babaların uzuuuuuuuunnn bir müddet yaşadığını ,sağlıklı vede çeşitli bağımlılıkları olmayan,sorumluluklarınıda bilen bir baba düşünürsek,bu yazı doğru olabilir.ama ama aksini düşünürsek asla olamıyorlar.nice anneler emdiriyor ömür boyu,saçlarını süpürke yaparak,yıpranıp mahvolarak.burda annelere haksızlık etmek istemiyorum.
ben babamı birebir ememedim.ama bana öyle bir biberon bırakmışki.hala onun kalıntılarıyla ayakta durabiliyoruz,her sene yeşeren dalım,yaprağım oluyor adeta,hiç tanımadığım halde,adı bile yeterli.nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun canım babam.senağlama
iyi babalara
gelince,allah ömürlerine ömür katsın.birise bin versin.böyle babalar hakkatten evlatlarını ölünceye kadar sırtlarında hiç goçunmadan taşıyabiliyorlar.yuvadan uçsalar bile,ayakları üstünde durup,
- baba ben büyüdüm,yeter artık bana karışma,başımın çaresine bakarım.
deseler bile,baba yine gözetmeliğini sürdürüp,küçüçük bir tökezinde yanında olabiliyor.maddi,manevi desteğini yine sergiliyor.tabii imkanları elverdiği müddetce.
kötü babalara
gelincede oofff oofff kimseye nasip etmesin diyorum.çünkü onların,ne bir memeleri ne sütleri,nede yalancı emzikleri var.insaflarıda tabiii
herkesin iyi bir babası olsun...