Baba, kızının hamile olduğunu öğrenince bakın ne yaptı!

Birbuçuk ayda hemen hamile kalmış da doktora gidip öğrenmiş maşallah, doğurgansa demek : )

Sacmalamissin sence istememis midir?
Kizini kaciran bir baba bunu anlamadiysan wahsana

Okumak zorunda deilsz szde.. Bnmkini gecip baska mesajlari okuyabilirsinz.. Gozleriniz acisindan..
valla burda kurallar var, siz yazarsiniz millet okur, fikir alisverisi olur.. sadece sessiz harfler olunca bi sey anlasilmiyo, sadece yoruluyosunuz.. bundan sonra mesajlarinizi zaten 'dikkate almam', rahat olun.. tartismaya gerek yok.. iyi gunler dilerim..

Oda bnm mesaj yzma alsknlgm ki devmli yazdgm topiklerde var anlasilmadgm olmadi hic. Ayrca szn dikkate alip almadigiz bni pek ilgilendirmio ben sizi tanimam etmem sizde beni birbirimizi dikkate almak zorunda deilz. Zaten buda bi tartisma deil zira tartisarak bseleri anlatmayi sevmem iyi gunler..

Allah utandirmasin gidip istemek varken kacirmak isin kolay yani tabi ne kadar cabaladigi asikar baba icin zor durum Allah kimsenin başına vermesin buyut bak kiz seni duymasın havasina gitsin .. Tipis tipis donmesinde evine umarım yine uzulen aile olur çünkü kacmayi dusunen arkadaslar da varsa once kendine sonra ailesine deger verdigini gostersin.

Kacarak evlenme olayi bana ters kac yasinda olursa olsun bir kizin kacarak evlenmesini dogru bulmuyorum ama yas konusunda keskin cizgiler olduguna inanmiyorum. Tabi 14 15 16 hatta 17 bunlar kucuk yaslar ama buradaki kiz 19 yasinda. Bu kiz mutsuz olur net. Kaynanasina kole olur nokta. Cocuk buyutemez kesin gibi keskin ve genelleyici yorumlara da katilmiyorum.

Universite mezunu olup gidip kayinvalidesinin yaninda oturup mutsuz olan yok mu? 19 yasinda evlenip cok mutlu olan yok mu? Ikiside var. 28 yasinda dogum yapip ben bu cocuga bakamam diye bunalima girende var 19 yasinda cok guzel cocuk bakanda. Onemli olan o olgunluga ulasip ulasmamakta.

Hayat siyah ve beyaz gibi keskin cizgilerde gecmez hayat grilerde gecer. Bu cumleyi cok seviyorum ve gercektende öyle.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

Yazım kurallarına azami dikkat edilmesini ayrıca rica ediyoruz...

yalnız bir de şöyle bir durum var sanki. burada sadece türkçe bilenler mi fikir alışverişi yapıyor da türkçe kurallara uyulması gerekiyor ? burda azerisi rusu her türlü kadın var bazıları zor türkçe yazıyor ve bizler anlamaya çalışıp bir de üstüne yardımcı olmaya çalışıyoruz.Biz kimseye demiyoruz bunları siteye yabancı uyruklu almayın diye.Kısacası diyeceğim şu ki sesli harf kullanmıyor diye bir insanı diğer kişilerin egoları için ortada küfür yok hakaret edici bir söz yok iken siteden uzaklaştırılmasına anlam veremedim.sanki karşınızdaki çocuk gibi cezalandırmaya da anlama veremedim ki zira çocukları bile terbiye etmenin yolu bu şekilde değildir.çok doğal bir yazışma olmuş.bazı konularda anlaşamamışlar uzatmamış konuyu kapatmışlar.bu kadarını insan ailesiyle bile yaşıyor.
Anlayacağınız herşey iyi hoş güzelde kadınlar kulübünde bunu gördüm ve gerçekten çok şaşırdım inanamadım hatta okuduklarıma..hiç böyle bir şeye hiçbir sitede şahit olmadım fındık kabuğunu doldurmayan ve hatta türkçe kullanım zorluğu olduğunu.bir çok insan ingilizcede biliyor yani yabancı biri gelip ingilizce yazışsalar durum ne olacak.ben ingilizce bilmiyorum anlamıyorum diye şikayet etsem onuda siteden uzaklaştıracakmısınız?

Uyarı alan kişi Türkçe biliyor, Azeri, Türkmen, Yurtdışında yaşadığı için Türkçe'ye hakim olmayan kişilere zaten tolerans gösteriliyor, onlar durumlarını söylüyor zira.

Yabancı dil yazışmaları ilgili yabancı dil topiklerinde yapılır, burda değil. Şayet Kalkıp burda Israrla Türkçe bildiği halde İngilizce, Almanca Fransızca yazarsa evet uyarı alır.
Bakınız vereceğim linkte yabancı dil topikleri mevcut, orda kimseye İngilizce pratik yapamazsınız demiyoruz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yabanci-dil-egitimi.532/

o zaman bizler alışkanlıklarımızı mı terk edelim anlamadım yani çözüm bu mu? sonra burda herkes herkesin yazdığını okuyor veya okuyamıyor diye ayrım mı var? ben yazılanları okumakta hiç zorlanmadım da zorlanan biri yüzünden böyle cezalarmı veriyorsunuz siz? ki okuyamıyorsa o rumuzun yazdıklarına bakmasın olur biter.ben cezaya anlam veremedim zaten..

Siteye üye olduğumuzdan itibaren kurallara uymakla yükümlüyüz, üyelik sözleşmesini kabul ediyorum seçeneğini işaretlediğimiz an bu yükümlülük başlar ve site kurallarının ilk maddesi Türkçe'yle ilgilidir.
Ki üye ısrarlı Yazım hataları dışında üslubu sebebiyle de uyarı almıştır.
Kazen bey'in kopyaladığım mesajlarını okumanızı rica ediyorum.

Saygılarımla...

arkadasi ben bildirmedim yonetime, oncelikle bunu soyleyeyim.. ikincisi de, yorumunuzda bana hakaret var, ordaki mudahalem 'ego' ile alakali degildi, sadece bi rahatsizligi dile getirdim.. zaten sizin de dediginiz gibi uzatmadan bitirdik, kirici cumleler kullanmadan.. banlanmasina ben de sasirdim.. ama tekrar ediyorum, arkadasin banlanmasini 'kisilerin egosunu tatmin' olarak gorurseniz, bu bana hakarettir, kabul etmiyorum.. sevgiyle kalin..

Büyük konuşmak istemiyorum, Allah alnı açık, ayakları üstünde duran, aklı fikri yerinde olan evlat versin.

Baba geç olmadan kurtarayım demiş kızımı ama geç kalmış.Babaya üzüldüm.
senı tanımıom hıc muhabbetımız olmadı ama huzur bulmak ıstedıgım su zamanlarda su fotograf coook ıyı geldı yaaa :)

Kendi düşen ağlamaz. .
babaya üzüldüm sadece..

sanki bu haberde bir marifet varmış gibi konu açmışsınız bir de. gençleri özendiren bu tür haberleri kınıyorum. o babaya da üzüldüm nasıl içi acıyordur gencecik kızını karnında bebeğiyle onu kaçıran adama verirken. kocaya kaçmış evlilik dışı bebek yapmış, bir de haber olmuşlar aferin onlara. bunların doğuracağı çocuktan ne hayır gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…