Baba korkusu ne zormuş..

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
193
Puanlar
53
Merhaba..
Öyle zor işlermiş ki gerçekten yara döküyor insan sıkıntısından..
2 yıllık bir ilişkim var şuan üniye başlıcam ve ben babama okula başladktan sonra bu konuyu açmak istiyorum çünkü gerçekten artık ilişkin bir süreden sonra tıkanıyor birzda benim babam kısıtlayan bir insandır çok rahat değilimdir görüşmek konusunda nasıl 2 yıldır saklı kalabildi ona bile inanamıyorum.. Söz ya da nişan olsun aileler tanışsın istiyoruz ama en zor kısım... Babama nasıl söyleyecek olduğum? Annemi aracı edemem anneme kızabilir sen bu kızın herseyini biliyordunda neden söylemedin diye bu konuyu benim anlatmam açıklamam gerek lütfen yardımcı olun sizce bunu nasıl anlatabilirim deneyimlerinizi önerilerinizi bekliyorum :(:KK43::110::sus::KK17:

hele bir okulunu kazan okumaya git yeni ortamlara gir daha kaç yaşındasın ki 2 yıllık ilişki diyorsun
okadar basitmi evlilik hersey yatamak sarılmak öpüşmek değil , koskocaman bir yukun altına girmek demek
31 yaşında evlendim ve genede ben ne yaptım dedim , okadar basit değil yani
erkek arkadaşın kaç yaşında ne işle ugraşıyor aklını başına topla okulunu okuaya git sen daha oralarda kimlerle tanışıp fikirlerin değişecek ,

... çünkü gerçekten artık ilişkin bir süreden sonra tıkanıyor ...Söz ya da nişan olsun aileler tanışsın istiyoruz ama en zor kısım...
Annemi aracı edemem anneme kızabilir sen bu kızın herseyini biliyordunda neden söylemedin diye

blondgüneşe katılıyorum.okuluna bi git,çevren değişecek,görüşlerin değişecek.bi süre daha bekleyin bence.bir de işler asıl aileler işin içine girince tıkanır. ailelerle birlikte ilişkiyi sürdürmek zorlaşabilir nişan aşamasında.yani genelde sorunlar çıkıyor.
ama illa ben babama diyeceğim diyorsan 2 yıl çıktığınızı söylemek yerine benimle igileniyor,ailesiyle gelmek istiyor deyin.baban da zaten biraz bekleyin der .bence .

hele bir okulunu kazan okumaya git yeni ortamlara gir daha kaç yaşındasın ki 2 yıllık ilişki diyorsun
okadar basitmi evlilik hersey yatamak sarılmak öpüşmek değil , koskocaman bir yukun altına girmek demek
31 yaşında evlendim ve genede ben ne yaptım dedim , okadar basit değil yani
erkek arkadaşın kaç yaşında ne işle ugraşıyor aklını başına topla okulunu okuaya git sen daha oralarda kimlerle tanışıp fikirlerin değişecek ,
amacımın yatmak öpüşmek olduğun söylemedim zaten hersey bu değil ha diyeceksiniz ozaman bu acele ne? acele sevdiğim insanla aynı hayatı sıkıntısız paylaşmak konu zaten babama nasıl söyleyecek olduğum?

... çünkü gerçekten artık ilişkin bir süreden sonra tıkanıyor ...Söz ya da nişan olsun aileler tanışsın istiyoruz ama en zor kısım...
Annemi aracı edemem anneme kızabilir sen bu kızın herseyini biliyordunda neden söylemedin diye

blondgüneşe katılıyorum.okuluna bi git,çevren değişecek,görüşlerin değişecek.bi süre daha bekleyin bence.bir de işler asıl aileler işin içine girince tıkanır. ailelerle birlikte ilişkiyi sürdürmek zorlaşabilir nişan aşamasında.yani genelde sorunlar çıkıyor.
ama illa ben babama diyeceğim diyorsan 2 yıl çıktığınızı söylemek yerine benimle igileniyor,ailesiyle gelmek istiyor deyin.baban da zaten biraz bekleyin der .bence .
teşekkür ederim :)

Ben acele etme derim okuluna odaklan bi bitir yaşlar genç sanırım bi düzen oturtun sonra bakılır o işlere,ben baban olsam bende kızarım aksi durumda.

amacımın yatmak öpüşmek olduğun söylemedim zaten hersey bu değil ha diyeceksiniz ozaman bu acele ne? acele sevdiğim insanla aynı hayatı sıkıntısız paylaşmak konu zaten babama nasıl söyleyecek olduğum?

bu cevabınla zaten kimseden fikir alabilecek bir gibi durmuyorsun , nasıl biliyorsan hayatın öyle geçsin

Merhaba..
2 yıllık bir ilişkim var şuan üniye başlıcam ve ben babama okula başladktan sonra bu konuyu açmak istiyorum çünkü gerçekten artık ilişkin bir süreden sonra tıkanıyor birzda benim babam kısıtlayan bir insandır çok rahat değilimdir görüşmek konusunda nasıl 2 yıldır saklı kalabildi ona bile inanamıyorum.. Söz ya da nişan olsun aileler tanışsın istiyoruz ama en zor kısım... Babama nasıl söyleyecek olduğum? Annemi aracı edemem anneme kızabilir sen bu kızın herseyini biliyordunda neden söylemedin diye bu konuyu benim anlatmam açıklamam gerek lütfen yardımcı olun sizce bunu nasıl anlatabilirim deneyimlerinizi önerilerinizi bekliyorum :KK43::KK43::110::sus::KK17:

aslında biraz daha bekleseniz daha iyi olur yaşın daha küçük gibi kaç yaşındasın ?

Merhaba..
2 yıllık bir ilişkim var şuan üniye başlıcam ve ben babama okula başladktan sonra bu konuyu açmak istiyorum çünkü gerçekten artık ilişkin bir süreden sonra tıkanıyor birzda benim babam kısıtlayan bir insandır çok rahat değilimdir görüşmek konusunda nasıl 2 yıldır saklı kalabildi ona bile inanamıyorum.. Söz ya da nişan olsun aileler tanışsın istiyoruz ama en zor kısım... Babama nasıl söyleyecek olduğum? Annemi aracı edemem anneme kızabilir sen bu kızın herseyini biliyordunda neden söylemedin diye bu konuyu benim anlatmam açıklamam gerek lütfen yardımcı olun sizce bunu nasıl anlatabilirim deneyimlerinizi önerilerinizi bekliyorum :KK43::KK43::110::sus::KK17:

Babaya söylemek için çok erken daha ...
Önce okulunu bitir işini ayarla sonra devam ederse arkadaşlığınız o zaman söylersin anlatırsın..

Merhaba..
Çok acele ediyorsunuz nişan söz için. benim ilişkim sizden daha uzun üni. Okuyorum ve hala da düşünmüyorum bu tarz şeyleri. Ben anneme anlatmştım ilk. Annem babama söylemiş sizde annenize söyleyin babanıza söylesin. Söz nişan olunca herşey tamam olmuyor asıl söz nişandan sonra daha zorlanırsınız. Kp kv ziyareti, bayramlarda ailelerin karşılıklı hediye ummaları. Almazlarsa çıkacak sorunlar, babanızın üstünüze daha çok düşmesi davetler vs çok sorun yani. Babanız bilsin ama bence çok erken söz nişan için.

Back