaligin.acik havayla kapali havaylada alakali degil.sana tavsiyem babanin yaninda ol bisiler yasamaya paylasmaya bak. Gecmis olsun insallah iyi olur.

Babamda artik durumun ciddiyetine vardi gerci sigara icecek hali bile kalmadi adamcagaz hali gozumun onune geldikce gozlerim doluyor.. Rabbim insallah tez vakitte kurtulusa erdirir bizi de.. Allah razi olsun sizden de.. Malesef baska sehire tasinmamizin mumkunati yok annem torun bakiyor cunku yegenime Tedaviye baslandi insallah dediginiz gibi uzun omurlu olur babacigim...

Allah rahmet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…