- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
Sadece evlatları değil ki diğer gelinler de pek kıymetli. Arada bir arıyorlar sadece telefonla o kadar zaten babaannem işitme zorluğu yaşıyor iki kulağı da % 70 oranında duymuyor. Onlarla ne konuştuğunu bile anlamıyor ama yine de onlar kıymetlieh işte karga gibi oysalarda diğerleri kendi evladı annenin yaptığını görmezki sağolsun teyzecim
hahahaha baban en büyükleri mi ya da ilk gelin mi..annene deki sen Allah rızası için yemeğini yapmaya devam et haftada bir git evini süpür ama daha fazla beklentiye girme ...olmaz o iş :)))benim annemde aynı durumda ziraSadece evlatları değil ki diğer gelinler de pek kıymetli. Arada bir arıyorlar sadece telefonla o kadar zaten babaannem işitme zorluğu yaşıyor iki kulağı da % 70 oranında duymuyor. Onlarla ne konuştuğunu bile anlamıyor ama yine de onlar kıymetli
Son gelin ondan heralde. Annemin sinir olduğu şu annem çeşit çeşit yemek yapıyor götürüyor temizliği yapıyor dönüyor ertesi gün halam gidiyor oturup dönüyor. Annem diyo ki bi kaç gün sonra gitsin yemek yapıp gitsin. Aynı apartman da oturdukları için annemin ne zaman gittiğini biliyor. Eli kolu dolu gittiğini de görüyorhahahaha baban en büyükleri mi ya da ilk gelin mi..annene deki sen Allah rızası için yemeğini yapmaya devam et haftada bir git evini süpür ama daha fazla beklentiye girme ...olmaz o iş :)))benim annemde aynı durumda zira
Birileri övsün diye değil zaten annemde yoruluyor hem tansiyon hem şeker hastası. Annemin derdi diğerleri iyi ben kötü değil sadece üstündeki yükü azaltmak. Babama hep söylüyor ama babam abilerine bişey diyemiyor çekiniyorBirileri övsün diye iyilik yapılmaz.
Diğerleri kötü diye, ya da babanneniz diğerlerini övüyor diye onlar gibi olacak değil.
Siz de bence bu işlere karışmayın.
Söz söylemek anne ve babanıza düşer..
Allah annenizin iyiliklerinin de mükafatını mutlaka veriyordur verecektir..
Bakmak istemiyorsa da bunu açıkça kendilerinin konuşmaları gerekir..
Sanırım... gün gelip de babaanne olursam böyle olmak istemiyorumsanirim babaanneler hep ayni...bizimkide farkli sayilmaz!!!
bende degil...Sanırım... gün gelip de babaanne olursam böyle olmak istemiyorum
Kendiniz kafa yorum bilemeyeceğinize amcalarınızla babanız konuşsun. Burda bakan annen, kafa yoran sen, baban nerede? Sonuçta onun annesi. Kardeşler anneleri için bir aray agelip ne yapalım diye konuşmuyor mu? Hiçkimse sahip çıkamıyorsa bir bakıcı tutar evinde baktırırsınız 6 kişi elini cebine atar ya da 2şer ay gibi bir dağılımla herkeste kalır. Kafanızda dolanacağına konuşun belki cevapları vardır.Kızlar Merhaba
Konum babaannemle ilgili daha doğrusu annemi sıkan bir durum.
Benim babaannem çok yaşlı 6 tane evladı var en küçük amcamla beraber kalıyorlar en küçük amcam dediğim 49 yaşında ama zeka geriliği var konuşmaya bile 10 sene önce falan başladı.
Babaannem hastahanede yattı 3 ay önce yogun bakımda şimdi şükür evinde gayette iyi.
Ama sorun şu ki annemden başka yemek yapıp götüren yok annemin zorunda gidiyor diğerleri evlat değil mi diye. Çünkü hastaneden çıktıktan sonra yaklaşık 1 ay annemlerin evde kaldı sonra evine geçti. Kimse bakmıyor ama babaannemin gözünde diğerleri daha kıymetli öve öve bitiremiyor. Annemde haklı olarak kırılıyor. Bi sıraya koyalım herkes bir yapıyorsa ben iki yapayım ama tek benim üstümde olmasın diyor. Kiyamiyorum haklı ama anne sabret babamın hatrina sevabini düşün falan diyorum.
Amcamın bi tanesiyle arkadaş gibiyiz onunla konussam mı diye düşünmeye başladım. Ya da hiç karısmayip anneme sen yap sevabı sana diye konuşmaya devam mı etsem bilmiyorum.
Bilemiyorum ki ya
Babam abilerine bişey diyemiyor çekiniyor herkes her ay en küçük amcam için bankaya para yatiriyor babaannemi ev ev gezdirmek zor amcamdan ayrilmiyor amcam da başka evde kalmıyor o yüzden mecburen kendi evinde kalıyor.Kendiniz kafa yorum bilemeyeceğinize amcalarınızla babanız konuşsun. Burda bakan annen, kafa yoran sen, baban nerede? Sonuçta onun annesi. Kardeşler anneleri için bir aray agelip ne yapalım diye konuşmuyor mu? Hiçkimse sahip çıkamıyorsa bir bakıcı tutar evinde baktırırsınız 6 kişi elini cebine atar ya da 2şer ay gibi bir dağılımla herkeste kalır. Kafanızda dolanacağına konuşun belki cevapları vardır.
Haklısınız en mantiklisi sanırımSiz cok haklisiniz ama bu saatten sonra ne babanne degisir nede amcalar.halalar.. Ben halaya sasirdim el kizi gelin istemez bakmaz desem (diger gelinler icin diyorum)kizi nasil bakmiyo yemegini temizligini yapmiyor.. Siz annenize sabret anne..mukafati cennettir ins.deyin.. Siz karismayin kabak size patlamasin..
Annem yapmiyim demiyor diğerleri de yapsın herkes katkıda bulunsun diyor. Babaannem yalnız değil babaannemi tanımadığınız için ona üzülmek kolay ben anneme üzülüyorum. Ve emin olun babaannem kime neyi övüyorsa gayet bilinçli yapar yıllarca birlikte yaşadım ben.içinden geliyorsa yapsın..gelmiyorsa yapmasın..
ben babaannene üzüldüm yazık kadın yaşlı ve yalnız ama yalnızlığının farkında deil..evlatlarını övmesi bilerek yaptığı birşey deildir belkide..