Oyle bir derdim varki ask mesk acisiymis aldatilmakmis hepsinin bos oldugunu anladim.. Babam bronsit hastaligina yakalanmisti sigarada cok kullanan biri idi yasadigimiz bazi sıkıntilardan dolayi.. Simdide Koah hastaligi cikti gecen gun ogrendim internetten de tam arastirmadim cunku cesit cesit bilgi var guvenemedik.. Ama doktor sigarayi kesin birakicaksin kokusunu dahi solumicaksin yoksa yatalak olursun nefes dahi alamazsin demis.. 2 gundur de sukur icmiyor birakti ama nefes alamiyor hala az once gene acilden geldik hava almaya goturduk babami birde rengi sapsari cokmus vaziyette.. O kadar cok uzuldum ki birde ben babasiz buyudum 13 yasinda tanidim babami cunku yurtdisindaydi isi icin.. O kadar iyi bi baba ki hakki asla odenmez babamin ama genclik hevesi ile onu kirdigim cok oldu suan oyle pismanim ki.. Ya olurse ya onu kaybedersek diye cok korkuyorum durumu kotu cunku ( beni gelinlikle gormek hep istedigini soylerdi icime nakis nakis acisi isleniyor ya goremezse diye..Babama dua edermisiniz biranevvel ayaga kalksin bu gece gene uyuyamadim aglamaktan.. Ne olur bosverin tum sacma sapan sikintilarinizi ve Anne babanizi sayin sevin.. Yarin onlara sarilmak icin bile belki bulamayabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsun ınsaellah. Çok üzldüm.. Ben kendm sigaraya tahammulsuzum. En ufak kokusuna bile gelemiyorum. Babam da kullanıyordu sigara. Onu öpmek bile istemiyodum yani öyle söyleyeyim. Teyzem var bi de gece yarısı uykudan tuvalate diye uyansa bi sigara içmeden yatmazdı. Babamdan daha beter halde yani leşşş gibi kokuyodu. Kızı bi şrkette calsııyor mali musavır. Bi Sigara bırakma merkezi kampanya yapmıs sırket calısanlarına Teyzemın kızı da göturdu teyzemı oraya. Babam da o denesin bırakırsa ben de gidicem dedi Ki bööyle şeylere asla inanmaz :) hakıkaten kadın sıgarayı bıraktı. Evine giderken otogarda yanıdna sigara içen adamlar olmuş midem bulandı diyor. 45 dk sürüyo sadece. En son babamlara gittiğimde suprız yaptı yegenime al bunu cope at dedi . Şok olduk hepimiz. 31 ocakta bıraktı dahe içmemiş .Sıgarayı bırakma konusunda İradesizse söyleyeyim siz de götürün adamcagızı. hemde çok ucuzdu 1 aylık sigara parası yani . ömürlük bişey için çok ucuz