Baba gitme, bırakma bizi...

Allahım inş.sağlığına kavuştursun babanı en yakın zamanda tatlım,Allah sabır versin en kısa zamanda yanınıza gelsin inş.

içim parçalandı okurkenmafoldumbenallah babanı size bağışlasın..dualarımız seninle tatlım:Saruboceq:tez zamanda sağlığına kavuşur :Saruboceq:işallah

Allah acıl sıfalar versın canım
gecen sene benım annemde amelıyat oldu 5 damarı degıstı,ustelık o donemde ben 8 aylık hamıleydım.evet zorlu bır surec ama ınan Allah sabrınıda verıyor canım sen nolur sıkma canını.

acil şifalar tatlım. seni anlıyorum ve dua edıyorum, baban için soğukkanlı olman gerek, kendını koyverme sakın. sevgıler

Allah öncelikle babana acil şifa size de bunu beklerken sabır versin. Rabbim yardımcınız olsun, merak etme mutlaka sesinizi duyar inşallah. Bak bu kadar insan dua ediyoruz. En kısa zamanda babana sağlığına kavuşmayı, oradan sağlıkla sizinle birlikte çıkmayı nasip etsin Rabbim. :Saruboceq:

O benim dağ gibi babam, ona birşey olursa ben toparlanamam ki, allahımdan başka sığınacak bir şeyim yok, aklımı kaçıracak gibi oluyorum, bak baba hep dimdik duruşuyla gurur duyduğun kızın tükendi senin sağlık sorunların karşısında, hayata karşı tüm soğukkanlılığını kaybetti, korkuyorum allahım biliyor çok korkuyorum... Rabbim ailemin acısını gösterme bana, beni böyle birşeyle imtihan etme... Bu dünya kimseye baki değil ama önce ben göçeyim ahirete sizin acınıza dayanamamki ben... Evvel giden kollarını açıp beklesin nasılsa kavuşacağız

canım benim..İNŞALLAH babacıgın ayaklanacak biliyorum çok zor bir durum ama sabır gülüm..ALLAHIM yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…