Kız İsteme baba nasıl ikna edilir yardım lütfeeeen :):)

laf atmayı kastetmemiştim ben o konuda haklısınız evli bayanlara bile laf atıyorlar. sevgili olarak çift olarak dedim. dediğiniz doğru göryrum arkadaşlarımdan gerek yakınlarımdan da görüyorum iş ciddileşince herşeyin aynı olmadığını. ayrıca sırf rahat olmak için değil. ben daha mutlu olacağıma inanıyorum neden bunu istememi bu kadar sorguladı ve yargıladı ki herkes sanki çok anormal bir şey istiyormuşum gibi benim derdim baska sorum baska herkes konuyu baska yerlere atıyor yok hediyeler yok tektaş ben babamın tepkisini anlatmak için yazdım fakat başka yönlere çekildi..

Hakkında Hayırlısı olsun dıcek bısey yok bize :) son soz babanın elbet. Babana o halde bir tarih belırtebılırsen eger onlarda kendilerini o tarihe gore hazırlayacaklar dersin. Şahsen ben ole demiştim:)

benimde ailemde herkes bilir erkek arkadaşım olduğunu onunda öyle ve akrabalarda dahil. ama evlenmemize en az 3 sene var zaten ya nasip olur mu olmaz mı orasını bilemeyiz. ama iş ciddiyete binince herşey farklı olur sen rahat olmak için yaparsın o sözü nişanı ama rahatın kaçar. benim ablamın erkek arkadaşı varken 10 da 11 de eve gelirdi ama bi nişanlandılar babam 8den sonra geldiğinde bile laf etmeye başlamıştı. o yüzden biraz daha bekle. hee eğer yok ben illa yapıcam diyosan bırak annen konuşsun o anlatsın durumu hem bizimde kafamız rahat olur kızımız kime emanet biliriz tarzı konuşsun

evlenmenize daha zaman varsa bence acele etmemelisin, çünkü nişanlılık süreci biraz stresli bir süreç. güzel bir ilişkin varmış, keyfini çıkart. hem daha okulun var mezuniyetin, diplomanın, balonun planlarını yap her şey zamanla oluyor hiç merak etme. benim babamda tektaşımı görmezden geldi, baba ne zaman gelsinler dedim cevap vermedi. kız babası olmak sanırım biraz zor. o yüzden zamanın geldiğine inanıyorsan önce bir erkek arkadaşını eve davet etmelisin. bunun planlarını da annenle yap baba eninde sonunda size uyuyor.hemde evin havası değişiyor, herkes heyecanlanıyor. daha sonrada ailesiyle gelir tanışırlar babanda bu arada emekli olmuş olur

herkes böyle diyorsa doğrudur o zaman aynı olmayacağını biliyorum. ben rahat olmak derken ev için değil dışardaki insanlar için tepkileri için söylemiştim ama haklısınız.. teşekkür ederim :)

doğru diyorsunuz kız babası olmak zor sanırım bir de evin tek kızı olunca.. babamın emekli olmasından sonra olacağı kesin zaten ama ne zaman bende bilmiyorum bu yıl içinde.. zamanın geldiğine inanıyorum kalbimin sesini dinliyorum sanırım ben daha çok:) onunla güzel şeylerin hayali beni sabırsızlaştırıyor heyecanlandırıyor :) teşekkürler yardımınız için

Bence bu konuda babanıza emrivaki davranmayın (ki sizinde öyle bir amacınızda yok zaten gördüğüm kadarıyla:)
Babanız biliyor ama anladığım kadarıyla karşılıklı konuşmadınız yani anneniz aracı oluyor.
Eğer durum böyle ise annenizi aradan çıkartıp kendiniz konuşmanız :)
tabi duygusal bir konuşma olmalı.
aynen bize anlattığınız gibi düşüncelerinizi aktarın zaten düğün için erken biz resmiyete binsin sizinde içiniz bir nebze rahat etsin diye böyle bir şey düşündük filan deseniz belki ikna olur :)

rica ederim, bende senin gibi sabırsızlanıyordum, geçti bitti rahatladım, şimdi düğün telaşını yaşıyorum. güzel şeyler bunlar, mutlu olursunuz inşallah

evet tam anlamıyla dediğiniz gibi bir durum biliyor fakat hiç karşılıklı konuşmadık :) dediğiniz gibi konuşmam uygun olacak bence de, gerçekten kendimi anlatabildiğime sevindim siz anladınız tam anlamıyla beni teşekkür ediyorum :)

Hersey gonlunuzce olur umarim

Aynısını yaşıyoruz yaa bu kadar mı olur :) Benimde babam hiçbir tepki vermiyor odamda duran gülden parmağımdaki yüzükten herşey gözünün önünde ama ses çıkarmıyor. Bende istiyorum adı konulsun ama babamdan tık yookkk

Benim babam okul bitmeden kesinlikle olmaz diye kestirip atardi daha hic sevgilim olduğunu bilmeden. Sonra anneme söyledim ben. Annem babama söylemiş. Biz bir süre sevgili sevgili gezdik aileler bilirken. Sonra benim okulumun bitmesine 2 ay vardı. Sevgilim askerden gelmişti. Evlenme vaktidir dedik nisan yapmak istedik. Nişan yaptığımızda ben 26 nisanlim 28 idi. Küçük degiliz yani.

Annem babama hep söyledi istemeye gelecekler diye. Sonra ben de aradım konustum. Uzak sehirde okuyorum bu arada. Baba dedim sen istemezsen bu is olmaz falan dedim onu es gectigimi falan dusunmesin istedim. Sesim de ağlamaklı gelmiş olacak ki babama. Sen icini ferah tut. Gelsin misafirlerimiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…