Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 milyonluk hatırın yokmu derken doğru mu anladım:uhm:
Senin mi eşinde hatırın yok mu dedi:uhm:
Yoksa benim mi hatırım yok demek istedi baban:uhm:
Ona göre cvp yazıcam canıma.s.
eğer parayı vereceksen geri almayı bekleme unut derim ama kafam takarım uyyamam dersen hiç verme daha iyi verdiğin sevaptan daha çok günah işlersin ha verecek neden vermedi zaten böyleydi filan diye düşünerek ne huzurun neden işledeiğin sevabın kalır canım...
meraba kızlar dün çok sıkıldım babam aradı kardeşim org çalıyo iş bulmuşlar orgu için tesisat gerekiyomuş benden istedi 500 ytl bende çalışmıyorum eşim çalışıyo bende yok dedim kızdı :uhm::uhm:sizce eşimden alıp vermelimiyim bu arada babam bizim için hiç bişey yapmadı :1no2:evimde bi iğnesi yokturbenneyaptımki
eşinde hatırın yokmu dedi karılık yapmıyonmu dedi kızdım:1no2:
Anne babanın üzerimizdeki hakları hem maddi hem manevi açıdan ödenmekle bitmez ödeyemeyiz..
Bana bir iğne dahi almadı diyorsun güzelim, ama seni dünyaya getirerek, büyüterek zaten gereğinden fazlasını yapmış olmuyormu?
Keşke baba önce bir eşimle konuşuyum deseydin..Eşin vermezsede yapacağın bir şey yoktu zaten..
İnsan kendi canından karşılık bekler mi ?
Özbe öz babandan karşılık gözetmen hiç hoşuma gitmedi
Evinizde bir iğnesi dahi olmayabilir.Alım gücü yoksa nasıl alsın hem bunu bile bile ondan öylesi bişey gözetmek...Bir baba için en zor şeydir kendi evladından para istemek.Ay bilmiyorum inanki benken benim gücüme gitti bu tavrınız düşünün babanıızn halini...
Yani seni büyütürken bir eziyeti olmadıysa al ver be Denmur...baba sonuçta...yardımı olmaması onun parasızlığı yüzündense hele...