Baba gitme, bırakma bizi...

Rabbim bu kulunun babasına acil şifalar ver yarabbim sen büyüksün...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
içiniz rahat olsun babanız iyileşecek a.s.

Allah acil şifalar versin...
mutlu huzurlu uzun hayırlı yıllar yaşayın sevdıklerınızle inşaAllah

Canım mesajını okuyunca çok üzüldüm Allah babana, tüm babalara,tüm hastalara acil şifalar versin,içlerinde benim babama da versin.Benim babam da çok hasta,doktorlar sevdiği şeyleri yapın diyor.senağlamaRabbim evlerimizin direği sevgili babalarımızı ve sevdiklerimizi korusun, onların acısını göstermesin.:Saruboceq:

üffff.allah sabır versin aklınıza kötü şeyler getirmeyin.dua rdin.sonuçta hepimize sıra gelecek hepimiz gideceğiz.düşünmesi bile kötü .ama nolur sizler güçlü olun moral verin.

canim rabbim babana ve tüm hastalarimiza sifa versin insallah

insallah sag saglim o yataklardan kalkip evinize döner babacigin

insallah birlikte vakit gecirebileceginiz günleri rabbim size hediye eder insallah :teselli:

Çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavusur tez vavit...

Acil şifalar diliyorum bitanem sana çok çok geçmiş olsun..ateş düştüğü yeri yakar...güçlü olmalısınız annen perişan aileyi ayakta siz tutmalısınız...birilerinin koşturması ve bişeyleri idare etmesi gerekiyor buda size düşüyor...En kısa zamanda babanız iyileşir yanınıza döner ailecek nice mutlu günler yaşarsınız...dularımız seninle.....dikkat et kendine........

allah acil şifalar versin, kalp ameliyatları eskisi gibi değil artık, dr larımız bu ameliyatta çok başarılı oluyorlar. babacığınız sağlığına kavuşacaktır emin olun. dualarım sizinle...

Canım çok geçmiş olsun.Allahım babanıza acil şifalar versin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…