Baba dayağı

Nasılsın neler yapıyorsun nerdesin sınavların nasıl geçti anlatsana neler yaptın canım merak ediyorum seni
iyiyim, iste olaylardan sonra istanbula gittim 6 ay orada yasadim sonra erkek arkadasimin yanina geldim cunku cok kotu bir haldeydim. Depresyon geciriyordum agir bir sekilde. Eskisehirde bir ise girdim calistim bu arada sinavlara falan giremedim :) Vaktim ve gucum yoktu param hic yoktu. 4 ay oncesine kadar kendi yagimizda kavruluyorduk. Bu arada evlendim ama sadece nikah iste. 2 ay kadar once kucuk bir cagri merkezine ortak oldum. Yasayip gidiyorum iste. Bu yil sinavlar icin vakit bulabildim ins. Onlara caliscam.

Tesekkur ederim.

Bu konuyu hatirliyorum. 2 sene mi gecmis...
Neler oldu, anlatmak ister misin?
Merak ettim. Nasil oldu da yatalak oldu..
Ilahi adalet.

Nasil oldu yatalak oldu bilmiyorum. En son annemle konusurken annem baban ameliyat olucak hastaligini teshis edemediler istanbulda akcigerlerinden ameliyat olacak, cigerleri su toplamis dedi. 1 ay once de annemle yine konusurken annem baban yatiyor bakacak kimse yok tuvalete de gidemiyor ben bakiyorum dedi. Oyle haberim var. 2 senedir ne gordum ne knstum.

anladım inşallah bundan sonra eşinle mutlu mesut yaşarsın artık

bugun hapis cezası onanmış, hapse girme ihtimali var ama hasta... her neyse işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…