Anket Babalar doğuma girsin mi?

babalar doğuma girsin mi?

• Ankete Katılan
    239
E plasenta desene şuna. Bende poş neki diye düşünüyom yaaaa.Plasenta zaten çok kolay çıkıyor ki, niye öyle zorlanmışlar anlamadım:sm_confused:

Herkeste öyle değil işte o bazılarında çocuk kolay çıkıyor plesanta zor çıkıyor hoş bu durum çok nadir oluyor ama

Yorumları okuyuncu kafam karıştı.Ben nişanlıyım ve nişanlımla aramızda bu konu geçmişti.Kesinlikle yanında olmalıyım diyor.Bana sorarsanız yalnız olmak istiyorum.Hatta bu konu yüzünden bir kere tartışmıştık bile.

girsin ki destek olsun,
bi elimi tutsun ki güvendiğim birinin olduğunu göreyim,bileyim !!

girsin ne kadar acı çektiğimi görsün... u isaretledim ama tam dogum sirasinda istemem onu yanimda istemedimde zaten son ana kadar yanimdaydi dogum basladigi sirada yolladim disari 16 saat de dogum yapamadigimi ve ne kadar canimin yandigini gordu nasilsa :)

eşimle girmesine karar vermiştik ama dr muz bunun iyi bir fikir olmayacağını söyledi ve girmedi doğuma girmemesine rağmen benim o halimden o kadar etkilendi ki ikinci bi çocuk istemiyo

:1yes2: benim eşim doğumdan sonra stresten mide ağrısından kendine gelememişti...

Ben, normal doğum ise girmesi taraftarı değilim, kesinlikle de istemem. Karı-koca da olsa bazı şeyleri de insan biraz kendi yaşamalı. Bazı sınırlar olmalı. Evet bence de görüntü açısından hoş bir durum değil. Ve eşimin beni o şekilde görmesini istemezdim.

Sezeryan olacaksa buyursun girsin, midesi alacaksa...:)))

ben sezaryan olduğum halde yanımda istemezdim insanın içi almaz siz sevdiğinizi ameliyat masasında görmek istermiydiniz

ben konuştum sevgilimle bunları giricek :) yanımda istiyorum zor anımda yanımda olsun tiksinmez öle şeylerden

asla istemezdim eşimi dogumda yanımda olmasını.beni o görüntü ile hatırlamasını istemezdim.ben gelinimizin dogumunda yanındaydım iki dogum yaptım o kadar korkmamıştım.çok zor dogum anında yanında olmak.ben bu kadar etkilendiysem erkekler nasıl olur bilemiyorum

Benim esim yanimdaydi dogumda.Basucumda duruyordu ellerimi tuttu.Tabi karsiya gecipte olaya iyice yakinlasip oradan takip edecek hali yok.Basucunda durunce birsay gormuyor ama destek olabiliyor.O yanimda olmasaydi nasil dayanirdim bilmiyorum sancilara.
Bence o an hayatimizin bir donum noktasiydi yani kizim dunyaya gelisi ve bu onemli ani beraber yasamak en guzeli.

valla benim üç doğumumda sezaryanla oldu.gelmesini isterdim ama beni öyle görmeye dayanamayacağını bildiğim için , hiç teklif de edemedim ...

Yanimda bulunmasini isterim destek olmasi icin tabi...birde ne aci cekiyorum gorsun diye. Aklimda zaten ilerde dogum yapacagimda soylicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…