• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evinden ayrılma korkusu:(

htcck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
1
0
1
31
Merhaba öncelikle. Ekimde Allah nasip ederse düğünüm var. Ben 3 sene önce annemi kaybettim. Babam ve kardeşim var Çanakkale' de. Ben 4 sene İstanbul' da okudum. Yani 3 senedir evden ayrıyım. Bu sene mezun oluyorum. Nişan süresini iki taraf da uzatmak istemiyor. Hem dinen uygun olmadığı için hem de arada mesafe olacak gidip gelmesi çok zor olacak bizim açımızdan. Babamın durumu yok bizi çok seviyor tabiki bunun farkındayım canını verir fakat çok gamsız. Bugün ekmek bulursa bugün yer yarınını düşünmez. Ben de evlenince mecburen Kpss atamaları olana kadar İstanbul' da yaşayacağım. Kardeşimi babamı bırakmak çok zor geliyor. 3 senedir zaten ayrıyım evden fakat bu durum daha farklı sanki Nasıl yeneceğim bu korkuyu? Aranızda bunu yaşayan var mı* :KK43: Allah kimsenin başına vermesin. Ah annem başımda olsaydı dünyanın öbür ucuna giderdim sevdiğim adamla. Şimdi bu psikolojiden nasıl kurtulucam :KK43:

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. Başın saolsun ve Rabbim yardımcın olsun. Kardeşin kaç yaşında ve erkek mi bayan mı şöyle bir yol çizseniz keşke baban ve kardeşin le aynı şehirde yaşama şansın yokmu mesela gideceğin şehre onlarda gelsin hem ziyaret etmiş olursun yakın da oturursanız eğer gidip gelmen daha kolay olur için daha rahat eder

Back