- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
merhabalarHerkese merhabalar. 4 yaşında bir oğlum var ve boşanma aşamasında olduğumuz babasında mahkeme kararıyla15 gün kalacak. çok zor olacak biliyorum. oda bende hiç ayrılmadık birbirimizden. babasıyla çocuk görüş günleri dışında hiç bir iletişimimiz yok. 2 hafta bir babada kalıyordu bakım olarak çok kötü geliyordu. 15 günü düşünmek dahi istemiyorum babasıdır bakacak vakit geçirecek diye düşünüp avutuyorum kendimi. bakacak kimse yok karşı tarafta 80 yaşında bir annesi var. bu durumda olan anneler çocuğunuz geldiği zaman durumu nasıl oluyor acaba psikolojik olarak(her çocuk tabi ki kendine özeldir ben sadece bu olayı yaşayanları merak ediyorum ) ya da nasıl zaman geçiriyorsunuz?
anne değilim ama eskı esım cocugunu goremıyor ve bu sebeple sıze yazmak ıstedım
cocuk sıze pis gelse de, bedenın de bır sorun olmadıkca baba ıle ıletısımı kesmeyın lutfen
hem ılerde sızı suclayacak hem de her cocugun babaya ıhtıyacı var ha belkı cogumuz buyudugumuzde boyle babamız keske olmasaydı dedıgımız bıreyler de olduk ya da oluyoruz ama bunu cocuga bırakın oyle olsa bıle. yanı kendı buna karar versın gorsun. sız cocugun gelısımı ıcın sadece onu dusunup ıletısımı de bagı da koparmayın lutfen