Babaları tarafından evde yalnız bırakılan 3 çocuğa polis sahip çıktı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Konya'da babaları tarafından evde yalnız bırakılan yaşları 1 ile 4 arasında değişen 3 çocuğun ağlayıp, apartmandan dışarı çıkmak istemesi üzerine, polis sahip çıktı.
(DHA)- Polis, ailesine ulaşıncaya kadar çocukların başından bir an olsun ayrılmazken, baba İlhan Akın yaklaşık 1 saat sonra elindeki cipslerle geldi.

Olay, saat 00.15'de merkez Karatay İlçesi Şems Tebrizi Mahallesi Sarınafiz Sokak'ta bulunan bir apartmanın bodrum katında meydana geldi. 26 yaşındaki İlhan Akın, çocukları 4 yaşındaki E., 3.5 yaşındaki E. ve 11 aylık H.'yi evde yalnız bırakarak dışarı çıktı. Bir süre sonra karınları acıkan ve evlerinden çıkan çocuklar, apartman kapısı açamadıkları için dışarı çıkamadı ve ağlayama başladı.

Durumu fark eden komşuları ise polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, komşuların çocukların anne ve babasını tanımaması üzerine araştırma başladı. Polis, çocuklarla yakında ilgilenip çorap ve ayakkabılarını giydirdi. 4 yaşındaki E., basın mensuplarının annen nerede? sorusuna, "Annem işte. Gelecek. Biz 3 saattin evde yalnızız" dedi. Küçük E.'nin kameralara 'Beni çekin' diyerek poz vermesi ise gülüşmelere neden oldu.

Polis aileye ulaşmaya çalıştığı sırada baba İlhan Akın, elinde 2 paket cipsle çıkageldi. Çocuklarını evde yalnız bırakıp gittiğini ifade eden baba Akın, "Yiyecek bir şey alıp gelecektim. Annelerine ablasına gitti." dedi. 3 çocuk babasına teslim edildi.
http://www.mynet.com/haber/yasam/ba...irakilan-3-cocuga-polis-sahip-cikti-1423746-1

babalarina bir sure teslim edilmese ya da iyi bir para cezasi verilse iyiydi. o yasta bebekleri saatlerce birakmis. kiz da cok afacan masallah :)

11 aylık kuzuya bak ya yavrum... hadi diğer ikisi en azından derdini anlatır 11 aylık bebeği nasıl bırakıp gittin sorumsuz

Ben 2 dakikalığına da olsa evde yalnız bırakamıyorum , içim rahat etmiyor . Nasıl o kadar süre bırakabilmiş hayret .
Yaşları da 4 ve 3,5 diye yazıyor çocukların .
Yanlışlık var galiba .

o çocukları bırakan anneye ben ya manyak mı bu kadın insan yavrusunu yarım saatliğine bırakamaz kadın gezmeye kardeşine gitmiş ohhh keyfe gel

böyle adalet sistemine...belli ki bunlar anne baba olamamış.devlet bu çocukları ellerinden almalı.ceza vermeli ve sıkı takip etmeli.üç gün sonra çıkmasın çocuklar diye bağlayıp gider bu ..... bir sıfat bulamadım daha doğrusu yazsam ağır olur diye yazamadım.

kıyamam bir de kameraya diyor ki onu çekmeyin beni çekin :D :D :D

polisin kucağında ki 11 aylık kardeşi için.

Babanın muhtemelen çocukları elinden alınmasın diye annenin ablasına gezmeye gittiğini söylediğini düşünüyorum açıkçası. Çocukları avutmak için bakkaldan birşeyler almaya gitmiş ve 2 dakikada bir şey olmaz diye düşündüğünü var saymak istiyorum.

Yapılanı savunmuyorum , her koşulda yanlış. Bir an arkanı dönsen küçücük çocuğun başına bir şey gelebilirken onları yalnız bırakmanın mazereti olamaz.

Yine de babanın evlatlarına sahip çıkan bir adam olduğuna inanmak istiyorum. Diğer türlüsünü aklım ve vicdanım kabul etmiyor çünkü :KK43:

Babanın muhtemelen çocukları elinden alınmasın diye annenin ablasına gezmeye gittiğini söylediğini düşünüyorum açıkçası. Çocukları avutmak için bakkaldan birşeyler almaya gitmiş ve 2 dakikada bir şey olmaz diye düşündüğünü var saymak istiyorum.

Yapılanı savunmuyorum , her koşulda yanlış. Bir an arkanı dönsen küçücük çocuğun başına bir şey gelebilirken onları yalnız bırakmanın mazereti olamaz.

Yine de babanın evlatlarına sahip çıkan bir adam olduğuna inanmak istiyorum. Diğer türlüsünü aklım ve vicdanım kabul etmiyor çünkü :KK43:
Anne evi terk etti, adamda çocuklar elinden alınmasın diye yalan söylemek zorunda kaldı mı diyorsunuz:KK43:
Öyle olsa bile polisler 1 saat beklemişler çocukların yanında, yani baba en az 1,30 saattir evde yok, 3 bebek herşey olabilirdi:KK43:

Anne evi terk etti, adamda çocuklar elinden alınmasın diye yalan söylemek zorunda kaldı mı diyorsunuz:KK43:
Öyle olsa bile polisler 1 saat beklemişler çocukların yanında, yani baba en az 1,30 saattir evde yok, 3 bebek herşey olabilirdi:KK43:

Açıkçası durumda bir terslik olduğu aşikar Mune cim. Bu durumda aklıma çocuklar sosyal hizmetlerce alınmasın diye yalan söylediği geliyor sadece.

Akli melekeleri yerinde olan hangi anne , kadın , insan 3 yavruyu evde bırakıp ablasına gezmeye gider ki :KK34: Muhtemelen adam , karımla tartıştık evi terketti dese çocuklarından olacak diye böyle bir yalanın ardına sığındı diye düşünmek istiyorum.

İnşallah baba ; o yavrulara dört elle sarılır , onları korur , kollar diye düşünmek ve buna inanmak istiyorum.

4 yaşında çocuğun 3 saattir yanlızız gibi bir zaman kavramına sahip olması ilginç geldi

Çocuklarına cips alacak adam alır çocuklarıda yanında götürürdü tamamen hikaye bence. Bu öğrendi polislerin kendini bekledğini aklı sıra ilgili baba olacak ,şirin olacak ya. cipss almışmış.,. Sinir oldum.. Anne desen ayrı hikaye ablaya oturmaya gitmiş 11 aylık çocuk evde ..kim bakacak ona..Bence annede yoktur ortalıkdaa..Allah yardımcısı olsun o yavrucakların ..:((

Back