• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaanne de babaanne

Kafkanistan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
2.281
1.666
158
32
Selam kızlar bayadır giremiyordum kendi dertlerimi kendim halletmeye çalışan biriyim ama ya bunalım geçireceğim ya çok kötü kavga edeceğim
Oğlumun babaannesi Türkiye'den tatilden iki hafta oldu döneli birlik yaşıyoruz. Babaannesi Türkiye'den geldi geleli oğlumun ağzından babaanne lafı düşmüyor 3.5 yaşında ve iki haftadır ömrümü yedi yemek yemiyor babaannemi istiyorum diyor uyumuyor aynı şeyleri söylüyor benimle birlikte hiçbirşey yapmıyor dondurma yiyor 2. İyi istiyor ben vermeyince babaannesine koşuyor
Benim 5.senem olacak birlik duralı ve maddi durumdan henüz hazır değiliz ayrı eve çıkmaya
O kadar bunalmış durumdayım ki oğlumun da bu huy değişimi tuz biber oldu resmen
Biraz önce bahçeden eve girdik ve banyoya sokmak istedim oğlumu yine babaanne diye tutturdu babaannesi de koştu geldi neyse ağlaya ağlaya girdi duşa daha sabunu elime almadan başladı oğlum gözüm babaanne gözüm diye
Sonra ben biraz bunaldım ve yanağına vurmuş bulundum banyoda sonra ne kadar pişman olsam da sıcağın da etkisiyle kızardı biraz
Banyodan çıktık oğlum yanağını unuttu bile giydirirler öptüm kokladım tamam gideceksin babaannenin yanına diye
Sonra gitti babaannesi geldi yanağına ne oldu çocuğun dedim çok bunalttı maalesef vurmuş bulundum sen çocuk babaanne diyor diye mi vuruyorsun çocuğa dedi dedim ne alakası var banyoda boşu boşuna ağladığı için beni bunalttığı için vurdum bayılmıyorum yaptığım şeye dedim
Bu bizim en ufak atışmamız diyebilirim ama ben nasıl davranayım bilmiyorum oğlumu Çan'ımdan çok seviyorum ve 2.5 yaşında da kızım var ölürüm onlara ama çok bunaldım artık. ben çocukları çok seviyorum 3.yü yapacağım sırf birlik durduğumuz için cesaret edemiyorum yardım edin akıl verin oğluma ne kadar ilgi göstersem de çok bunaltıyor beni

Back