Baba gitme, bırakma bizi...

Su mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine ey kudreti buyuk Mevlam,arkadasimizin babasina acil sifalar ihsan eyle..Rabbim, sen arkadasimizin babasina guc ver kuvvet ver saglik ver..Amin.Tatlim uzulme arkadaslarinda dedigi gibi tip cok ilerledi ozellikle Turkiye de..Inan bana Turk doktorlari Ataturk'un de dedigi gibi dunyada esi benzeri yok..ameliyatin Allah'in izni ile basarili gececegine inaniyorum..Tekrar tekrar gecmis olsun..Allah acil sifalar versin insallah..

arkadaşım inanki ağlıyarak okudum yazdıklarınızı.. Allahım babanıza acil şifalar versin başınızdan eksik etmesin..

tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu okurken acını okadar yürekten paylaşmışsınki içimde hissettim canım Rabbim acil şifalar versin Başınızdan eksik etmesin babacıgınızı

allahım babanıza acil şifalar versin,onu sizlere bağışlasın:Saruboceq:
bütün dualarımız sizlerle...

Allah'tan acil şifalar diliyorum..Bu mübarek üç ayların hürmetine inşallah eski sağlığına kavuşur babacığınız.:Saruboceq:

Allah acil sifalar versin tez zamanda babacıgınız saglıkla evıne dönsun ınsallah

rabbim hayırlı acil şifalar versin babana....dilerim allahtan yaradanım sizi babasız bırakmaz çoooooook uzun ömürler verir...

Allah şifa versin inşallah, çabucak atlatın bu günleri dilerim.. duadan başka bir şey gelmez elimizden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…