Baba, kızının hamile olduğunu öğrenince bakın ne yaptı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Birlikteliklerine karşı çıktığı gençle evlenen kızını kaçıran baba, hamile olduğunu öğrenince kocasına geri gönderdi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kaçarak evlenen ancak kızın babasının araya girmesi ile mutlulukları yarım kalan iki gencin filmleri aratmayan hikâyesi, mutlu sona doğru yelken açtı. 22 yaşındaki damat Onur Aslan'ın "Eşim hamile, onu geri getir" çağrısı yerini buldu. Baba Erdoğan Öndin, kaçırdığı kızı Merve'yi (19) tekrar eşine teslim etti. Birbirlerine kavuşan âşıklar, cumartesi günü yapacakları düğünün hazırlıklarına başladı. Her şey yaklaşık 1.5 ay önce, fabrika işçisi Onur Aslan'ın ailesinin birlikteliklerine karşı çıktığı Merve'yi İstanbul'daki evlerinden kaçırmasıyla başladı. Gençler, kaçar kaçmaz resmi nikâh kıydırıp evlendi.

'EŞİM HAMİLE, GETİR'
Ardından Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi'nde kiraladıkları eve yerleşen çift izlerini kaybettirdi. Ancak, çiftin mutlulukları kısa sürdü. Kızın ailesinin tehditleri üzerine çift, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Geçen hafta da baba Erdoğan Öndin (53) 3 Otomobil ve 6 kişi ile birlikte gelip izini bulduğu kızını "barışmaya geldik" bahanesiyle dışarı çağırıp kaçırdı. Onur Aslan ise polise giderek şikâyetçi oldu. Soruşturma sürerken, Onur Aslan, Sabah aracılığıyla kayınpederine "Eşim hamile, onu geri getir. 18 Temmuz'da düğünümüz olacak. Davetiyelerimiz bile basıldı" diye çağrı yaptı. Çağrı Öndin ailesinde karşılık buldu. Öfkeli baba, hamile olduğunu öğrendiği kızını önceki gün damadı Onur'la birlikte yaşadığı eve bıraktırdı. Tekrar kavuşan çift, büyük sevinç yaşadı.

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAKLAR
Genç çift, davetiyelerini bile bastırdıkları Sakarya'nın Kızılcaali köyündeki yemekli, eğlenceli düğünün hazırlıklarına başladı. Bayramın ikinci gününe denk gelecek düğünün davetiyesinde, "Kenardan biz geçelim, yol sizin olsun. Biz pınardan içelim, göl sizin olsun. Biz evleniyoruz, haberiniz olsun. Niyetimiz yuva kurmak. Dileğimiz mesut olmak" ifadeleri yer aldı. Şikâyetini geri çeken Onur, yaşananları geride bıraktıklarını, kimseye kırgın olmadığını söyledi.

http://www.haberler.com/baba-kizinin-hamile-oldugunu-ogrenince-geri-7510499-haberi/

Son düzenleyen: Moderatör:
Damat çok mert olsaydı kızı kaçırmazdı , adam gibi lsterdi ailesinden , önce söz kesilirdi sonrada düğün yapılırdı babanın kızgınlığını anlayabiliyorum çünkü kızın yaşı küçük , artık kaynanaya hizmet edet kızcağız bildiğiniz bdv konular yaşanacak

Mok var evlilikte gezip tozacağınız, okuyacağınız, yolunuzu yeni yeni çizmeye başlayacağınız yaşta evleniyorsunuz. Başınız göğe erecek sanki. Bir de bebek. Kendiniz daha çocukken çocuk sizin neyinize.

O babaya çok üzüldüm. Kimbilir ne hayalleri vardı kızıyla ilgili. Ne zorluklarla o yaşa getirdi onu kimbilir. Şimdi hayatının içine etmesini sadece uzaktan izleyecek.

Şu sansasyonel başlıkları niye acarsiniz

Bir laf vardir " herkes zekasiyla orantili yasar " diye.
Böyle aptallar olmazsa, zekiler nasil ilerleyecek hayatta ???
Eskiden cok üzülürdüm, simdi aptalliklarina doymasinlar diyorum.
Biz üniversiteye gidecegiz diye dayak yiyen nesilden, su koca merakina nasil gectik hic anlayamadim !!!

Hep merak etmişimdir neden bazı insanlar 20 ye varmadan kaçıp evlenmek ister?
O yaşlarda insanın aklına nasıl gelir ki bu?
Şartlar desen malum...
Yıllar sonra hüsranla biten hayatlar..
İnşallah Allah pişman etmez diyelim.

çok doğru bacım, okuyacağım diye ne tufanlar kopuyordu ev de... o yaşlar da koca, sevgili aklıma bile gelmezdi. şimdi okudum, kendi ekmeğimi kazanıyorum çok şükür kimseye de eyvallahım yok, ne kaynananın hizmetçisiyim ne kocanın...

Eğer boyle devam ederlerse ne ala ama gençlik hevesiyle Yaptiklari evlilikte sevgi saygi biterse vay hallerine. İkiside küçük bende 19 yasimda evlendim ama okulumu da okuyorum esimde 28 yasinda 10 aydir evliyiz bebekte geliyor bazen ne kadar mutlu bir evliliğim olsa da en ufak kavgada keşke diyebiliyorum. Allahtan esim olgun da altan alıyor.l

Hormonların azgınlığından , tabi herkesin hormonları azmıyor , tamamen bedensel akıl duruyor zaten

Hormonların azgınlığından , tabi herkesin hormonları azmıyor , tamamen bedensel akıl duruyor zaten
hormon olaylarından çok bence bedensel aklın faal olmamasından kaynaklı.
Anlık yaşamak gibi bir şey.

Bumu filmleri aratmayan hikaye?
Bende savastilar onu bunu yapti damat allem etti kallem etti sevdigi kizla evlenmesi onaylandi sandim.
Bu kolay yolki?

damat 22 mi kız da 18. 25 ine gelmeden 3 çocuğu olur bu kızın.şimdiden 1. yapmaya başardıklarına göre.

bende 17 yaşında kaçarak evlendim....
aptal değil cahildim...11 yıldır evliyim...2 evladım var iyi bir anneyim...iyi bir eşim...yarım bıraktığım okulumu bitirdim şimdi üni 3. sınıftayım....demek ki aptal değilmişim değil mi...

ben cevaplayım....sevgilim olduğunu babam öğrendi çok utandım durmak istemedim hır gür daha fazla yüzyüze bakmamak için kaçtım.... isteselerdi vermezdi yaşım çok küçüktü cahildim babam ceketimi satar okuturum diyordu...biz çerkeslerde zaten 35 ten önce evlilik yok denecek kadar az...2 ablam 35 33 yaşlarında abim 37 yaşında bekar vardı....iiyi birşey mi değil....ama yaptım mı yaptım....

benim kuzende 14 yaşında kaçtı.. bir süre evli kaldı.. sonra kadın/kız sığınma evine yerleşti..
kocasını sevmiyormuş.. zorla verdiler sanki seni..
şimdide gebe..
nereden tutsan elinde kalıyor..

doğru olan bir insanın reşit olup hayatını kazandıktan sonra doğru insanı bulup evlenmesidir babada ben gibi düşünenlerden malesef her şey insanın düşünüp planladığı gibi olmuyor

Çocuk için belli bir yaş kısıtlamaso getirilse keşke, 18 yaşındaki çocuğun çocuğu olmasa mesela
Çok mu katı bir düşünce bilmiyorum ama kendini geliştirememiş bir birey çocuk nasıl geliştirip topluma kazandıracak bir yol göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…