• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Babalar doğuma girsin mi?

babalar doğuma girsin mi?

• Ankete Katılan
    239
epidural sezeryanla olsum çok istedim ama doktorum kabul etmedi ne gerek var dedi ......erkekler senin psikolojinle olaya bakmıyorlar...doğum sonrası stres yaşatabilirsin bu da sana yansıyabilir dedi doğruda geldi......ilk babalığıydı çünkü ...ben 9 aylık anneydim ama o şaşkındı....şimdi herşeyin farkında 2... kesinlikle yanıma istiyorum.

Normal doğuma girsin veee
mucizeyi görsün bence....
iki normal doğum yaptım ben çok istiyordum doğuma girmesini ama benim koca istemiyor kesinlikle

Ne kaçırdığını bilmiyor bencea.s
Ölmeden önce görülmesi gereken en muhteşem şeylerden biri ama anlatamıyorsunuz geri kafalılara...

Kelebeğim ya;
hiç düşünmemiştim bu konuyu,beni biliyorsun ya:utangac:
Aslında doğum;çok büyük bir olay,insanın hayatında dönüm noktası yani.. O yüzden şahit olmasını isterdim. En azından ilk anlarımda yanımda olmasını isterdim.yerimseniben
Hele ki ben sadece onun hatrına bu acıları çekeceğime göre evet evet sonuna kadar yanımda olmalı,bana destek vermeli..:1rolleyes:

Herkesin eşi girsinde mümkünse benim eşim olmasın..O dayanamaz yan sedyeye o da yatar..Ayılır, bayılır,bet beniz bembeyaz kesilir..
Olaki birimizin elini bıçak kesip kanasa,Vatan Millet Sakarya türküsü çağırır,sevk alıp doktora gitmeye kalkar..

Hiç işim olmaz valla..Aslında görmeleri iyi olur emme sezaryan doğumu görse ne olcek..Görecekse kan gövdeyi götüren normal doğumu görsünler..

Ben kesinlikle istemem kocamin doguma girmesini..:1no2:
HAtta mümkünse kimse girmesin..
Benim ablam da kimseyi istememisti dogum da.. Hatta bebek dogduktan sonra haber verildi bizlere..
Dogumhaneden o acilar icinde kocasini da teyzemi de kibar bir sekilde kovmus, ondan sonra rahat rahat dogurmus tatlicadiarzu

eğer 1 koca bulabilirsemmm hamile kalırsam çocuk doğacağında yanımda olsun ki ii günde kötü günde denilen yemini yerine getirelim ve bağlarımız güçlensinnnnn
ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

benim kocamda dogumda yanimdaydi iyi kide yanimdaymis ,zor bir dogumdu ..ne acilar cektigimi gordu ve benim ustume zaten titriyordu dogumdan sonra daha da titrer oldu :1hug: ..bu kadinlarin isi zor valla deyip durdu benneyaptımki gormeseydi eline hazir bir bebek verilecekti ,tamam herkes gibi sende dogurdun deyip cok onemsemeyecekti :dilcikar: ..oglumun gobek baginida babasina kestirdiler ..en onemlisi yavrum gozunu acar acmaz anne ve babasini karsisinda buldu cok duygsal anlardi senağlama ..

bence de dogumda olmasinda bi sakinca yok ..hem tiksinir diyorsaniz o sizin yaninizda duruyor,doktorlarin tarafina gecmesin o zaman ,zaten dogumu tam gormuyor sadece cektigin aciyi goruyor yerimseniben

15 aralıkta genel sezeryan doğum yaptım hastanenin doğumu kameraya çektiğini öğrendiğimde çok mutlu oldum, bebeğimin ilk anları, yapılan temizliği, ağlaması, giydirilişini göreceğimiz için çok mutlu olduk, eşim cuma günü cd almak üzere hastaneye gitti, aslında hastane kendine arşiv yapmak için tüm operasyonu çekmiş, görevli görüntüyü eşimin yanında cdye kopyalamış ve eşim operasyonu görmüş, bir ara bir baktım görevli ben kafamızı öbür tarafa çevirmiş gözlerimizi kapatmışız dedi, çok etkilendiğini ve benim kesinlikle izlemem gerektiğini söyledi, canım benim tüm gün görüntünün gözünden gitmediğini söyledi, o yüzden bence eşler doğuma girmememli, cd şimdi evde ve ben izlemeyi çok istiyorum meraktan çatlayacağım, izlersem bidaha doğurmam diye korkuyorum

Bencede esler doguma girmeli.Biz kadinlarin ne zorlukla,ne aciyla o ani yasadigimizi gorsunler ki cennet gercekten de annelerin ayaklari altinda oldugunu anlasinlar.Hem tiksinecek bisey yok o an sadece olmasi gereken oluyor o kadar.:utangac:

ben de giramemesi taraftarıyım eşimin tiksineceğini falan düşünmüyorum ama çok etkilenir diye düşünüyorumCADIARZU bazen sinirine hakim olamıyo ne bileyim orda bana zarar verdiklerini falan düşünüp kavga edebilir:kızgın: hemşirelerle benim geçen ay yaşadığım kanamayasenağlama şahit olmuş ayni telaş anında çıkardığım çamaşırları falan görmüş bi hafta etkisinden kurtulamadı. doğumda onu sakinlaştirmek istemiyoruma.s.

bu konuyu çok detaylıca düşünmedim ama girmesini isterdim heralde
hem bana destek olması için
hemde yaşadıklarımı görsün diye:smiley-cool:

ben normal dogum yaptim benim esim kan göremez yüzü bembeyaz olur ama dogumda yanimdaydi kendi istedi, insan dogum aninda yaninda güvendigi sevdigi birini görmek istiyor benden size tavsiye ister esiniz yada ablaniz vs. dogumda yaninizda olup destek olsunlar buna ihtiyac duyuluyor cünki :)

bencede doguma girmeli.. nede olsa o mucize o melek ikimizin.. onun ilk dakikalarina benim kadar onunda hakki var sahit olmaya

kayınvalidem anlatmıştı bu hikayeyi
adamın biri karısını doğum yaparken izlemiş
ve o günden sonra bi daha eşiyle birlikte olamamış
bu duruma çok sıkılan kadın kayınvalidesine durumu anlatmış
kayınvalide oğlunu çekmiş köşeye
eline bi tabak bal almış
parmağını tabaktaki balın ortasından geçirmiş
iki yana açılan bal kısa zamanda tekrar eski haline gelmiş
işte oğul demiş;gördüğün şeyinde başına bu geldi
tekrar eski halinde.korkma

bende girmesini isterim elimi tutup destek olsun diye ama belimden asagisinda bez olsun yani oralari o halde gormesini istemem bide mumkunse su anki dusuncem kkocamin ve benim yuz halimizi biris videoyla ceksin malum yerleri deil tabi ben bile gormiyim o an oralari mumkunse

Kesinlikle beni o halde görmesini istemezdim...Hoş bir görüntü değil, ben bile izlerken içim tuhaf oluyor, hayır hayır eşime asla izletmem....

Back
X