- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
-
- Konu Sahibi 3cadianasi
Çok teşekkür ederim guzel kalbiniz içinEllerine emeğine sağlık canımAramıza hoşgeldin bundan sonra bırakmayız
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim canım sagolasinAllahımmmm babagannuşşşeline sağlık süperrr
Yok canım yogurtlu olan mütebbel.Bazi yöreler nasıl yapıyor bilmiyorum ama babagannuş yogurtsuz oluyorYanlız malezemeleri ters yazmışsın sanırım, yoğurtlu olan babagannuş diğeri mutebbel değil mi?
Aaa yapma yaa ben yoğurtlusunu yemiştim.. Neyse cnm közde patlıcan her türlü süper:)Yok canım yogurtlu olan mütebbel.Bazi yöreler nasıl yapıyor bilmiyorum ama babagannuş yogurtsuz oluyor
Bence de patlıcan olsun yalandan olsunAaa yapma yaa ben yoğurtlusunu yemiştim.. Neyse cnm közde patlıcan her türlü süper:)
Ellerine sağlık ,köz patlıcana kim hayır diyebilir ki,başarılar dilerim.Merhaba sevgili Kk hanımları.Size çok sevdiğim ve çokkkk lezzetli iki soğuk meze tarifi vereceğim.Daha bugün yaptım ve misafirlerim diplerini ekmekle sıyırdilarMisssss gibi köz kokulu patlıcan severlere gelsin bu tarifff.Yapin hanimlarrr ,ana yemeğiniz ne olursa olsun yanında bu mezeler olsunnnnn İşte tarif Babagannuş;malzemler
5/6 patlıcan
Eki Görüntüle 2216659
2tane kapya biber
2 yeşil biber ,2diş sarımsak,1 kaşık salça,yarım limon suyu,6 kaşık zeytinyağı,1domates,1orta boy kurusoğan,tuz, karabiber,kırmızı biber
Gelelim yapılışına;patlıcanlarımizi,biberlerimizi közlüyoruz.Soganimizi incecik doğrayıp yağda kavuruyoruz.
Eki Görüntüle 2216656
Eki Görüntüle 2216657 Eki Görüntüle 2216658 Eki Görüntüle 2216659
Kavurduğumuz soganlara,sarımsaklarimizida ekliyoruz.Salcasini koydummu tamam sır.Közledigimiz malzemeleride ekleyip bir güzel karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2216664 Eki Görüntüle 2216663
Gelelim Mütebbel e
malzemelerimiz;
Eki Görüntüle 2216665
Eki Görüntüle 2216666
3-4patlican,1 dış sarımsak,7yemek kaşığı yoğurt,4yemek kaşığı tahin,1limon suyu,tuz ,karabiber,azıcık sıvıyağ.
Gelelim yapilişinaaaa;Patlıcanlarımizi közlüyoruz. Yoğurdumuza ,yayınımızı,sarımsağı,limonu,baharatları ekleyip karıştırıyoruz Üstünde yağimizi gezdiriyoruz.
Eki Görüntüle 2216668
Eki Görüntüle 2216669
Evettttt sonunda sunumummmm
Eki Görüntüle 2216671 Eki Görüntüle 2216673 Eki Görüntüle 2216674 Eki Görüntüle 2216675 Eki Görüntüle 2216676
Çok teşekkür ederim sagolasin,bende başarılar dilerim .Hoş buldum canım benimPatlıcan mhhhh
Ellerine sağlık hoşgeldin aramıza
Başarılar diliyorum
Çok teşekkürler, sağolasın.Ellerinize sağlık yarışmada başarılar
Çok teşekkür ederim ,hoş buldum canım.SagolasinEllerine sağlık canım aramıza hoşgeldin bağımlılık yapıyor ilk katılımdan sonra :) yarışmada başladılar diliyorum
Canım çok sağol,Allah razı olsunEllerine sağlık canım başarılar diliyorum :)
Canım Çok sağol Allah razı olsunEllerine sağlık canım
Güzel görünüyor
Başarılar dilerim