Babam :( Aglamaktan icim sisti.....

Maalesef artık bursa güzelyalı o yerlerden sayılmıyor.Feribot olduğu için oraya gelen arabalar havasını çok çok kirletti.

Tek tek yazamiyorum telefondan yazdigimdan ama hepinizden Rabbim binlerce kez razi olsun.. Rabbim sizlere gostermesin anne baba acisini insallah.. Dediklerinizi tek tek not ettim. Hepsini arastiracagiz uygulayacagimda.. Rabbim bu hastalikla bas edenlerede yardim etsin basta sizlere.. Cok zor saglik olmadimi hersey bos arkadaslar.. Cok sagolun Allah razi olsun hepinizden

Oncelikle cok gecmis olsun.Kaybetme korkusu nedir cok iyi bilirim benik babamda 3 sene once akciger kanserine yakalandi sukur ki atlatti su an cok iyi sakin umudunuzu kaybetmeyin.Ben inaniyorum babaniz atlatacak iyi bir tedaviyle ve moralle tabi.O yuzden kendibizi toparlayin ve guclu olun babaniza destek olun.Allah'in izniyle hersey yoluna girecek butun dualarim sizinle

Bende babamı bir trafik kazasında kaybettim ve bir anda olan bir kayıp oldu. o nedenle kaybetmeyi bilirim ben. Allah göstermesin kimseye. Çok zor. Ama senin baban iyi olacak inşallah. Benim anneannemde Koah Hastası ve çok şükür iyi. Evet bir sürü ilaç kullanıyor, sıkıntılı bir süreç ama iyi olur inşallah. Dualarımız sizinle.

canım benim çok çok geçmiş olsun, kıyamam ben sana ya. benim annemde de çıktı, kahroldum salak gibi internetten araştırdım iyice yıkıldım..
ama bu hastalık derece derece. babanın yapması gereken yediğini içtiğine yürümesine dikkat etmek.. en önemlisi de sigarayı bırakacak. nokta. ötesi yok. eğer bunlara dikkat ederse senden benden sağlıklı olur içini ferah bitanem. sakın en kötüsünü düşünerek daraltma kendini.
ama babanı daralt.. sigara içmemesi konusunda.

Büyük Cevşende tahmidiye var ferdun hayyun kayyumun diye başlıyor şifa duası onu bulursan 7 akşam.her akşam-yatsı arası farklı 1 kişi okusun suya . 7 gün sonra O suyu içsin inşallah şifa olur.
Benim babam da kansere yakalanmıştı okuduk o dönem. iki yıldır durumu kötüye gitmedi ama şuan başka hastalık yakaladı ölüm döşeğinde artık yatıyor. Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallah sizin babanız şifa bulur. Allah yardımcınız olsun.

benim babamada 2 yıl önce koah teşisi kondu.3 kere hastanede yattı yogun bakımda .çok kötü durum seni çok iyi anlıyorum.ilk yattıgında 20 gün kadar kaldı ozamanlar sigayaı bıraktırmaya okadar çalıştımki anlatamam sana bize bıraktıgını söyledi ama içmeye devam etmiş.neyse hastaneden çıktık bi süe sonra içmeye devam etti.buarada babam hastaneye yatmadan önce vücudu çok şişmişti sizde oldumu bilmiyorum biz o nedenle gittik.2.yatışı en kötüsü oldu nefes alamadı yogun bakımda yattı 15 gün.orda bıraktı zaten can korkusundan.sürekli makinalar kullanıyo şuan.bide biz memelekete götürdük 1 ay kadar kalınca bomba gibi oldu imkanınız varsa dağlık bi yere götürün ama sigayaı sakın sakın içmesin geçmiş olsun .Allahım başımızdan anne ve babalarımızı eksik etmesin..ayrıca babam anjioda aldu kaohdan dolayı damar tıkanmış bi kontrol ettirin derim

Dua edeceğim canımcım, Rabbim şifalar versin...

Sigara sigara sigara!
Agzina koydurmayin.
Benim tanidigim koahtan olenler doktor oleceksin dedigi halde sigarayi birakmayanlar.
Sizin yeni de baslamis, temiz hava, sigarasiz bir hayatla iyi olur insallah

tekelde bayagi hisseniz var galiba? Butun dunyada bu hastaligin kabul edilmis ilk sebebi sigaradir.
ve hatta hamilelikte sigara icen annelerin bebekleri yaslandiginda bu hastaliga yakalanmalari daha kolaydir.

Offf bende şüpheleniyorum babamdan koah diye çok sigara içiyor yapma etme diyorum torunların var diyorum offf dinlemiyor.Geçmiş olsun canım iyi bakılırsa sigarada içmezse düzelir inş baban ilginizi üzerinden çekmeyin

Allah şifa versin. babalar başka oluyor demi? sürekli dimdik görmeye alıştığımızdan mı bilmem babalar hasta olunca çok kötü oluyorum ben

Canım herşey daha iyiye gidecek inşallah Allah'ın izniyle. Kendini boşuna yıpratma. Ben de senin gibi bu hastalığı araştırırken çok fazla çöp bilgi okumuştum internette ve çok üzülmüştüm. Sana tavsiyem Türk Toraks derneğinin koah el kitabını okuman. Yapılması gerekenler,egzersizler, atak geldiğinde yapılabilecekler kısaca bu hastalıkla ilgili en doğru bilgilere ulaşabileceğin bir kitap. Derneğin web sitesinden pdf olarak indirebiliyorsun.

Allah şifa versin.
Kaç gündür babamla bozuktum,bugün işten gelince ona sarılacağım.

Hemen kaybetmeyi düşünmeyin iyileşmesi imkansız denilen birçok hasta maşallah bizden sağlıklı hayata devam ediyorlar.Moralinizi ve babanızın moralini düşürmeyin Allah'ım inşallah acil olarak verir şifasını.

Allah acil şifalar versin canım...
Çok zor bir durum ...Allah büyükleri başımızdan eksik etmesin...

benim dedem de koah hastası sigarayı hala bırakmıyor yıllardır aynı makine takar sürekli ondan yatalak olursun demiştir doktor çünkü dedeminki gayet ileri bir safhada ama yatalak olma mevzusu falan yok sadece makineyi takmadan çok rahat edemiyor sıkışıyor sigarayı bırakmadı arada bir rahatlamak için hastaneye yatıyor sonra geri aynı eğer baban sigarayı bırakır ilaçlarını düzgün kullanırsa bir de makine verirse doktor yani solunum cihazı gibi bir şey hava veriyor durumu gayet iyiye gider eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…