Baba kırgınlığı

Çok teşekkür ederim öncelikle belki de öyleydi, hani yeğen kendi akrabası gibi düşünmüş olabilir
Peki niye çok ilgili olunca rahatsız oluyorsun?
Cunku alisik olmadigim bi durum
Bana ve diger cocuklarina gostermedigi sevgiyi gozume batirircasina alay edercesine benim cocuklarimi sevmesi hergun hergun onlari gormek istemesi beni cok rahatsiz ediyor.

Benim babam seninki kadar masum diyemem. Biz cok seyler yasadik ne travmalar atlattik. Bizi rezil rusva etti ac birakti ama ona ragmen ben ve diger kardeslerim Allah rizasi icin ona sahip cikiyoruz . Ama yinede bazi seyleri icim almiyo

Bu arada aşırı yeğen sevgisi bana hep çok itici gelmiştir ya. Hele böyle kendi evladından falan çok sevenler oluyor. Ciddiyim midem bulanıyor. Çok saçma bir hareket.
Kesinlikle öyle. Kendi çocuğunun hakkına girmek bence bu. Yeğenlerinin de anasından babasından rol çalmak.

Bence babanizla yüzlesin söylemek istiyorsun bu seni rahatlatacaksa

O 7 yaşındaki yavruya hiç kıyamadım…

Zaten görüşmüyormuşsun.

Allahım nasip ederse yavrun büyüdükçe o kadar meşgul olacaksın ki aklına bu düşünceler geldiğinde hemen uçup gidecek. Çünkü yavrun seni hep oyalayacak.

Allahım yavrunu sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Ben anne olduktan sonra aileme kızgınlıklarımi bir kenara ittim. Ellerinden gelen buydu diyorum mesela,öyle kabullendim.
Annem hayatta bir tek o da sık sık günah çıkartıyor,kendisi söylüyor keşke şöyle yapsaydım,böyle yapsaydım diye.
Çocuklarım olunca erişti annemde bu olgunluğa,duyguya. Temizlik hastası annem,evde bizi oraya oturmayın,buraya dokunmayın diye darlayan annem,şimdi çocuklarımla ortalığı dağıtıyor. Ben söylenecek olsam,olsun kızım bosver bir daha çocuk olmayacaklar bırak dağıtsınlar diyor. Bende bize demedigini bırakmıyordun,diken üstünde oturuyorduk vs diye söylediğimde,hata etmişim diyor mesela.
Bence babanızda torununu eminim çok sevecek.
Belki sevgisini göstermeyi bilmiyordu,belki elalem ne der kafasındaydi bilemiyorum ama torun başka oluyor onlar için,bunu biliyorum.
Yüzleşmek sizi rahatlatacaksa tabi ki yüzleşin.
İçinizde kalmasın.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Baban kadar olmasa da bizi sürekli ailesine tercih eden bir annem var.Ben de laf soka soka(hatta babam da) biraz düzeldi ama ne yazık ki ben de tercih edilme şeması bıraktı yani hayatım boyunca beni birinci önceliği yapmayan adamlar seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…