• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Babalar doğuma girsin mi?

babalar doğuma girsin mi?

• Ankete Katılan
    239
Ben girmesini cok isterim ama o beni o halde görmeye dayanabilir mi onu bilmiyorum.Ben tiksinti gibi bisey olacagini düsünmüyorum,aksine bence bu mucizevi ve dogal bir olay oldugu icin paylasilmasi gerektigine inaniyorum...

tamam annelik çok güzel bir duygudur inanıyorum ama ben doğum fotoğraflarını görünce bile tiksiniyorum beni o halde görsün istemem ancak şu olabilir sancılarımda yanımda olmasını isteyebilirim fakat daha fazlası olmaz

ne kadar acı çektiğimi anlaması için doğuma girmesi gerekmiyor bence...ben kesinlikle istemezdim çünkü eşimin psikolojisinin etkileneceğini biliyorum ...düşünsenize iç organlarımı görecek:)))canım harika böbreklerin var biliyormusun:))))))) mu diyecek...beni o vaziyette görmesini istemiyorum ne sezeryan ne normal doğum ...tek başıma halledebilirim:Roflol: :Roflol: :Roflol:

başta yorumları okumadan daha karar vermedimi işretlemiştim ama yorumları okuyunca girmemesinin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.. haklısınız arkadaşlar yaaa girmesin bencede..

walla ben girmesini isterdim ama erkek arkadaşmla bu konu geçti bi keresinde bir belgesel izlemiş bebein gelişimi fln ama doğumu da izlemiş ne yazıkki ve istemezsen çocuk bile yapmayız kıyamam ben sana dedi şaştım kaldım :) girmezmisin dedim yok kaldıramam dedi :S belki zamanla fikri deişir ama girmeli bence hazıra konmak kolay neler çekios görsünler...

evli değilim ama benim şimdiki düşüncem girmesi yönünde.destek olmasını istiyorum cünkü.ve biz mucizeleri beraber yaşamışız o mucizeyide aşkımla beraber yaşamak isterdim

evet girsinler.ben almanyada yasiyorum ilk doguma girdigimde almanca bilmiyordum.esim bana ebeden daha cok yardimi oldu.hem yasanan zorluklari görmüs oldu.onun elimi bile tutmasi dahi benim icin bir moral bence.

:Roflol: :Roflol: valla ben erkek arkadasımla evlenırsem cocukta olursa doguma gıremez cünkü kan gorunce fenalasıyo:))))))))ben cekımserım hem ısterım hemde ıstemem karısık bı duygu ıstemem bayanın dedı gıbı buyuk abdestını yapanlar varmıs oyuzden hos degıl gırmesı ıstemem ıse yanımda bana destek olur dıycem de o anla destek kostek dusunurmuyum bılmıyorum

sezeryana girebilir ama normal doğum görüntüsü çok kötü,tavsiye etmem,adamın aklına geldikce kötü olabilir,kendim doğum yaptığım halde,bir kaç doğuma girdim,çok fena arkadaşlar tavsiye etmem

Walla bence girsin ama benim aşkum girmez, dayanamaz öyle şeylere.. Kulağıma bi delik daha açtırıcam dedim kıyameti kopardı canım acıcakmış diye.. Belki doğurtmaz bile beni:Roflol: :Roflol: içinde büyüt der :Roflol: :Roflol:

iki sebebten girmesi taraftarıyım.biri neler yaşadığımı anlamasıiçin,diğer sebebse benim kadar onunda bebeğimizin ilk sesini duymaya dünyaya ilk merhabasını görmeye hakkının olması. ayrıca o ortamın havası zaten insanın psikolejisini alt üst ediyor insan bir destek arıyor.bana kalırsa erkek her şeyi görmeli ilk düşüğümde yanımda yoktu sanki hiç yaşanmamış gibiydi beni anlamıyordu.bir ay önce atlattığım ikinci düşükte vekürtaj esnasında yanımdaydı. aklı başına geldi.artık her bebek görüşümde neden sessiz sessiz ağladığımı sorup eleştirmek yerine destek olmaya çalışıyor çünkü artık bunun ne denli zor olduğunu biliyor.

Kızlar bence girmesin özellikle normal doğumsa girmesin mesleğim gereğince hastanede çalıştığım için 20-25 defa normal doğuma girdim ve ben bir bayan olduğum halde çok tiksindim gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor. Sezeryana gelince eşim ameliyathanede görev yapıyordu ben sezeryan olduğumda oda girdi ve çalışıyordu bu güne kadar binlerce sezeryana girdiği halde benimkinde bebeği alamamış diğer arkadaşlar almak zorunda kalmış işin kötüsü daha sonra bayılmış yani hiç tavsiye etmiyorum

Leydim sana bir yönden katılıyorum,şöyleki bazı erkeklerde doğuma girmek ters tepebiliyor,benim uzak bir akrabam eşinin doğumuna girdi ve ne yazık eşinden tiksindi uzun bir süre:1no2: ama başka bir akrabam eşinle doğuma girdi ve eşine daha çok saygı duydu, hatta doğumu anlatırken heyecanlıydı,gözleri dolu dolu ve eşinin gözlerine sevgiyle bakarak anlatıyordu:1yes2: Benim eşim doğuma giremedi çünkü kızımı devlet hastanesinde doğurdum,imkan verilse girer miydi Evet,kesinlikle girerdi ve tiksinmezdi:1yes2: hatta şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ben sezeryanla doğum yapan biriyim,eşim doktorun her yaptığına karışırdı,dur sen iyi kesemedin ameliyat yerini iyi dikemiyorsun deyip kendi müdahale etmeye kalkardı bana:))))) o yüzden sanırım eşim benim doğumuma girmese iyi olur,onun yüzünden 2. bebeği düşünmüyorum:))))

canım poş: plasenta demek hani bebek çıktıktan sonra kordonla bebekten sonra çıkan bebeğin beslendiği, aynı zamanda çişini yaptığı anne karnındayken hayatını sağlayan mucizevi bir parça

E plasenta desene şuna. Bende poş neki diye düşünüyom yaaaa.Plasenta zaten çok kolay çıkıyor ki, niye öyle zorlanmışlar anlamadım:sm_confused:

Back
X