Babam :( Aglamaktan icim sisti.....

Canim benim.. Seni o kadar iyi anliyorum ki suan.. Cok korkuyorum cok zor biseymis bu.. Evlat acisi kadar anne baba acisi da cok zormus.. insallah Allah bizim omrumuzu onlara katsin.. Rabbim babanin mekanini cennet eylesin.. Demekki Allah cok seviyormus babani.. Hepimize hayirli olumler nasip etsin. Tek doktorlar kalmayacagiz insallah Allah razi olsun sag ol...

çok zor bı hastalık allah dayanma gucu versın canım..kesınlıkle sıgaradan uzak dursun sonuclarını bılıyorum koah hastası olan tanıdıklarımız vardı..allah acil sifa versin..inş baban ömrün boyunca yanından hıc ayrılmaz.

Göğüs hastalıkları uzmanımısınız ?

Allahım şifa versin babacığına canım benim, inşallah iyiye gider durumu. Bol bol moral verin, çok zor günler geçiriyorsunuz sıkı sıkı tutunun birbirinize, dualarım sizinle canım.

Oyle mi size de cok gecmis olsun evet o kadar halsiz dusuyor ki anlatamam renk menk atti gece hava aldilar doktor yazmis kucuk havalardan ama 75 tl imis emekli oldugu icin sigorta karsiladi sukur.. Ama sanirim hava makineside sart evet canim tedavi oldugumuz hastane sukur donanimli bi hastane.. Bol bol temiz hava aldiracagiz. Allah razi olsun cok sag olun..

Keske canim keske gitme imkanimiz olsa annem torun bakiyor ablam calistigi icin ama gerekirse ben bakarim onlar gitsin kari koca.. Bu da aklimda.. Cok sagol canim Allah razi olsun..

Allah şifa versin inşallah siz içinizi ferah tutun gelen kötü olumsuz yorumlara takılmayın
Sizin moraliniz iyi olsun ki babacığınız daha da morali olsun

Allah acil şifa versin.
Babanı temiz havası olan yerlere götürün. Şehrin kötü havasından uzak kalsın biraz. Çam orman havası olan yerler olsun.

İyi düşün iyi olsun. Ama Allah'tan geleni de kabullenmelisin.

Canim benim tanimazmiyim.. Dua kardesim.. Allah razi olsun cok sagol.. Evet cok gucluyum elhamdulillah ama bir gun bende yikilacagim artik diye cok korkuyorum.. Bugunumuze sukur babamla elimden geldigince vakit geciriyorum.. ciddimisin.. O kadar uzuldumki suan babasizlik cok zor dimi cok... Canin oyle yaniyor ki.. Tarifi yok Allahtan tek bisey istiyorum hayirli olum.. Cekmeden alsin yanina.. Canim benim Rabbim babanin mekanini nur eylesin.. Anne ne uzun omurler versin..Allah razi olsun senden..

Benim eşimin dedesi Koah hastasıydı kendisini geçen sene 87 yaşında kaybettik ve bu hastalığı gençliğinden beri varmış..Biz de çok acillere götürürdük, nefessiz kaldığı çok olurdu her akşam oksijen tüplü şeklinde ilacı vardı onu yapardı ama hep iyiydi..Yani sadece biraz acilli tempolu bir hayatınız olacak ama babanız sigarayı bırakıp ilaçlarını ihmal etmezse uzun ömürler yaşar..Dedem torununun çocuğunu bile gördü o yüzden hiç umudunuzu yitirmeyin ve hep olumlu olup babanıza destek olun bu çok önemli onun için..

Inanin bende bilmiyordum by kadar kotu bir hastalik oldugunu cok haklisiniz cok.. Gercekten oyle tum hayatimiz gozumun onunden geciyor geceleri kendi kendime kuruyorum agliyorum kendime ediyorum bunun bilincindeyim.. Sanirim kotuyede alistirmaliyim kendimi.. Allah hepimize hayirli olumler nasip etsin cektirmesin.. Allah razi olsun sizden de tesekkur ederim.

inşallah iyi olur Allah şifa versin canım.

çok geçmiş olsun. bu hastalık hakkında hiçbir bilgim yok ama Allah şifasını verir inşallah. ben babama çoook düşkün biriyim seni çok iyi anlıyorum. inşallah babacınla uzun yıllar birlikte olursun. Allah yar ve yardımcınız olsun

Benim kanayan yaram bu hastalık . Çok yakın bir tarihte bu hastalığın vesile olduğu bir sebepten çok sevdiğim birini kaybettim. Tedavisi varsa uygulayın sizin için o sigarayı ilelebet bıraksın. Siz o sigaradan daha önemli olmalısınız onun hayatında . Sizin mutluluğunuzu düşünsün önce . Sevdiklerimi üzmemeliyim desin . Sigaradan nefret ediyorum sevdiklerimi hep çaldı benden . Allah yardımcınız olsun .Acil şifalar dilerim.

Cok sukur babam hic birzaman ne anneme ve bize hicbir kotulugunu gormedik.. O yuzden hakki odenmez iste hep sahip cikti.. Cok zor degilmi babasizlik.. Birde bu korkular ve yasinilan uzuntuler acilar.. Hayat ne zor.. Hepimiz birer imtihandayiz insallah kurtulasa erenlerden oluruz.. Rabbim babaniza rahmet eylesin yattigi yer nur olsun insallah.. Bende suan 20 yasindayim..

canim gecmis olsun, Rabbim acil sifa versin. korkma, hep dua et.. dua dagit.. tahmidiyye duasini oku şifa icin.. insaallah tez zamanda atlatursiniz..
Allah razi olsun canim sag ol.. Bu duayi ilkkez duydum tamam canim arastiracagim bugun cok sag ol.. Rabbim kimseyi sinamasin saglikla.. Insallah cnm insallah

yapmayın böyle hemen en kötüsünü düşünüyorsunuz. benim babam da 10 yıldır koah hastası. ilk zamanlar teşhis konana kadar çok zorlandık ama hemen bıraktı sigarasını. nefes ilacını kullandı. yılda iki üç kez ağır kriz dönemleri oluyor ama onun dışında çok şükür, maşallah hayataına gayet güzel devam ediyor. he kötü bir hastalık mı, evet? iyiye giden bir şey olmuyor. her an kanser gibi belalara dönebilme ihtimali var ama iyi bir prof. bulun. güzelce tedaviye başlayın. geç kalmışsanız hemen oksijen tedavisine başlarlar. umudunuzu yitirmeyin. dikkat edilirse gayet yaşanıyor bu hastalıkla.

Allah için bu nedir ya? tamam herkes istediğini yazsın, doğru, güzel yazsın da bizimkilerdeki cemil gibi felaket tellallığına ne gerek var. şu yazdıklarınızı bir daha okuyun lütfen. Allah akıl fikir versin.

Oylemi sizede cok gecmis olsunn Rabbim sifalarini versin insallah Babalarimizin .. fisfis aldik.bizde canim dun gece ama oksijen makineside alinacak.. Sart cunku hemen daraliyor yani dakikasi dakikasina tutmuyor. Allah korusun zaturreye cevirirse babam hepten coker adamcaga Zaten halsiz cok.. Cok sag olun tesekkurler burdan aldigim bilgiler cok iyi oldu.. Allah razi olsun.

Allah babana acil şifalar versin. Umarım tez vakitte sağlığına kavuşur. Dua ettim baban için
Bende hayatımda başıma gelecek en zor şey olarak düşünüyorum.
Allah ailemizle evladımızla sınamasın bizi çok zor. Güçlü ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…