• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Babalar doğuma girsin mi?

babalar doğuma girsin mi?

• Ankete Katılan
    239
şuan ki düşüncem girsin bana destek olsun ve o anı benimle birlikte yaşasın isterim. yoksa eksiklik hissedebilirim... sezaryen değil de normal doğumda daha iyi olur.
ama sadece baş ucumda dursun, bakmasın :27:

InsaAllah girsin ve bana destek olsun bunu esimde cok istiyor insaAllah o günleri görmek nasip olur :31:

Eşim girdi doğumuma başucumdaydı. ellerimi tutuyordu. bebeğim doğar doğmaz o gözlerindeki heyecanı ışıltıyı mutluluğu ben hayatımda hiç görmedim.

Kesinlikle girmemeli. Bu kadar yüz göz olmaya hiç gerek yok.

Eşiniz çocuğunuz babası, sizin de erkeğiniz. Sizi o durumda gördükten sonra eskisi gibi arzulamayacak, anne olarak görecektir. Böyle bir duruma eşinizi sokmak sadece onu uzaklaştırmaya yarar. Çocuğunun annesi olursunuz, arzuladığı kadın değil.

ben beni o halde görsün istemezdim benimde zaten onu görecek halim yoktu ıkınırken falan hiç hoş değil

bence gelmelerine hiç gerek yok. ne işleri varki bu kadınlar için çok özel bi an. şahsen eşimle böyle bi anı paylaşmak istemezdim ve beni öyle görmesini istemezdim.

devlet hastanelerinin doğumhane yapısı gereği girmesi mümkün değil ama olurda tek odalı sisteme falan geçilirse girsinler ne çekiyoz görsünler.

Girmesini cok isterim o zor animda yanimda durup elimi tutsun... askimdan destek alirim ne guzelll

Bence girmeli ins allah nasip ederse bir gun girecekte :)) o zor animda yanimda olmali

Son düzenleme:
benim eşim kızımda hiç yoktu yanımda almadılar aşağıda bekledi.....oğlumda tüm sancı boyunca yanımdaydı doğum anında yoktu....bence girmemeli o an çok kötü pozisyonlar haller oluyo ebeden bile çekiniyo insan kalmışki her adam kaldıramaz..eşimin panik atağı var herhalde girseydi baygın çıkardı:9:

Back
X