babası öğretmen yazın tatil. ama ek iş yapıyor şehir dışına çıkabiliyor aniden umarım o durumla karşılaşıpta babanneye bırakmaz oğlumu.Babası işe gidecekse o işteyken kim ilgilenecek?
80 yaşındaki kadın nasıl bakabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babası öğretmen yazın tatil. ama ek iş yapıyor şehir dışına çıkabiliyor aniden umarım o durumla karşılaşıpta babanneye bırakmaz oğlumu.Babası işe gidecekse o işteyken kim ilgilenecek?
80 yaşındaki kadın nasıl bakabilir?
somestr tatılınde de 15 gun olacak muhtemelen.
zamanla boyle oluyor yılda ıkı kez tatıllere denk gelecek sekılde 15 gun + 15 gun baba ıle kalma hakkı do
önce yatılı vermedi hakim 2 haftada bir cumartesi sabah 10 akşam 6 görüş verdi. kendisi talep etti bayramlarda ve yaz tatilinde böyle oldu görüşsomestr tatılınde de 15 gun olacak muhtemelen.
zamanla boyle oluyor yılda ıkı kez tatıllere denk gelecek sekılde 15 gun + 15 gun baba ıle kalma hakkı doguyor..
çok zoruma gidiyor zaten. görür ağlarsa beni dayanamam.işe giderken bazen aile bırakıyorum onda bile aradığımda ağlıyordu anne gel diye bilmyorum o kadar zor kiAdama "saat belirleyelim mesela hergun 19.00 de cocugu görüntülü gormek istiyorum" deyin. Kendisi cocukla görüntülü gorusmeyebilir ama cocuk sizi gormek ister. Siz annesiniz
Çocuğu soracak kadar bir iletişiminiz yok mu ?haber alabilsem belki bende rahat edebilirim ama işte haber alamamak kötüyü daha da kötü yapıyor.
Uzaklaştırması vardı o günden beri engelli bende zaten hiç bir iletişimimiz yok. Normal mesaj yoluyla oğlumu almaya geldiğinde ya da getirdiğinde sadece aşağıdayım yazabiliyorÇocuğu soracak kadar bir iletişiminiz yok mu ?
Ya da çocuğa sesli mesaj atsanız cevap verebilecek durumda değil mi
Engeli siz koyarsanız nasıl haber alacaksınız ki ? Sinir olduğundan tek kelimeyle zoraki yazar öyle asagidayim,geldim fln diyeUzaklaştırması vardı o günden beri engelli bende zaten hiç bir iletişimimiz yok. Normal mesaj yoluyla oğlumu almaya geldiğinde ya da getirdiğinde sadece aşağıdayım yazabiliyor
sızın durumunuz cok farklı.bende davalar açtım bizi başka kadınlara tercih eden adam asla mutlu olmasın. Oğlumun yüzüne bakmayan adam şimdi baba oldu. bilsin babasını diyorum bende sıkar dişimi otururum ileri de ne olur Allah bilir Allah sorsun. keşke onlarda bu denli vicdan olsaydı. ama çocuk büyükmüş isterse iletişime geçme şansı yok mu çok üzüldüm gerçekten
yas buyudukce yatılı ısteme hakkı dogar, evet. hukuki hakkı oluyor bu.önce yatılı vermedi hakim 2 haftada bir cumartesi sabah 10 akşam 6 görüş verdi. kendisi talep etti bayramlarda ve yaz tatilinde böyle oldu görüş