Baba, kızının hamile olduğunu öğrenince bakın ne yaptı!

sanki bu haberde bir marifet varmış gibi konu açmışsınız
Helal olsun !!!! Aynisini bende düsünmüstüm, bazen konu acanlarda cok ilginc. Ne önemi var yani ? O kadar önemli seyler oluyor dünyada, gelmis burda kacan kizi konusuyoruz.
O kadar basari elde etmis insanlar var iken, insanin ufkunu beynini acan insanlar var iken, basarilariyla hayran kaldigimiz insanlar var iken, nedense bizim ilgimizi kocaya kacan kiz cekiyor. ne büyük kazanc insanlik adina !!!

Uyarı alan kişi Türkçe biliyor, Azeri, Türkmen, Yurtdışında yaşadığı için Türkçe'ye hakim olmayan kişilere zaten tolerans gösteriliyor, onlar durumlarını söylüyor zira.

Yabancı dil yazışmaları ilgili yabancı dil topiklerinde yapılır, burda değil. Şayet Kalkıp burda Israrla Türkçe bildiği halde İngilizce, Almanca Fransızca yazarsa evet uyarı alır.
Bakınız vereceğim linkte yabancı dil topikleri mevcut, orda kimseye İngilizce pratik yapamazsınız demiyoruz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yabanci-dil-egitimi.532/
evet uyarı alan kişi Türkçe biliyor..fakat şu anki zamanda herkes kendi telefonlarında dahi biriyle konuşurken yazışırken zaten kısaltarak yazıyor bu yıllar önce içimize girdi ve bir alışkanlık haline geldi ..evet kural var ama kısaltarak yazan sadece o arkadaşımız değil üyelik tarihime bakarsanız kaç aydır aktif olarak her gün sitedeyim ve daha öncesinden de dışarıdan takip ediyordum neredeyse her sitede kısaltarak yazan araya harf koymadan yazan kişiler oldukça fazla ama ilk defa birine bu yapıldığını gördüm ve o kişide aktif olarak giren bir arkadaşımız... asıl yapılması gereken reklam amaçlı giren kişilere bu yapılmalıydı onlar bile kalıyor sitede

Siteye üye olduğumuzdan itibaren kurallara uymakla yükümlüyüz, üyelik sözleşmesini kabul ediyorum seçeneğini işaretlediğimiz an bu yükümlülük başlar ve site kurallarının ilk maddesi Türkçe'yle ilgilidir.
Ki üye ısrarlı Yazım hataları dışında üslubu sebebiyle de uyarı almıştır.
Kazen bey'in kopyaladığım mesajlarını okumanızı rica ediyorum.

Saygılarımla...
Evet sozlesmede hersey aciklaniyo fakat bne yanliz yazini da gordum yalnis yazani da...burasi kadinlar kulubu sitesi yani kadin dayanismasi olan birbirlerine her konuda yardimci olan beraber dua eden hatta paylastigi sıkıntıyı kendi problemiymis gibi algilayip hafizasindan atamayan bazen aileden daha yakin gorup dunyasini paylasan kadinlarin oldugu bi oda...keske arkadasimizin hamile oldugunu belki de zor bi surecten geciyor oldugunu dusunup hassasiyetle yaklasilsa ve polemige girilmeseydi...her forumda ingilizce tabir kullanan dahi anlaminda da ekini ayri kullanmayan uyelerimiz var umarim karsilasmayiz cunku ayni uygulamayi uyarilmadan banlanmis olmasini istemeyiz...kadin dayanismasi her durumunu gozeterek anlayisla cevap verilmesini gerektirir....
Sevgilerimle!...

Arkadaşlar bilerek yapılan hatalar vardır bilmeden yapılan hatalar vardır. Bir insan bir kelimeyi dikkat hatası yapıp yanlış yazabilir bunun tek tek takibi yapılamaz ama tutupta bilinçli olarak her mesajda sesli harfleri yutmak Türkçe katliamıdır. 16 yaşından beri İnternet ve telefon kullanıyorum. Msn kullandığım zamanlarda bile harfleri yutmadım. Yapmayın Allah aşkına bir millet için dili en önemli unsurlardan biridir. Onu bilerek isteyerek "alışkanlık" adi altında deforme etmek ve bunun önlemini almak isteyenlere karşı çıkmak da neyin nesi?

Site yönetimini bu hassasiyetinde ötürü kutluyorum.

evladini seven bir babaymis yavrusunu atese atmak istememis. Ama bu kiz akillanmazdi firsatini bulsa yine kacardi.

Ama iste bazi kizlara ne yapsan az. Marifetmis gibi askina sahip cikti aklinca kacti. cocuk dogunca gecinemiyoruz paramiz yok biktim temizlik bulasik camasirdan der birde ustune ailem bana sahip cikmiyor derler. Halbuki ailesini babasini hice sayip kacarken bunlari dusunmezler. evlendi basi goge erdi sanki.

kendi dusen aglamaz. olan kizin ailesine oldu.

Arkadaşlar bilerek yapılan hatalar vardır bilmeden yapılan hatalar vardır. Bir insan bir kelimeyi dikkat hatası yapıp yanlış yazabilir bunun tek tek takibi yapılamaz ama tutupta bilinçli olarak her mesajda sesli harfleri yutmak Türkçe katliamıdır. 16 yaşından beri İnternet ve telefon kullanıyorum. Msn kullandığım zamanlarda bile harfleri yutmadım. Yapmayın Allah aşkına bir millet için dili en önemli unsurlardan biridir. Onu bilerek isteyerek "alışkanlık" adi altında deforme etmek ve bunun önlemini almak isteyenlere karşı çıkmak da neyin nesi?

Site yönetimini bu hassasiyetinde ötürü kutluyorum.
bence de ya.. bi '-de' ekini o an unutabilirsin, dogru yazamazsin veya ne bileyim kelimelerde hatalar olabilir.. ama sesli harfleri butun butun yutup bi de karsi tarafi 'okuma yorumumu, benim aliskanligim bu' diye azarlayamazsin.. ben o arkadasa sordum nicin sesli harfleri kullanmadigini, biraz mesajlasma oldu, bi baktim banlanmis, sasirdim, ve kibleyen de ben degilim.. sonra o arkadasin banlanmasi 'kisilerin egosunu tatmin' olarak algilandi..
o egolu da benim sanirim :KK53:

bence de ya.. bi '-de' ekini o an unutabilirsin, dogru yazamazsin veya ne bileyim kelimelerde hatalar olabilir.. ama sesli harfleri butun butun yutup bi de karsi tarafi 'okuma yorumumu, benim aliskanligim bu' diye azarlayamazsin.. ben o arkadasa sordum nicin sesli harfleri kullanmadigini, biraz mesajlasma oldu, bi baktim banlanmis, sasirdim, ve kibleyen de ben degilim.. sonra o arkadasin banlanmasi 'kisilerin egosunu tatmin' olarak algilandi..
o egolu da benim sanirim :KK53:

Bence egolu siz değilsiniz egolu olan hatayı kabul edip düzeltmeyendir. Milli Eğitim Bakanlığı özellikle ilk ve ortaokullarda en önem verdiği derstir Türkçe çünkü bayrak neyse vatan neyse bir millet için dil odur. Dil kullanımına bakarak bir ülkenin sosyolojik analizi bile yapılır. Sorun sizin tepkinizde değil hata yapmakta ısrar edenlerde.

ben 28 yaşındayım daha yeni oturttuk bazı şeyleri ve evlenmeye karar verdik. çok küçükler. Allah korusun.

X